Eşin akşam konuşacaktı doktorlarla konuştumu ne dediler canım.Dışardan zaten evde de olsam bana göre yiyebileceğim hiçbir şey yok her şey şekerimi çıkartıyor. Hastane resmen şekerimi önemsemeyip şekerimi yükselten besinler veriyor fullllll karbonhidrat içerikli… Aşırı gerginim stres içindeyim böyle de işte
İlk 2 ay büyük bile geliyor bu kıyafetler. Sonra 3. Aydan sonra tombikleşmeye başlıyorlaroyy adiyla buyusun minnos
ben de en son kahverengi akintim gelince bir telasla bu is boyle olmayacak deyip hazirladim cogu seyi. benim kafamda deli sorular var sadece ya, bir tek bana mi bu kiyafetlere sigmayacaklarmis gibi geliyor?
İyiki yok boşver görümce ve eltiyle anlaşabilen net şanslıdır bence mesafe koymak her zaman iyidir birazda eşe bağlı tabi mesafe koyabilmek.Bebek 39+4 de de makat gelişi olunca planliydi aslında. Onceki gün yatisim yapıldı falan.Hersey yolunda ilerledi ama 5 gün kaldım hastanede.İnanilmaz derecede memnundum ve özel tek kişilik odada denk geldi .Her hastanenin prosedürü başka demek.
Dr sekretere söylerken duyuyorum bende baş gelişti sonra makat gelise dönmüş.Basi yukarda olduğu için kaburgalarim çürüdü resmen.Basi yukarda olduğunu biliyorum ama nerede neresi var bende bilemiyorum.
Aynen öyle oluyoruz cnm .Benim oğlan doğunca başta gogsumun ucunu tutamadi emebilsin diye şekilden şekile giriyordum sezeryanli halimle.Annemde ben senin bu kadar sabırlı olacağını sanmiyodum diyo
Ben kendime karıştırmiyorum ama yakın hele de aynı apartman yine de hiç iyi değil.Gorumce elti yok Allahtan,onlarada tahammül edemezdim heralde
Şu dizide diyor ya evlenilecek ideal erkeğin, annesi babası ölmüş olanı diyeİyiki yok boşver görümce ve eltiyle anlaşabilen net şanslıdır bence mesafe koymak her zaman iyidir birazda eşe bağlı tabi mesafe koyabilmek.
ayy ciddi misin, ben bakip bakip ayaklari nasil sigar ki bu tulumlara diyorum meselaİlk 2 ay büyük bile geliyor bu kıyafetler. Sonra 3. Aydan sonra tombikleşmeye başlıyorlar
Şu dizide diyor ya evlenilecek ideal erkeğin, annesi babası ölmüş olanı diyeayyyy bizde Erkek annesiyiz tobe bismillah gelinler bizler içinde böyle düşünmezler inşallah.
Evet bende ilk bebeğimde öyleydim buna nasıl sığacak ki diye. İlk 2 ay zaten çok küçükler. Ama çok tatlılar evlat başka bir şey ya özellikle kendi doğurduğun durup durup bunu benmi doğurdum diyorsun. Eline ayaklarına parmaklarına hayran hayran bakıyorsun. Gurur duyuyorsun bu mucizevi şeyi benmi başardım diye. Yani anlatılmaz yaşanır. Elbet çok çok zor oluyor özellikle ilk 3 ay ama zamanla toparlaniyorayy ciddi misin, ben bakip bakip ayaklari nasil sigar ki bu tulumlara diyorum meselatecrube iste, insan tecrubesiz olunca tahayyul bile edemiyor
Evet tabikide öyle.allah iyi insanlarla karsilastirsin kesinlikle ama ben oglum mutluysa gelinim icin her seyi yaparim, hic gocunmam, onemli olan benim yavrumun mutlulugu
ben bi’ de hic goremedim ultrasonda, doktor zorluyor ama, birazcik yanaklar, birazcik burun boyle boluk porcuk hep. o yuzden cok merak da ediyorum.Evet bende ilk bebeğimde öyleydim buna nasıl sığacak ki diye. İlk 2 ay zaten çok küçükler. Ama çok tatlılar evlat başka bir şey ya özellikle kendi doğurduğun durup durup bunu benmi doğurdum diyorsun. Eline ayaklarına parmaklarına hayran hayran bakıyorsun. Gurur duyuyorsun bu mucizevi şeyi benmi başardım diye. Yani anlatılmaz yaşanır. Elbet çok çok zor oluyor özellikle ilk 3 ay ama zamanla toparlaniyor
İnşAllah canım iyi yapmışsın valla doktorum 37’den sonra kendini hazırla,her ân doğum olabilir erken doğum riski de geçti deyince giriştim. Ben de az giyeceklerini düşünüyorum ya büyüdükçe alacağız artık büyük kıyafet almadım pekoyy adiyla buyusun minnos
ben de en son kahverengi akintim gelince bir telasla bu is boyle olmayacak deyip hazirladim cogu seyi. benim kafamda deli sorular var sadece ya, bir tek bana mi bu kiyafetlere sigmayacaklarmis gibi geliyor?
Benim eşimin annesi babası vefat etmiş yıllar önce eltim ve görümcelerim kaynım var sadece onlarda uzakta ama maşallah arada Uzaktan bile yetişiyorlar burayaŞu dizide diyor ya evlenilecek ideal erkeğin, annesi babası ölmüş olanı diyeayyyy bizde Erkek annesiyiz tobe bismillah gelinler bizler içinde böyle düşünmezler inşallah.
Amin amin inşallah kız kardeşimle konuştum dönüşümlü gelecekler yanıma eşim isteykende yalnız kalmayacamBelkide ...Bebeklerimizi sağlıkla, vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin Allah
Normalde diyabetli hastalara ayrı yemek çıkar benim bildiğim sana niye böyle yapmışlar ki saçma yok mu bir yakının peki sana yiyebileceğin yiyeceklerden getirsinler. Ya da eşin doktorla konuşsun illaki değiştirirler yemekleriYavrum insülin de yetmiyor ki zaten arttırıp duruyorlar görüyorlar kaç gündür ama müdahale edilmiyor mecbur ben müdahale ediyorum yemeyerekhastane yemeği değişmez mümkün değil
Canım bazen beslenmeyle düzelmez. Benim oğlum da gerilik vardı 28. Haftada oldu doktor ne besin dediyse yedim balıklar cevizler havada uçuyordu ama ne oldu 30. Haftada gittim kilo vermişti ve oksijeni çok azdı kaybediyorduk acil alındım. Yani plesenta da sorun oluşuyor çoğu zaman 28 den sonra en güzeli böyle olması orda kalsın
Bacım ne kadar doğru bilmem de olsa bana olurdu ben sabit asla yatamam sabaha kadar döner dururum yatakta hamileliğe özel de değil normalim böyle kurtluyum ben duramıyorum illa 99 yeri dolanacam yatakta rahat batıyorKızlar bir şey duydum bana saçma geldi ama bilgisi olan varsa diye sormak istedim, sağa sola çok dönmek ya da ani dönmek vs kordon dolanmasına sebep oluyor diyenler var hiç böyle bir şey duydunuz mu ben sürekli ama sürekli dönerek yatıyorum
Bende öyleyim hiç rahat edemiyorum öyle olsa herkesin kordon dolanırdı yaKızlar bir şey duydum bana saçma geldi ama bilgisi olan varsa diye sormak istedim, sağa sola çok dönmek ya da ani dönmek vs kordon dolanmasına sebep oluyor diyenler var hiç böyle bir şey duydunuz mu ben sürekli ama sürekli dönerek yatıyorum
Ay ben çok yapıyorum inşallah doğru değildirKızlar bir şey duydum bana saçma geldi ama bilgisi olan varsa diye sormak istedim, sağa sola çok dönmek ya da ani dönmek vs kordon dolanmasına sebep oluyor diyenler var hiç böyle bir şey duydunuz mu ben sürekli ama sürekli dönerek yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?