Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Ahahhaha görünce buna estetik şart dedim hayır birde doktorlar bunları görüyor utanç verici normal hali olsa hadi neysede .. kendinden geçmiş şekilde ne bilim
Aslında onlar için o kadar normal ki. Hatta normal doğum anında büyük tuvaletini bile yapıyorsun desem şaşirmazsiniz inşallah

canim her an dualarimizda buradaki tum bebisler, seninki de oyle ben herbirimizin minnoslarinin cok guclu olduguna inaniyorum, ayrica anne dualarimizin kabul olup sag salim guzel gunler gorecegimize de inaniyorum. sen de inan, icini ferah tut, hepimizin icin miss kokulu gunler yakinda umarim.

Hanımlar günaydın bu yalancı sancı regl ağrısı gibi bişey mi ?
ben sancinin her turlusunu cekiyorum vallahi; benimki uzun zamandir bas asagi oldugu icin; sag kaburgam ve cigerimde inanilmaz bir sanci yasiyorum, genel olarak adet sancisi gibi bir sanci yasiyorum, ara ara giren 40-60 saniye suren yogun sancilar yasiyorum, gaz sancisi gibi sancilar yasiyorum… yasamadigim aci/agri/sanci kalmadi gibi. doktor duzenli olup olmadigini kontrol et diyor; duzenli degiller, bir de 15-20 dakikadan uzun surmesin diyor; surmuyorlar ama o yirmi dakika boyunca ben kafamda milyon tane sey kuruyorum tabii

Arkadaşlar günaydın .Bir şey soracağım .Bebeğim hareket ettikçe vajinama bıçak saplanır tarzda keskin ağrı veya sancı tarzı bir şey giriyor .Bu durumu yaşayan var mı acaba .
bebek bas asagi pozisyonda mi? benimki birkac haftadir oyle, dolayisiyla tekmelerle birlikte kafa atiyor bazen tam kasik bolgesinde, hos bazen dedigim de gunde yirmi kere falan yasiyorum bu durumu bicak saplanmasi gibi anlik bir aci sonrasinda agri, bir de mesaneye baski oldugu icin ani tuvalete kosturma oluyor…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…