Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Araba, dyson , doğumdan sonra bir yıllık lazer ücreti bunlar bazı seçenekler djdjkdkd

İçime su serpilir ne diyim normal demek ki derim sen tecrübelisin ya toparlanıyor mu bu sonradan şekli rengi falan tövbe estağfurullah
Yani tabi eskisi gibi olmuyor ama bu haliylede kalmıyor. Ama çok iyi bakım yapılırsa eskisinden de iyi olur.

benim de ilk gebeligim ama sunu ogrendim; hamilelikte o kadar cok gariplik normal ki herhangi bir sey oldugunda, derin nefes alip veriyorum; sirayla bebegin hareketlerini kontrol ediyorum, sag olsun o konuda bana yeterince yardimci bi’ arkadas kendisi, acidan aglatana kadar tekmeliyor; agri/aci/sanci oluyorsa, hemen yataga yatip bacaklarimin arasina bir yastik aliyorum, soluma donup sessizlikte bekliyorum, hafifleyecek mi, yayilacak mi? bir de sik sik ic camasiri degistirip akinti renginde/kokusunda degisiklik var mi, sivi gibi cok gelen bir durum var mi kontrol ediyorum. onun disinda tansiyon ve seker olcuyorum arada, cok abartili sonuclar gormezsem iyiyim iyiyim deyip devam ediyorum.

İstemedim istemem de kocamın beni sevmesi, ilgisi, alakası yeter zaten çok şükür her şeyim var gözüm onda bunda değil.

Hediye ne zamandır istenilen bir şey oldu ya bana çok ayıp geliyor Ayrıca ben 9 aydır evet zorluk çekiyorum ama kocam da gecesini gündüzüne katıp çalışıyor ekstra mesai yapıyor vs vs. Bu fedakarlığı ve sadakati yeterli benim için

ben de istemedim, aile butcesinde para olduktan sonra zaten ne istesek aliriz ya almaz miyiz sonucta

sadece minnosun bas harfiyle bir kolye mi alsak diye dusunuyorum, minimal takilari duzenli takmayi severim.

Canım çok ama çok teşekkür ederim. Ah amin amin inşallah umarım rabbim bu emeklerimin karşılığını boşa çıkartmaz yavruma sağlıkla kavuşurum. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah. Kesinlikle düşününce yüreğim rahat az önce insülin yapıldı, akşam nst çekildi, bugün 2-3 kere doktor kontrolüm yapıldı, tüp bebek doktorum karşı odamda daha ne diyorum

insan ilk basta bir sok oluyor, uzulup strese giriyor ama bak dedigin gibi, daimi kontrol altindasin artik, evde halimiz malum; ayy hareket etmedi, yok islaklik geldi, aman sekerim cikti, agrim var sanci mi basliyor… eminim gayet guzel ilerleyecek surec, siz de saglikla cikacaksiniz hastaneden, sonrasi dans zaten

Bugün aynada gördüğüm manzara karşısında dehşete kapıldım, değil masaj yaptırmak doğurup kendine gelene kadar göstermeyi bile düşünmüyorum Çok değişik bişey olmuş ya shsjsjsjd
Tek ben değilmişim bu şoku yaşayan geçen hafta 3 gün düşündüm durdum bu ne hal almış böyle diye

Çok iyi bir şekilde ayak uydurmuşsun

Ay kızlar bu hamilelik şekeri Mütiş zor. Akşamları erken yiyoruz sabaha şekerimi etkilemesin diye . Ama bu kezde bu saatte acıkıyorum ve tek seçenek naturel yoğurt oluyor şu son zamanlar bir haftadır sık acıkıyorum.. acıkıyorumde ne başları gibi dilediğimizde sanki yiyebiliruz .. aman ya

Kesinlikle ilk gün öyle oldu, resmen şok geçirmiştim çok üzülmüştüm geçti. Bugün yine doğuma kadar hastanede kalacağımı öğrenince şok geçirdim şimdi biraz biraz hafifledi az kaldı sonra aşk yaşayacağız

Kıyamam sana kader ortağım benim

Kızlar az önce yan odama doğum yapmış birini getirdiler. Peşinden de beşikte yavrusu geldiiiii mini minnacık İkizlermiş ikizi de arkadan gelecekti ey allahım yarabbim ne güzel yaratıyorsun gerçekten inanılır gibi değil mucizeler. Allah hepimize nasip etsin yavrumuzla odaya gelmeyi…

Tek ben değilmişim bu şoku yaşayan geçen hafta 3 gün düşündüm durdum bu ne hal almış böyle diye
Ahshahs o zaman umalım ki düzelsin sonradan. Çünkü muhtemelen bi şok dalgası da doğurduktan sonra gelicek. Daha da büyümüş esnemiş falan olucak

Ahshahs o zaman umalım ki düzelsin sonradan. Çünkü muhtemelen bi şok dalgası da doğurduktan sonra gelicek. Daha da büyümüş esnemiş falan olucak
Hanımlar pıttıkodan mı bahsediyoruz burada hajdkskd eğer öyleyse… vajinamın alt kısmında yara çıktığı için aynadan bir bakayım dedim biraz haşır neşir olduk göreceğim diye aman yarabbim hajajaj benim minnoşum sana neler olmuş dedim minnacıktın maşallah etlenmiş, butlanmış hahahhah sinirlerim çok bozuk

Alınmakta çok haklısın cnm.Keyfi bir durum değil sen doğuma gireceksin tabiki yigenine babanın bakması gerekir annenin tavrı gereksiz olmuş ama bazı şeyleri değiştiremiyoruz malesef..

İstemek saçma alınacaksa erkek düşünüp almalı istedikten sonra anlamı olmaz bide bana saçma geliyor sonuçta ona doğurmuyorum ikimizinde evladı kendim içinde doğuruyorum kocam kaç kere söyledi kabul etmedim zaten masraf çok oluyor onu çocuklara harcarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…