Ayy ben normal doğurmuycam belki ezilip büzülmez daha fazlaAhshahs o zaman umalım ki düzelsin sonradan. Çünkü muhtemelen bi şok dalgası da doğurduktan sonra gelicek. Daha da büyümüş esnemiş falan olucak
Ahahhaha ta kendisinden bahsediyoruz bende şok geçirdimHanımlar pıttıkodan mı bahsediyoruz burada hajdkskdeğer öyleyse… vajinamın alt kısmında yara çıktığı için aynadan bir bakayım dedim biraz haşır neşir olduk göreceğim diye aman yarabbim hajajaj benim minnoşum sana neler olmuş dedim minnacıktın maşallah etlenmiş, butlanmış hahahhah sinirlerim çok bozuk
Az kaldı bitiyor dayan. Ben o yoğurda bile hasretlerim keşke sadece şeker yasak olsaydı banaAy kızlar bu hamilelik şekeri Mütiş zor. Akşamları erken yiyoruz sabaha şekerimi etkilemesin diye . Ama bu kezde bu saatte acıkıyorum ve tek seçenek naturel yoğurt oluyorşu son zamanlar bir haftadır sık acıkıyorum.. acıkıyorumde ne başları gibi dilediğimizde sanki yiyebiliruz .. aman ya
Canım üzüldüm tam doğuma az kalmışken böyle bir şeyle karşılaşmana. Annenin tabii ki kendi rahatsızlığını düşünmesi gerekiyor diyaliz çok zor ben de arkadaşımın annesinden biliyorum ama 1 gece de idare edebilir mi? Kesinlikle edebilir. Sen de kızısın doğum yapacaksın öncelik tanıması gerekirdi ne yalan söyleyim. Sen zaten annem zor biri, kendim de eşim de anlaşamıyor diyerek anneni gayet iyi tanıdığını söylüyorsun o yüzden alınma, gücenme canım benim. Karakteri ve mizacı öyledir ne diyeceksin herkes farklı işte.Kızlar akşam akşam canım sıkıldıiçimi dökeyim dedim Ablamın 3yaşında kızı var doğumda o gelecek yanıma Kızınada bakacak kimse yok annem haftada iki gün diyalize giriyor o sebepten annemi istemedim doğumda hemde çok zor biri annem bende pek anlaşamıyorm eşimle Yıldızlarıda uyuşmadı pek Bu lohusalık sürecimde bide onların Gerginliği ile uğraşamam Neyse ablamın kız babamda kalıyor seviyor dedesini baya ablam ankaradan gelecek aynı şehirde olsa babasıda bakardı sorun olmazdı en azından ablam hastanede yanımda kalınca babam baksın yiğenime bi gece dedim anneme neymiş babanı yollayamam ben rahatszlanırım tek başına napıcam evde tek Ki şu an gayet parka gezmeye gelince gidebiliyor ama bana gelince hemen aman tansiyon çıkar aman hasta olurum alt tarafı bi gece idare edecek babam geri dönecek zaten O kadar gerildimki şu an cidden bu kadar kendini düşünmek zorundamı acaba benmi abartıyorum cidden
Ahsjajsj etlenmiş butlanmış kısmı o kadar doğru kiHanımlar pıttıkodan mı bahsediyoruz burada hajdkskdeğer öyleyse… vajinamın alt kısmında yara çıktığı için aynadan bir bakayım dedim biraz haşır neşir olduk göreceğim diye aman yarabbim hajajaj benim minnoşum sana neler olmuş dedim minnacıktın maşallah etlenmiş, butlanmış hahahhah sinirlerim çok bozuk
Valla zor çok zor yanımda kalan kızın tansiyonu var ama neler yiyor öf yani jajskAşkım napcaz böyle ya gerçekten çok zor .. insanlar canlı istediğinde istediklerini yiyor . Bize bakıyorum kaşık sayıyoruz yoğurtta bile
Yazıklar olsun bu pıttıkolara hansns umarım hemen düzelirler pıttıkom kıymetli hahajjaAyy ben normal doğurmuycam belki ezilip büzülmez daha fazla
Ahahhaha ta kendisinden bahsediyoruz bende şok geçirdimyani neler olmuş öyle kanatlanmış sanki
Hahahjsks kabak çekirdeği de öyle of çıtır kızdın be ne hale geldin demek istiyorum pıttıkomaAhsjajsj etlenmiş butlanmış kısmı o kadar doğru kikabak çiçeği gibi açılmış bide ayıptır söylemesi shdkdjd hem korktum ve üzüldüm hem şaşırdım ne hissedeceğimi bilmiyorum sadece düzeleceğini ümit ediyorum
Ya bende bu bı kural fln sandım bende istemem çünkü ama böyle bı prosedür varsa da kızlara danışirim dedim içimden ahshshshshshİstemek saçma alınacaksa erkek düşünüp almalı istedikten sonra anlamı olmaz bide bana saçma geliyor sonuçta ona doğurmuyorum ikimizinde evladı kendim içinde doğuruyorumkocam kaç kere söyledi kabul etmedim zaten masraf çok oluyor onu çocuklara harcarım
Ben istedimAz önce arkadaşımla konuşuyordum doğum hediyesi ne istedin dedi dedim bişey istemedimo da dedi ki sabahlara kadar uyumuyorsun 9 aydır dikkat ediyorsun bı zahmet iste ayy siz hediye istediniz mi esinizden bilemediim acil yardım ajajsjsjsjsjs
Valla bacım bence değildir hajskldldd ben şok geçirdim yani tamam giyinirken bakıyorum elbette ama biraz detaylı bakınca çok felaket bir şeye dönüştüğünü gördüm hajksksks
Bebeklerde laktoz alerjisi çıktığı için mi canım ? Sütüne geçiyor diyemi ?Az kaldı bitiyor dayan. Ben o yoğurda bile hasretlerim keşke sadece şeker yasak olsaydı bana
Ahahhaha görünce buna estetik şart dedimValla zor çok zor yanımda kalan kızın tansiyonu var ama neler yiyor öf yani jajsk
Yazıklar olsun bu pıttıkolara hansns umarım hemen düzelirler pıttıkom kıymetli hahajja
Görmeyeli buyumussunValla bacım bence değildir hajskldldd ben şok geçirdim yani tamam giyinirken bakıyorum elbette ama biraz detaylı bakınca çok felaket bir şeye dönüştüğünü gördüm hajksksks
ay ben çok dikkat etmedim ama neden öyle oldu fazla mı kilo aldınız ben de aşırı kilo aldim:// şimdi gidip detaylı bakmaya korkuyorum fjfgfdAhahhaha görünce buna estetik şart dedimhayır birde doktorlar bunları görüyor utanç verici normal hali olsa hadi neysede .. kendinden geçmiş şekilde ne bilim
İnek sütü ve inek sütüyle yapılan herşeye alerjileri var 20 bebekten birinde görünen bişey. Ama benimkiler prematüre oldukları için ölümcüldü çok şükür suan iyiye gidiyorlar. Evet sütümüze geçiyor. Yediğimiz her besin bebeğimize süt aracılığıyla geçer bebekte böylelikle vitaminleri alır. Bende süt ve süt ürünlerini tüm abur cuburları tatlıları pastane ekmek poğacalarını hayatımdan çıkardım. Evde ekmek yapıyorum aç kalmamak için. Sadece tavuk sebze ve meyve yiyorumBebeklerde laktoz alerjisi çıktığı için mi canım ? Sütüne geçiyor diyemi ?
Ya ben de yorumları gördükçe kıkırdıyorum eşim çok merak etti neye gülüyorsun diyeAy çok güldüm kızlar bu kadar çokmu değişmiş yorumlarınız çok güldürdü kendi kendime gülüyorumben de aynı gibi farketmedim yada incelemedim
Hayır ben 5 kilo aldım ahahah galiba 3 kilosunu o almışA
ay ben çok dikkat etmedim ama neden öyle oldu fazla mı kilo aldınız ben de aşırı kilo aldim:// şimdi gidip detaylı bakmaya korkuyorum fjfgfd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?