Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Ahshahs o zaman umalım ki düzelsin sonradan. Çünkü muhtemelen bi şok dalgası da doğurduktan sonra gelicek. Daha da büyümüş esnemiş falan olucak
Ayy ben normal doğurmuycam belki ezilip büzülmez daha fazla
Ahahhaha ta kendisinden bahsediyoruz bende şok geçirdim yani neler olmuş öyle kanatlanmış sanki

Az kaldı bitiyor dayan. Ben o yoğurda bile hasretlerim keşke sadece şeker yasak olsaydı bana

Canım üzüldüm tam doğuma az kalmışken böyle bir şeyle karşılaşmana. Annenin tabii ki kendi rahatsızlığını düşünmesi gerekiyor diyaliz çok zor ben de arkadaşımın annesinden biliyorum ama 1 gece de idare edebilir mi? Kesinlikle edebilir. Sen de kızısın doğum yapacaksın öncelik tanıması gerekirdi ne yalan söyleyim. Sen zaten annem zor biri, kendim de eşim de anlaşamıyor diyerek anneni gayet iyi tanıdığını söylüyorsun o yüzden alınma, gücenme canım benim. Karakteri ve mizacı öyledir ne diyeceksin herkes farklı işte.

Ahsjajsj etlenmiş butlanmış kısmı o kadar doğru ki kabak çiçeği gibi açılmış bide ayıptır söylemesi shdkdjd hem korktum ve üzüldüm hem şaşırdım ne hissedeceğimi bilmiyorum sadece düzeleceğini ümit ediyorum

Aşkım napcaz böyle ya gerçekten çok zor .. insanlar canlı istediğinde istediklerini yiyor . Bize bakıyorum kaşık sayıyoruz yoğurtta bile
Valla zor çok zor yanımda kalan kızın tansiyonu var ama neler yiyor öf yani jajsk
Ayy ben normal doğurmuycam belki ezilip büzülmez daha fazla

Ahahhaha ta kendisinden bahsediyoruz bende şok geçirdim yani neler olmuş öyle kanatlanmış sanki
Yazıklar olsun bu pıttıkolara hansns umarım hemen düzelirler pıttıkom kıymetli hahajja

Hahahjsks kabak çekirdeği de öyle of çıtır kızdın be ne hale geldin demek istiyorum pıttıkoma of cidden inşallah düzelir kalmaz ya böyle istemem

Ya bende bu bı kural fln sandım bende istemem çünkü ama böyle bı prosedür varsa da kızlara danışirim dedim içimden ahshshshshsh

L luckykus noluyoo noluyo Fransız kaldım ayna karşısında bakacakmiyiz ufff hiç cesaretim yok ya bıraktigim gibi değilse ??? ajsjsjsjsjsjs

Ben istedim bebişin odasını bebek arabasını halısını perdesini kendi babam halletti eşime aldırtmadı, eşimde bi zahmet bana istediğim şeyi alsın

L luckykus noluyoo noluyo Fransız kaldım ayna karşısında bakacakmiyiz ufff hiç cesaretim yok ya bıraktigim gibi değilse ??? ajsjsjsjsjsjs
Valla bacım bence değildir hajskldldd ben şok geçirdim yani tamam giyinirken bakıyorum elbette ama biraz detaylı bakınca çok felaket bir şeye dönüştüğünü gördüm hajksksks

Valla zor çok zor yanımda kalan kızın tansiyonu var ama neler yiyor öf yani jajsk

Yazıklar olsun bu pıttıkolara hansns umarım hemen düzelirler pıttıkom kıymetli hahajja
Ahahhaha görünce buna estetik şart dedim hayır birde doktorlar bunları görüyor utanç verici normal hali olsa hadi neysede .. kendinden geçmiş şekilde ne bilim

Ay çok güldüm kızlar bu kadar çokmu değişmiş yorumlarınız çok güldürdü kendi kendime gülüyorum ben de aynı gibi farketmedim yada incelemedim

A
Ahahhaha görünce buna estetik şart dedim hayır birde doktorlar bunları görüyor utanç verici normal hali olsa hadi neysede .. kendinden geçmiş şekilde ne bilim
ay ben çok dikkat etmedim ama neden öyle oldu fazla mı kilo aldınız ben de aşırı kilo aldim:// şimdi gidip detaylı bakmaya korkuyorum fjfgfd

Bebeklerde laktoz alerjisi çıktığı için mi canım ? Sütüne geçiyor diyemi ?
İnek sütü ve inek sütüyle yapılan herşeye alerjileri var 20 bebekten birinde görünen bişey. Ama benimkiler prematüre oldukları için ölümcüldü çok şükür suan iyiye gidiyorlar. Evet sütümüze geçiyor. Yediğimiz her besin bebeğimize süt aracılığıyla geçer bebekte böylelikle vitaminleri alır. Bende süt ve süt ürünlerini tüm abur cuburları tatlıları pastane ekmek poğacalarını hayatımdan çıkardım. Evde ekmek yapıyorum aç kalmamak için. Sadece tavuk sebze ve meyve yiyorum

A

ay ben çok dikkat etmedim ama neden öyle oldu fazla mı kilo aldınız ben de aşırı kilo aldim:// şimdi gidip detaylı bakmaya korkuyorum fjfgfd
Hayır ben 5 kilo aldım ahahah galiba 3 kilosunu o almış aynayı karşına alıp bakınca iki yabancı olacaksın sende inanan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…