Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202

İnşallah abartı bi hurafedir çünkü ben hep dönerek yatıyorum

Ne güzel yapmışsın sormakla canım doktorunun dediği çok mantıklı sürekli aynı pozisyonda yatmamız mümkün değil, bazıları da dönerken önce oturup sonra diğer tarafa dönmek gerekir ve yavaş dönmek gerekir demiş

Bana da pek mantıklı gelmedi canım annenin dönmesiyle ilgisi olduğu ama insan her şeyi düşünüyor işte

Kızlar iyi geceler, bana yeni güncelleme geldi. Mide yanması Okumuştum daha önce burda yaşayan arkadaşlar var. Öneriler de vardı ama çok eskilerde, bulamadım. Özellikle gece başlıyor ve asla yatamıyorum yatınca sanki ağzımdan alev çıkacak gibi oluyorhele yanlışlıkla sağıma dönersem eyvah !! Oturunca en azından sadece midem yanıyor. İlaçsız çözebilen var mı doğal bişeylerle ???

Direk beypazarı iç canım .. yada yoğurt veya süt ama bunlarda bazılarında ekşime yapıyor . En iyisi sade soda.. ve elim altında gavıscon olsun

Kızlaaaar asla uyuyamıyorum sürekli ağzıma acı su geliyor midem sanki ağzımda her an kendimi kusacakmış gibi hissediyorum ne yapabilirim yaşayan var mı bu durumu sizler nasıl başa çıkıyorsunuz

Kızlaaaar asla uyuyamıyorum sürekli ağzıma acı su geliyor midem sanki ağzımda her an kendimi kusacakmış gibi hissediyorum ne yapabilirim yaşayan var mı bu durumu sizler nasıl başa çıkıyorsunuz
Canım sade soda iç gaviscon bulundur evde birde yastığını yüksek tut.. gebelik reflüsü maalesef artık çok normal bunların olması mideye çok baskı var

Canım sade soda iç gaviscon bulundur evde birde yastığını yüksek tut.. gebelik reflüsü maalesef artık çok normal bunların olması mideye çok baskı var
Doktorum rennie şurup verdi kullanan var mı ki daha başlamamıştım gaviscon daha mı etkili ki acaba

Canım bende yok ama daha önce yazanlardan soğuk sütün iyi geldiğini hatırlıyorum

Salatalik iyi geliyor fakat bende de gasvin diye şurup var onu içiyorum hemen hiç ilerletmiyorum

Çok geçmiş olsun. Doktorunuzun değerlendirmesi önemli ne kadar direnç olduğu, bebeğe kan akışının ne kadar olduğu, bebeğin ne kadar beslenebildiği gibi şeyler. Kaçıncı haftadasınız?
Teşekkür ederim 22. Hafta olmak üzere doktorum tek taraflı olduğu için sorun olacağını düşünmüyorum ama tansiyon takibi yapalım dedi benim de kafama takıldı biraz tabii

Teşekkür ederim 22. Hafta olmak üzere doktorum tek taraflı olduğu için sorun olacağını düşünmüyorum ama tansiyon takibi yapalım dedi benim de kafama takıldı biraz tabii
Çok geniş bilgi sahibi değilim ama doktorunuzun söylediği iç rahatlatıcı en azından. Umarım her şey yolunda gider. Gönlünüzü ferah tutun bol bol konuşun bebişle. Hem kendinize hem bebişe güç olsun sağlık diliyorum hepimize

Ben ekmek atıyorum böyle zamanlarda ağzıma. Yoğurt ve ekmek iyi gelir. Bir de yastığı biraz yukarıda tutmak iyi oluyor. Benim ilaç kullanacak düzeyde değil çok şükür, çok yanma olunca böyle yapıyorum ben.

Aşkım dediğin gibi gebelik şekeri kiminde iri bebek kiminde de gelişim geriliğine neden oluyormuş plasenta bozulmasından, beslenememekten ötürü vs vs bir sürü neden sıraladı ve olabileceğini söyledi (perinatoloji) Tüp bebek doktorumla da konuştuğumuz da o da aynı şeyi söyledi. Benim yatış sebebim yüksek şekerden değil su azalmasından dolayı oldu. Sabah muayenede de gelişim geriliği tespit edildi. 1 hafta önce perinatoloji kontrolümde de kafasına küçük falan demişlerdi haftasıyla uyumlu değil vs diye biz pozisyon kaynaklı olduğunu düşünmüştük sırtı dönük, baş aşağı duruyor diye. Meğerse zaten başlamış problemler… Ama sebep olan şey tüm bunlara gebelik şekeri her ne kadar şekerim hiç yükselmese de plasenta bozuldu bir kere.

kuzum çok teşekkür ederim Takip altındayım canım kontrol ediyorlar gelişimini nst deyim sürekli. Doktorlar toparlayabileceğini düşünüyorlar şu an içinde risk yok denildi bebek için bu tabloda giderse o yüzden almıyorlar.

Diyetisyen, endokrin ya da dahiliye hiç gelmedi görmedim. Canım hastane değiştiremem çünkü benim Antalya’da doğum yapabileceğim 2 hastane var biri eğitim araştırma diğeri tıp fakültesi. 3 basamaklı hastane olması gerekiyor o yüzden en başından dolayı ben eğitim araştırma hastanesindeyim. Tıpa da geçemem kimseyi tanımayız etmeyiz doktor vs. Yine burada herkes tanıdık gelen, giden, ilgilenen. Tüp bebek doktorum da bu hastanede bir şekilde yardımları dokunuyor.

Anladım kuşum inşallah bebişin toparlar normal düzenine girer de annesini üzmez ya sürekli kontrol altında olman da iyi en azından kafan rahat şu an bebekle ilgili. Şekere bi şey diyemicem tabi. Eşin getirse yemek çantaya koyup koyup kim nerden bilecek ki

Allah gerçekten yardımcın olsun canım inşallah çektiğimiz sıkıntılara değecek

Kuzum ben çekindiğimden yasak olmasından ötürü yememezlik yapmıyorum ki şekerimin sabit kalması lazım o yüzden yemiyorum yoksa ohoooo şimdiye kadar neler getirirlerdi. İnşallah canım inşallah tek temennimiz kilo alması güzelce gelişmesi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…