Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Günaydınnn hem uyuyamadım hem bu saate gebe okulunu koymuslar ona gideceğim ben de

Arkadaşlar günaydın .Bir şey soracağım .Bebeğim hareket ettikçe vajinama bıçak saplanır tarzda keskin ağrı veya sancı tarzı bir şey giriyor .Bu durumu yaşayan var mı acaba .

Arkadaşlar günaydın .Bir şey soracağım .Bebeğim hareket ettikçe vajinama bıçak saplanır tarzda keskin ağrı veya sancı tarzı bir şey giriyor .Bu durumu yaşayan var mı acaba .
Özellikle iki gündür bu şekilde

Benimde belimden karnıma yayılan ağrı oldu ama çok sürmedi

Bugün benimde o şekilde ve bebeğim hareket ettikçe vajinama ağrı giriyor

Benim o şekilde aynısını yaşıyorum hattta dün aceba hastaneyeni gitsem diye düşündüm .. ne tam olarak bilmiyorum vajinamı idrar torbasını emin olamıyorum

Amin canım Allahın izniyle bunların hepsi geçecek bebekler iyiler diyeyim çok şükür daha da iyi olacaklar

Benim o şekilde aynısını yaşıyorum hattta dün aceba hastaneyeni gitsem diye düşündüm .. ne tam olarak bilmiyorum vajinamı idrar torbasını emin olamıyorum
Evet evet bende çözemedim .Ve anlıkta olsa kitliyor insanı .Bende doktora gitmeyi düşündüm vazgeçtim geri

Bu hediye konusu konuşulmuştu aslında burda Ben şahsen kişisel hediye değil de şöyle bir şey istemeyi düşünüyorum, her ay ne olursa olsun bir kere beraber yemeğe çıkalım. Bunaldığımda sıkıldığımda hediyeye bakıp rahatlamiycam ama şöyle bi giyinip süslenip bebişkoyu hazırlayıp babasıyla ayda bir gün güzel bi yemek yiyeceğimizi bilmek beni çok motive eder çünkü ben süslenip dışarı çıkma insanıyım hahshshsj İlişkimizi de canlı tutar böyle bişey. Tam sancı çekerken söyliycem eşime bunu ki kem küm edemesin

Çok mantıklı bi hareket bence

Güzel düşünmüşsün bebek olunca evde durulacak degil ya her fırsat değerlendirilmeli Benim de aklıma hiç gelmedi hediye konusu kendi alırsa alır almasa da sorun yok mutlu anlarımız olsun yeter

Çok mantıklı bi hareket bence

Güzel düşünmüşsün bebek olunca evde durulacak degil ya her fırsat değerlendirilmeli Benim de aklıma hiç gelmedi hediye konusu kendi alırsa alır almasa da sorun yok mutlu anlarımız olsun yeter
Aynen öyle şu an heyecanla hevesle bekliyoruz ama çok bunaldığımız ruhen daraldığımız günler de olacak illa ki. O yüzden motivasyon odaklı bir şey istedim Bazen bebeği birilerine bırakıp baş başa da çıkarız inşallah. Bence de hediye bana al dememen gereken bir şey, ha eşiniz sorarsa sana doğum hediyesi almak istiyorum nasıl bir şey istersin diye o ayrı

Evet evet bende çözemedim .Ve anlıkta olsa kitliyor insanı .Bende doktora gitmeyi düşündüm vazgeçtim geri
Sancı olacağını tahmin etmiyorum bence kafaları aşşağıya doğru batırdığıniçin siyatik ağrı. Çünki sancı olsa şimdiye doğurmam lazımdı 3 gündür felan oluyor

Sabaha karşı bir sancım tuttu benim gerçi belliydi bütün gece büyük küçük her türlü tuvalet ihtiyacım için saat başı uyandım. Sol kasığımda ufak ufak batmalar başladı ama rahatsız ediyor sonra kramp gibi olmaya başladı dedim pozisyon değiştir kızım bebe sıkıldı geçmedi daha da arttı sırtıma kadar yayıldı bacaklarım bileklerim acayip sızlıyor dedim heralde geliyor eşimi uyandırdım işte masaj yaptı biraz sonra duş aldırdı bana sonra tekrar tuvaletimi yaptım ağlarken sancıdan uyumuşum şimdilik iyiyim birşeyim yok ama korktuk gelecek diye. Sizinde olmuş okudum. Normal mi acaba bu sancılar

İnşallah canım Rabbim bir şekilde yardım eder inanıyorum eşimde destek olursa üstesinden geliriz herşeyin Bugün aradı bi kaç kere açmadım hatasını anlasın annem Çünkü insan doğumda destek görmezse ne zaman destek görecek Hiç bişey olmamiş gibi birde torununu sevecek bende bundan sonra mesafe koyacağım aile bile olsa bazen gerekiyormş ben bunu anladım Ben onlar için çok fedakarlık yaptım yeri geldi eşimle kavga ettim onları savunmk için şimdi düşünüyorum da boşuna kötü olmuşum eşimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…