Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    203
Ben de böyle düşünüyorum emzirme ve meme sağlığı en en önemli şey riske atamam. Makine dursun kenarda kullanmazsam kullanmam ama eğer lazım olursa dediğin gibi o telaşede bununla uğraşmayı kimse istemez

Kesinlikle öyle canım zaten lohusalık apayrı bi olay o makine için bile agladigimi hatırlıyorum nasıl almam diye en iyisi bazı şeyleri atlamamak lazım mesela süt arttırıcıda alıp koymak istiyorum kenara hastaneden gelince başlamak için

Çok geçmiş olsun

Kızlar hamileliğiniz de hemoroid ( basur ) olan oldu mu ? Olduysa naptınız berbat durumdayim fitilleri varmış sanırım

36yı geçip vajinal doğum yolunda ilerleyenler kimler kızlar? Durumlarınız nasıl, sancı ağrı vs.. kaygınızı nasıl kontrol ediyosunuz bi de
36+5’ten bildiriyorum kaygımı kontrol edemiyorum ağrım sancım hiçbir şey yok çok şükür ama günde 3647372 tane video izliyorum. Nasıl nefes alıcam nasıl ıkınıcam hangi hareketleri yapıcam o an diye. En azından bilgilenirsem belki baş etmek kolay olur diye düşünüyorum. Sende nasıl durumlar ??

Canım keşke yazıldığımız şeyleri tam okusanızda kendimi tekrar tekrar ifade etmek zorunda kalmasam vallahi gerildim

Kimseyi korkutmak gibi bir amacım yok . Normal doğumda kan 500ml sezeryanda 1.500 ml gider.
Ama benim Kanama bozukluğum var ( von Willebrand sendromu) kanım normal insan kanından çok daha sıvı , bu yüzden tercihen bende fazla kan kaybı olsun ama kontrollü olsun diyerek sezeryan denildi. Çünki normal doğumda bende kontrol edilmesi zor olacak ..
Canım benim o arkadaş kanla ilgili bir rahatsızlığından bahsediyordu orda keşke tamamını okusaydın Her şeyde negatif olanı cımbızla çekip almayalım yaşanmaz böyle
ay vallaha biye böyle oluyor yahu bu akşam ne yazdıysam yanlış anlaşıldı

Ay iyi bari içim rahatladı ya.

Aspirini prosedürde 34-36 arası diye araştırmıştım 35 de bıraktırdı benim doktorum ama ne için kullandığına göre durumuna göre değişiyor sen doktoruna sor tekrar ki kullanırken acil bir şey olsa o zamanda pıhtılaşma için ilaç veriririz gerekirse demişti zaten ona göre ayarlıyor doktorlar

Ay iyi bari içim rahatladı ya.
Yine de emin olmak için erkenden konuşabilirsiniz doktorunuzla. Eskiden nasıldı çok bilmiyorum ama sanırım özel hastanelerde isteyen herkese sezaryen yapıyorlardı. Bahsedilen değişiklik hastaneleri etkilemediğine göre uygulamalar aynı şekilde devam ediyor diye düşünüyorum.

Ay çok geçmiş olsun. Bende de minik kırmızı benekler çıktı ama cildiyeci kılcal damar çatlaması dedi. Gebelikte kan basıncının değişmesinden oluyormuş sanırım.

Ne kadar tuhaf şeyler yaşıyoruz sürekli ya hamilelik çok değişik bir şey

36yı geçip vajinal doğum yolunda ilerleyenler kimler kızlar? Durumlarınız nasıl, sancı ağrı vs.. kaygınızı nasıl kontrol ediyosunuz bi de
Ben de şuan 36+2 yim çok sancım ağrım oluyor uyumak dönmek uzanmak zulüm. Beni en başından beri zorlayan şey ağrıydı zaten. O kadar yoruldum ki anlatamam…. Her kontrolde keşke doktor sezaryen dese de doğuma girsem artık umuduyla gidiyorum. Normal doğuma dair hiçbir alıştırma egzersiz falan yapmadım videolar izlemiyorum normal doğumla ilgili hiçbir şey izlemiyorum zaten o egzersiz hareketlerini yapmam imkansız bu pelvik ağrısıyla kızım da inatla normal doğum yolunda nefes alma teknikleri mi ne varmış ona bile çalışmadan gireceğim doğuma sanırım. o kadar yordu ki bu hamilelik beni doktor sezaryen dese hocam bugün yapalım hadi 10 dk sonra derim

Bence ne olur ne olmaz egzersizleri özellikle nefes egzersizleri falan yapın. Doğumu kolaylaştırıyor iyice zorlaşmasın

Yaaa çok ama çok geçmiş olsun çok üzüldüm inan ki Ama bir yandan da çok sevindim çünkü sonucun temiz gelmiş. Allahım beterinden saklasın, korusun.

Esmoss60 bak canım bende burdaki kızlarda seni korkutmamak için strese sokmamak için kelimelerimi çok iyi düşünerek yazıyorum lütfen yanlış anlama. Benimde boynuma kordon dolanmış doğduğumda yüzüm mos mormuş evet fiziksel bir zarar kalmamış ama bebegi morartmaya değer mi bir şey ters gitmiş ki morarmişim

Kızlar uyku sorunumu doktorla paylassam bir çözümü varmıdır acaba uykum gelmiyor resmen ama halsizim kaç gündür uyumam lazım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…