GünaydınnnGünaaaydııın hepimizeee uyuyamayan hamişlere.Ne bu enerji sabah sabah diyebilirsiniz. Ama böyle olmayınca gün bitmiyor. Bugün benim pazar market alışverişi işim var. Her hafta sonu olduğu gibi. Eşim malesef sebze meyve seçemiyor. malesef ben de gidiyorum. Allahtan yerleştiriyor da bana sadece yeşillikleri yıkayıp hazır etmek kalıyor ama yine de yoruldum artık yapmak istemiyorum çoğu şeyi.
internetten doğum hurafelerini araştırıyorum yok şu belirti olunca doğum olurmuş falan diye. Ama sonra vazgeçtim. Geçen bi arkadaşım dedi kasıkların ağrıyorsa doğum yakındır dedi. O gün bugündür kasıklarım ağrıyor.sonra bu düşünceyi sildim aklımdan düzeldi
Özellikle iki gündür bu şekildeArkadaşlar günaydın .Bir şey soracağım .Bebeğim hareket ettikçe vajinama bıçak saplanır tarzda keskin ağrı veya sancı tarzı bir şey giriyor .Bu durumu yaşayan var mı acaba .
Benimde belimden karnıma yayılan ağrı oldu ama çok sürmediGünaydın bu yaşadığım yalancı sancı mı ne bilmiyorum ama tüm gece zaten uyuyamadım bugün ve sol tarafımda kasıga doğru bir sancı girdi gerginlik hissettim sanki bağlarım gerilmişte kopacakmış gibi bir kaç sanşye sonrasında geçti ne olduğunu bilmiyorum
Bugün benimde o şekilde ve bebeğim hareket ettikçe vajinama ağrı giriyorGünaydın bu yaşadığım yalancı sancı mı ne bilmiyorum ama tüm gece zaten uyuyamadım bugün ve sol tarafımda kasıga doğru bir sancı girdi gerginlik hissettim sanki bağlarım gerilmişte kopacakmış gibi bir kaç sanşye sonrasında geçti ne olduğunu bilmiyorum
Aşkım böyle kalmıştım ilk yüzleştiğimde onunlaHahahhajajdkkskd krize soktun beni hahajjajaja
Benim o şekilde aynısını yaşıyorum hattta dün aceba hastaneyeni gitsem diye düşündüm .. ne tam olarak bilmiyorum vajinamı idrar torbasını emin olamıyorumArkadaşlar günaydın .Bir şey soracağım .Bebeğim hareket ettikçe vajinama bıçak saplanır tarzda keskin ağrı veya sancı tarzı bir şey giriyor .Bu durumu yaşayan var mı acaba .
Amin canım Allahın izniyle bunların hepsi geçecekAhhhh canııımm hepimizin imtihanı farklı farklı. Rabbim üzmesin bizleri artık, bebişlerimize sağlık sıhhat versin. Hayırlısıyla sağlıkla pusetlerine koyup evlerimize gidelim artık yasenin bebişler nasıl şu an?
Evet evet bende çözemedim .Ve anlıkta olsa kitliyor insanı .Bende doktora gitmeyi düşündüm vazgeçtim geriBenim o şekilde aynısını yaşıyorum hattta dün aceba hastaneyeni gitsem diye düşündüm .. ne tam olarak bilmiyorum vajinamı idrar torbasını emin olamıyorum
Bu hediye konusu konuşulmuştu aslında burdaAz önce arkadaşımla konuşuyordum doğum hediyesi ne istedin dedi dedim bişey istemedimo da dedi ki sabahlara kadar uyumuyorsun 9 aydır dikkat ediyorsun bı zahmet iste ayy siz hediye istediniz mi esinizden bilemediim acil yardım ajajsjsjsjsjs
Çok şükür canm benim inşallah sıkımtısız geçerde kavuşursun minnoşunaAyrıca hepinize dualarınız için çokkk çokk teşekkür ederim kızlar. Biz henüz yoğun bakımdan çıkmadık ama nabzımız kontrol altına alındı şimdilik. Ekstra bi sorun çıkmazsa inşallah
Çok mantıklı bi hareket benceBu hediye konusu konuşulmuştu aslında burdaBen şahsen kişisel hediye değil de şöyle bir şey istemeyi düşünüyorum, her ay ne olursa olsun bir kere beraber yemeğe çıkalım. Bunaldığımda sıkıldığımda hediyeye bakıp rahatlamiycam ama şöyle bi giyinip süslenip bebişkoyu hazırlayıp babasıyla ayda bir gün güzel bi yemek yiyeceğimizi bilmek beni çok motive eder çünkü ben süslenip dışarı çıkma insanıyım hahshshsj İlişkimizi de canlı tutar böyle bişey. Tam sancı çekerken söyliycem eşime bunu ki kem küm edemesin
Güzel düşünmüşsünBu hediye konusu konuşulmuştu aslında burdaBen şahsen kişisel hediye değil de şöyle bir şey istemeyi düşünüyorum, her ay ne olursa olsun bir kere beraber yemeğe çıkalım. Bunaldığımda sıkıldığımda hediyeye bakıp rahatlamiycam ama şöyle bi giyinip süslenip bebişkoyu hazırlayıp babasıyla ayda bir gün güzel bi yemek yiyeceğimizi bilmek beni çok motive eder çünkü ben süslenip dışarı çıkma insanıyım hahshshsj İlişkimizi de canlı tutar böyle bişey. Tam sancı çekerken söyliycem eşime bunu ki kem küm edemesin
Çok mantıklı bi hareket bence
Aynen öyle şu an heyecanla hevesle bekliyoruz ama çok bunaldığımız ruhen daraldığımız günler de olacak illa ki. O yüzden motivasyon odaklı bir şey istedimGüzel düşünmüşsünbebek olunca evde durulacak degil ya her fırsat değerlendirilmeli Benim de aklıma hiç gelmedi hediye konusu kendi alırsa alır almasa da sorun yok mutlu anlarımız olsun yeter
Sancı olacağını tahmin etmiyorum bence kafaları aşşağıya doğru batırdığıniçin siyatik ağrı. Çünki sancı olsa şimdiye doğurmam lazımdı 3 gündür felan oluyorEvet evet bende çözemedim .Ve anlıkta olsa kitliyor insanı .Bende doktora gitmeyi düşündüm vazgeçtim geri
Keşke4/4 lük müslüman olacakları tuttu islamda isim hakkı babanındır diye geziyor 9 aydırkeşke her hakka bu kadar sahip çıksalar
İnşallah canım Rabbim bir şekilde yardım eder inanıyorum eşimde destek olursa üstesinden geliriz herşeyin Bugün aradı bi kaç kere açmadım hatasını anlasın annem Çünkü insan doğumda destek görmezse ne zaman destek görecek Hiç bişey olmamiş gibi birde torununu sevecek bende bundan sonra mesafe koyacağım aile bile olsa bazen gerekiyormş ben bunu anladım Ben onlar için çok fedakarlık yaptım yeri geldi eşimle kavga ettim onları savunmk için şimdi düşünüyorum da boşuna kötü olmuşum eşimle.Kuzum en yakınlarımızdan bir destek görememek gerçekten psikolojik olarak yıpratıcı bir durum. Bazen kabullenmek gerekiyor, bazı insanlar gerçekten çok soğukkanlı ve umursuz oluyor. Aman benden şimdi yardım ister diye ödleri kopan insanlar olabiliyo. En iyisi kimseye muhtaç olmamak. Eminim eşinle bu süreci çok güzel yöneteceksinizSen miniğine odaklan. O geldikten sonra herkes yalan, tek gerçek o olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?