Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Rabbim yardımcın olsun canım benim .. zaten gebelik boyu diyet yaptın birde bu zorlanıyorsındur

Alınmakta çok haklısın cnm.Keyfi bir durum değil sen doğuma gireceksin tabiki yigenine babanın bakması gerekir annenin tavrı gereksiz olmuş ama bazı şeyleri değiştiremiyoruz malesef..
Böyle bi zmanda yanımda olmayacaklarda ne zaman olacaklar bilmiyorum içerledim gerçekten

Eder kuzum niye etmesin zaten babam çalışıyor zaten akşama kadar evde olmuyor kaldiki rahatsızlandı diyelim ki eniştem orada Hastaneye götürür ki genel olarakta maşallah iyi yani parka gezmeye vs. Gidince sapasağlam ama böyle durumlarda hemen hastalığı bahane ediyor Çok zor biri zaten annem karakter olarak dünya onun etrafında dönsün hep onun dediği olsun herkes onun gibi düşünsün istiyor Bi kaç gün arasa bile açmayı düşünmüyorum telefonlarını hatasını anlasın az önce aradı içimden gelmiyor konuşmak açmadım :/ hep idare ediyorum bu sefer etmiycem yeri geldi ben onun için eşimle ayrılma noktasına geldim ben bu kadar onlara fedakarlık yaparken onun bana bir gün için böyle yapması çok zoruma gitti.

Ahahhaha görünce buna estetik şart dedim hayır birde doktorlar bunları görüyor utanç verici normal hali olsa hadi neysede .. kendinden geçmiş şekilde ne bilim
kocam inşallah fark etmiyordur hajjsmdkskd
A

ay ben çok dikkat etmedim ama neden öyle oldu fazla mı kilo aldınız ben de aşırı kilo aldim:// şimdi gidip detaylı bakmaya korkuyorum fjfgfd
Yok kız ben kilo bile verdim bu zaten kiloluk bir şey değil bambaşka seviyehajjsks
Hahaha iç sesim ben de hiç bakmamıştım ama şimdi hem merak ettim hem korktum
hajksks hepimiz o şoku yaşayacağız eminim buna çünkü az kaldı doğumlara o yüzden pıttıkolar da böyle

Bence Esin kalsın yanında benim ilk doğumda da eşim kalmıştı çok güzel bir anı oluyor sezeryan oldum hemşireler sık sık ziyaret ediyor zaten tecrübesizligimiz bile güzel bir anı oldu şimdi gene eşim kalacak inşallah yanımda

Görmeyeli buyumussun bıraktığım gibi değilsin noluyooo ya noluyooo
Jajajskksks çok güldüm gerçekten yaaaa hahahah
Ay bende merak ettim yarın ilk işim ayna ile bakmak olacak. Korkuyorum ne göreceğimden.
detaylıya gir bakalım sende hahjaaj
Ay çok güldüm kızlar bu kadar çokmu değişmiş yorumlarınız çok güldürdü kendi kendime gülüyorum ben de aynı gibi farketmedim yada incelemedim
ben normal bakıp geçiyordum detaylı inceleyince fark ettim bu ne ya oldu ilk tepkimde hajajsk

Geçmiş olsun canım yeni gördüm yatışın yapılmış.
Daha için rahat uyursun hastanede bi yönden güzel bişey sağ salim doğur inşallah

Öyle olcak artık canım Annem oralı değil çünkü eşimle başbaşa kalacağız artık evdede bi şekilde idare ederim normal doğum olursa çabuk toparlarim diye düşünüyorum

Öyle olcak artık canım Annem oralı değil çünkü eşimle başbaşa kalacağız artık evdede bi şekilde idare ederim normal doğum olursa çabuk toparlarim diye düşünüyorum
İnşallah normal olursa tabi hemen ayaklanirsin ama sezeryan olsa da rabbim gücünü verir düşünüp üzme kendini

Kızlar benim topuklarım çok kötü yarık yarık sizlerin nasıl ne durumda ? Şuan berbaat
Bunun için şöyle bişey yapın, ponza taşı(haftada 3) duştan sonra ayaklar nemliylen kullanın. Yaptıktan sonra ayak kremi(ben bonte markasınınkini kullanıyorum trendyolda var) ayaklar yumusacik oluyor

Morm

Denesek güzel olur bata çirkin görüntü olarak

Herkesin annesiyle ilişki dinamiği farklı. Ama bu çok çook özel bir durum. Torunu olacak anlayamadım gerçekten. Yaşı falan mı çok büyük. Yaş büyüdükce az umursamazlık oluyor bizimkilerde de. Ama bu dediğim benim anneannem babaannem 60-70 yaşlarındalar. Annem benim hasta tedavi görüyor detay vermiyim. Ama gelecek 1 ay yanımda kalacak. Çünkü evim annemlerden çok uzak. Yanımda kimse yok. 1 ay sonra tedavisine devam edecek. Bence bunu da git söyle yani . İnsanlar ne hastalıklarla ugrasırken geliyor kırılıyorum falan de. Lohusalik zor geciyormus çevremden duyuyorum yanlız kalmamaya çaliş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…