Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Eşin akşam konuşacaktı doktorlarla konuştumu ne dediler canım.

oyy adiyla buyusun minnos

ben de en son kahverengi akintim gelince bir telasla bu is boyle olmayacak deyip hazirladim cogu seyi. benim kafamda deli sorular var sadece ya, bir tek bana mi bu kiyafetlere sigmayacaklarmis gibi geliyor?
İlk 2 ay büyük bile geliyor bu kıyafetler. Sonra 3. Aydan sonra tombikleşmeye başlıyorlar

İyiki yok boşver görümce ve eltiyle anlaşabilen net şanslıdır bence mesafe koymak her zaman iyidir birazda eşe bağlı tabi mesafe koyabilmek.

L luckykus kuşum sen o hastanede neden yatıyorsun. Bebeğin Su yetmezliği ve kilo yetmezliği eeeee bunun ikiside annenin beslenmesinden düzelecek bir şey. Şuan senin beslenmen çok çok özel olarak ayarlamaları lazım

İyiki yok boşver görümce ve eltiyle anlaşabilen net şanslıdır bence mesafe koymak her zaman iyidir birazda eşe bağlı tabi mesafe koyabilmek.
Şu dizide diyor ya evlenilecek ideal erkeğin, annesi babası ölmüş olanı diye ayyyy bizde Erkek annesiyiz tobe bismillah gelinler bizler içinde böyle düşünmezler inşallah.

Şu dizide diyor ya evlenilecek ideal erkeğin, annesi babası ölmüş olanı diye ayyyy bizde Erkek annesiyiz tobe bismillah gelinler bizler içinde böyle düşünmezler inşallah.
allah iyi insanlarla karsilastirsin kesinlikle ama ben oglum mutluysa gelinim icin her seyi yaparim, hic gocunmam, onemli olan benim yavrumun mutlulugu

ayy ciddi misin, ben bakip bakip ayaklari nasil sigar ki bu tulumlara diyorum mesela tecrube iste, insan tecrubesiz olunca tahayyul bile edemiyor
Evet bende ilk bebeğimde öyleydim buna nasıl sığacak ki diye. İlk 2 ay zaten çok küçükler. Ama çok tatlılar evlat başka bir şey ya özellikle kendi doğurduğun durup durup bunu benmi doğurdum diyorsun. Eline ayaklarına parmaklarına hayran hayran bakıyorsun. Gurur duyuyorsun bu mucizevi şeyi benmi başardım diye. Yani anlatılmaz yaşanır. Elbet çok çok zor oluyor özellikle ilk 3 ay ama zamanla toparlaniyor

Bende bu gun büyük temizliği bitirdim. Ufak tefek şeyler kaldı. Üstümden yük kalkmış gibi oldum valla. Kardeşim geldi onunla yaptık.

ben bi’ de hic goremedim ultrasonda, doktor zorluyor ama, birazcik yanaklar, birazcik burun boyle boluk porcuk hep. o yuzden cok merak da ediyorum. sag salim, en olmasi gereken zamanda alalim hepimiz kucaklarimiza umarim da yasayalim bu mucizeyi.

oyy adiyla buyusun minnos

ben de en son kahverengi akintim gelince bir telasla bu is boyle olmayacak deyip hazirladim cogu seyi. benim kafamda deli sorular var sadece ya, bir tek bana mi bu kiyafetlere sigmayacaklarmis gibi geliyor?
İnşAllah canım iyi yapmışsın valla doktorum 37’den sonra kendini hazırla,her ân doğum olabilir erken doğum riski de geçti deyince giriştim. Ben de az giyeceklerini düşünüyorum ya büyüdükçe alacağız artık büyük kıyafet almadım pek

Benim eşimin annesi babası vefat etmiş yıllar önce eltim ve görümcelerim kaynım var sadece onlarda uzakta ama maşallah arada Uzaktan bile yetişiyorlar burayaAyy eğer darlarsam düşünsün ama ben gelinime kötü gözle bakmam diye düşünüyorum arkadas gibi olurum Gelinimle

Yavrum insülin de yetmiyor ki zaten arttırıp duruyorlar görüyorlar kaç gündür ama müdahale edilmiyor mecbur ben müdahale ediyorum yemeyerek hastane yemeği değişmez mümkün değil
Normalde diyabetli hastalara ayrı yemek çıkar benim bildiğim sana niye böyle yapmışlar ki saçma yok mu bir yakının peki sana yiyebileceğin yiyeceklerden getirsinler. Ya da eşin doktorla konuşsun illaki değiştirirler yemekleri

Canım bazen beslenmeyle düzelmez. Benim oğlum da gerilik vardı 28. Haftada oldu doktor ne besin dediyse yedim balıklar cevizler havada uçuyordu ama ne oldu 30. Haftada gittim kilo vermişti ve oksijeni çok azdı kaybediyorduk acil alındım. Yani plesenta da sorun oluşuyor çoğu zaman 28 den sonra en güzeli böyle olması orda kalsın

Kızlar bir şey duydum bana saçma geldi ama bilgisi olan varsa diye sormak istedim, sağa sola çok dönmek ya da ani dönmek vs kordon dolanmasına sebep oluyor diyenler var hiç böyle bir şey duydunuz mu ben sürekli ama sürekli dönerek yatıyorum

Bacım ne kadar doğru bilmem de olsa bana olurdu ben sabit asla yatamam sabaha kadar döner dururum yatakta hamileliğe özel de değil normalim böyle kurtluyum ben duramıyorum illa 99 yeri dolanacam yatakta rahat batıyor

Bende öyleyim hiç rahat edemiyorum öyle olsa herkesin kordon dolanırdı ya

Ay ben çok yapıyorum inşallah doğru değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…