Ay bende merak ettim yarın ilk işim ayna ile bakmak olacak. Korkuyorum ne göreceğimden.
Rabbim yardımcın olsun canım benim .. zaten gebelik boyu diyet yaptın birde bu zorlanıyorsındurİnek sütü ve inek sütüyle yapılan herşeye alerjileri var 20 bebekten birinde görünen bişey. Ama benimkiler prematüre oldukları için ölümcüldü çok şükür suan iyiye gidiyorlar. Evet sütümüze geçiyor. Yediğimiz her besin bebeğimize süt aracılığıyla geçer bebekte böylelikle vitaminleri alır. Bende süt ve süt ürünlerini tüm abur cuburları tatlıları pastane ekmek poğacalarını hayatımdan çıkardım. Evde ekmek yapıyorum aç kalmamak için. Sadece tavuk sebze ve meyve yiyorum
Alınmakta çok haklısın cnm.Keyfi bir durum değil sen doğuma gireceksin tabiki yigenine babanın bakması gerekir annenin tavrı gereksiz olmuş ama bazı şeyleri değiştiremiyoruz malesef..
Eder kuzum niye etmesin zaten babam çalışıyor zaten akşama kadar evde olmuyor kaldiki rahatsızlandı diyelim ki eniştem orada Hastaneye götürür ki genel olarakta maşallah iyi yani parka gezmeye vs. Gidince sapasağlam ama böyle durumlarda hemen hastalığı bahane ediyor Çok zor biri zaten annem karakter olarak dünya onun etrafında dönsün hep onun dediği olsun herkes onun gibi düşünsün istiyor Bi kaç gün arasa bile açmayı düşünmüyorum telefonlarını hatasını anlasın az önce aradı içimden gelmiyor konuşmak açmadım :/Canım üzüldüm tam doğuma az kalmışken böyle bir şeyle karşılaşmana. Annenin tabii ki kendi rahatsızlığını düşünmesi gerekiyor diyaliz çok zor ben de arkadaşımın annesinden biliyorum ama 1 gece de idare edebilir mi? Kesinlikle edebilir. Sen de kızısın doğum yapacaksın öncelik tanıması gerekirdi ne yalan söyleyim. Sen zaten annem zor biri, kendim de eşim de anlaşamıyor diyerek anneni gayet iyi tanıdığını söylüyorsun o yüzden alınma, gücenme canım benim. Karakteri ve mizacı öyledir ne diyeceksin herkes farklı işte.
kocam inşallah fark etmiyordur hajjsmdkskdAhahhaha görünce buna estetik şart dedimhayır birde doktorlar bunları görüyor utanç verici normal hali olsa hadi neysede .. kendinden geçmiş şekilde ne bilim
Yok kız ben kilo bile verdim bu zaten kiloluk bir şey değil bambaşka seviyehajjsksA
ay ben çok dikkat etmedim ama neden öyle oldu fazla mı kilo aldınız ben de aşırı kilo aldim:// şimdi gidip detaylı bakmaya korkuyorum fjfgfd
hajksks hepimiz o şoku yaşayacağız eminim buna çünkü az kaldı doğumlara o yüzden pıttıkolar da böyleHahaha iç sesimben de hiç bakmamıştım ama şimdi hem merak ettim hem korktum
Bence Esin kalsın yanında benim ilk doğumda da eşim kalmıştı çok güzel bir anı oluyor sezeryan oldum hemşireler sık sık ziyaret ediyor zaten tecrübesizligimiz bile güzel bir anı oldu şimdi gene eşim kalacak inşallah yanımdaEvet canım ben İstanbuldayım ailem ankarada
Özelde yapacağım ama ben ablamın yanımda kalmasını istiyorum ilk doğumum olacağı için o tecrübeli eşiminde tabiki yanımda olması manevi olarak bana iyi hissettirir ama ne bileyim kendimi öyle daha iyi hissederim diye düşündüm sanmıyorum canım annem kendimi bildim bileli hep kendini düşünen biri asla ince düşünceli biri değil sadece bir gün idare edemedi beni insan en çok böyle günlerde kırılıyor sevdiklerine
Önce yarısına sonra diğer yarısına bak, bütünü görünce şoka girebilirsin sgdksjdks bide benim gibi asla büyüteçli aynayla bakmaAy bende merak ettim yarın ilk işim ayna ile bakmak olacak. Korkuyorum ne göreceğimden.
Jajajskksks çok güldüm gerçekten yaaaa hahahahGörmeyeli buyumussunbıraktığım gibi değilsin noluyooo ya noluyooo
detaylıya gir bakalım sende hahjaajAy bende merak ettim yarın ilk işim ayna ile bakmak olacak. Korkuyorum ne göreceğimden.
ben normal bakıp geçiyordum detaylı inceleyince fark ettim bu ne ya oldu ilk tepkimde hajajskAy çok güldüm kızlar bu kadar çokmu değişmiş yorumlarınız çok güldürdü kendi kendime gülüyorumben de aynı gibi farketmedim yada incelemedim
Geçmiş olsun canım yeni gördüm yatışın yapılmış.Kesinlikle ilk gün öyle oldu, resmen şok geçirmiştim çok üzülmüştüm geçti. Bugün yine doğuma kadar hastanede kalacağımı öğrenince şok geçirdim şimdi biraz biraz hafiflediaz kaldı sonra aşk yaşayacağız
Sen nasılsın bebiş nasılGeçmiş olsun canım yeni gördüm yatışın yapılmış.
Daha için rahat uyursun hastanede bi yönden güzel bişey sağ salim doğur inşallah
Şuan kucağımda uyuyorSen nasılsın bebiş nasıl
Öyle olcak artık canım Annem oralı değil çünkü eşimle başbaşa kalacağız artık evdede bi şekilde idare ederim normal doğum olursa çabuk toparlarim diye düşünüyorumBence Esin kalsın yanında benim ilk doğumda da eşim kalmıştı çok güzel bir anı oluyor sezeryan oldum hemşireler sık sık ziyaret ediyor zaten tecrübesizligimiz bile güzel bir anı oldu şimdi gene eşim kalacak inşallah yanımda
İnsallah çabucak iyileşir zor gerçekten çok iyi anliyorum seniSağolasın canm krem kullanıyorum tahinnyağı vs açık bırakıyorum bi gün iyi bi gün kötü oluyor
İnşallah normal olursa tabi hemen ayaklanirsin ama sezeryan olsa da rabbim gücünü verir düşünüp üzme kendiniÖyle olcak artık canım Annem oralı değil çünkü eşimle başbaşa kalacağız artık evdede bi şekilde idare ederim normal doğum olursa çabuk toparlarim diye düşünüyorum
inşallah kuzum Rabbim bi şekilde kolaylık verirİnşallah normal olursa tabi hemen ayaklanirsin ama sezeryan olsa da rabbim gücünü verir düşünüp üzme kendini
Kesinlikle haklısınBöyle bi zmanda yanımda olmayacaklarda ne zaman olacaklar bilmiyorum içerledim gerçekten
Maşallah sizeŞuan kucağımda uyuyorçok şükür iyiyiz
Oh oh Allah iyilik versin canımŞuan kucağımda uyuyorçok şükür iyiyiz
Bunun için şöyle bişey yapın, ponza taşı(haftada 3) duştan sonra ayaklar nemliylen kullanın. Yaptıktan sonra ayak kremi(ben bonte markasınınkini kullanıyorum trendyolda var) ayaklar yumusacik oluyorKızlar benim topuklarım çok kötü yarık yarık sizlerin nasıl ne durumda ? Şuan berbaat
Denesek güzel olur bata çirkin görüntü olarakBunun için şöyle bişey yapın, ponza taşı(haftada 3) duştan sonra ayaklar nemliylen kullanın. Yaptıktan sonra ayak kremi(ben bonte markasınınkini kullanıyorum trendyolda var) ayaklar yumusacik oluyor
Morm
Herkesin annesiyle ilişki dinamiği farklı. Ama bu çok çook özel bir durum. Torunu olacak anlayamadım gerçekten. Yaşı falan mı çok büyük. Yaş büyüdükce az umursamazlık oluyor bizimkilerde de. Ama bu dediğim benim anneannem babaannem 60-70 yaşlarındalar. Annem benim hasta tedavi görüyor detay vermiyim. Ama gelecek 1 ay yanımda kalacak. Çünkü evim annemlerden çok uzak. Yanımda kimse yok. 1 ay sonra tedavisine devam edecek. Bence bunu da git söyle yani . İnsanlar ne hastalıklarla ugrasırken geliyor kırılıyorum falan de. Lohusalik zor geciyormus çevremden duyuyorum yanlız kalmamaya çaliş.Öyle olcak artık canım Annem oralı değil çünkü eşimle başbaşa kalacağız artık evdede bi şekilde idare ederim normal doğum olursa çabuk toparlarim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?