- 3 Mayıs 2024
- 511
- 620
- 23
- 28
Ben de böyle düşünüyorum emzirme ve meme sağlığı en en önemli şey riske atamam. Makine dursun kenarda kullanmazsam kullanmam ama eğer lazım olursa dediğin gibi o telaşede bununla uğraşmayı kimse istemezBen onu hiç riske atmak istemiyorum çünkü o stresle bir de makine arayışına girmek bana göre değil elimin altında bulunması taraftarıyım ilkinde doğum yaptığımda gerek duyarsa alırım demiştim hastane tipini kiralamak zorunda kaldım o yüzden bu sefer hazırda olmasını istiyorum
Kesinlikle öyle canım zaten lohusalık apayrı bi olay o makine için bile agladigimi hatırlıyorum nasıl almam diyeBen de böyle düşünüyorum emzirme ve meme sağlığı en en önemli şey riske atamam. Makine dursun kenarda kullanmazsam kullanmam ama eğer lazım olursa dediğin gibi o telaşede bununla uğraşmayı kimse istemez
Çok geçmiş olsunKızlar bende çok dertliyim 34. haftadayım 3 haftadır dudagimda çıkan bir kist vardı gebelik tümörüymüs aldılar 3 hafta önce diktiler 1 hafta sonra açıldı dikişler yeniden diktiler yine açıldı dün yarın doktora gideceğim ama bekleyelim doğumdan sonra dikelim diyecekler (2. ameliyatta bundan bahsetmişti doktor ) yarık dudak ile kaldım öylece. Neyseki tümör temiz geldi zaten kan pıhtılaşması gibi birseydi
36+5’ten bildiriyorum kaygımı kontrol edemiyorum36yı geçip vajinal doğum yolunda ilerleyenler kimler kızlar? Durumlarınız nasıl, sancı ağrı vs.. kaygınızı nasıl kontrol ediyosunuz bi de
Canım keşke yazıldığımız şeyleri tam okusanızda kendimi tekrar tekrar ifade etmek zorunda kalmasamBen normal doğum bekliyorum ama. Az önce biri yazmış normal doğum kontrolsüz kanama diye yazmıştı. O sebeple endişe ettim.
Birde benim ayak bileğimin ön tarafında yukarıya dizime doğru hafif kırmızılık var. Her iki ayağımda da böyle. Dizimin üstünde de hafif kırmızılık var. Sizde de var mı böyle bir durum?
Canım benim o arkadaş kanla ilgili bir rahatsızlığından bahsediyordu orda keşke tamamını okusaydınHer şeyde negatif olanı cımbızla çekip almayalım yaşanmaz böyle
Ay iyi bari içim rahatladı ya.Evet büyük ihtimalle derler. O karar hastane vasfında olmayan tıp merkezleri ile ilgiliydi tam teşekküllü değil diye. Özel hastanelerle ilgili bir yasak getirilmedi yani, eskiden nasılsa hala o şekilde uygulama. Ben de daha konuşmadım ama hastanelerle ilgili bir kural değişikliği olmadığından eminim.
Aspirini prosedürde 34-36 arası diye araştırmıştım 35 de bıraktırdı benim doktorum ama ne için kullandığına göre durumuna göre değişiyor sen doktoruna sor tekrar ki kullanırken acil bir şey olsa o zamanda pıhtılaşma için ilaç veriririz gerekirse demişti zaten ona göre ayarlıyor doktorlarO bel ve kasık ağrısı bende de oluyor artık akşamları özellikle.
Yürüyüşte mola verdiğimizde biraz ağrım oluyor.
Bi de bu ara kabızlık başladı. Suyu biraz azalttım galiba ondan oldu.
Benimde çarşamba kontrolüm var. Bana 33 de 2430 demişti. Çarşamba günü 35+5 olucam. Tahmin yapıyoruz eşimle her muayene öncesi 2900 geçmese diye ümit ediyorum. Yoksa doktor sezeryana çevirecek diye korkuyorum.
Bi de herkes diyorki kan sulandırıcı aspirin falan 35 haftada bıraktım. Benimki bıraktırmıyor. Ne yapıcam bilmiyorum.
Fikriniz var mı sizin?
Bide bazen hafif yeşile dönük akıntım oluyor. Ama kremler olur ya hafif açık yeşil öyle. Hatta üzümün içindeki gibi diyebiliriz. Sizce korkmalı mıyım???
Yine de emin olmak için erkenden konuşabilirsiniz doktorunuzla. Eskiden nasıldı çok bilmiyorum ama sanırım özel hastanelerde isteyen herkese sezaryen yapıyorlardı. Bahsedilen değişiklik hastaneleri etkilemediğine göre uygulamalar aynı şekilde devam ediyor diye düşünüyorum.Ay iyi bari içim rahatladı ya.
Ay çok geçmiş olsun. Bende de minik kırmızı benekler çıktı ama cildiyeci kılcal damar çatlaması dedi. Gebelikte kan basıncının değişmesinden oluyormuş sanırım.Kızlar bende çok dertliyim 34. haftadayım 3 haftadır dudagimda çıkan bir kist vardı gebelik tümörüymüs aldılar 3 hafta önce diktiler 1 hafta sonra açıldı dikişler yeniden diktiler yine açıldı dün yarın doktora gideceğim ama bekleyelim doğumdan sonra dikelim diyecekler (2. ameliyatta bundan bahsetmişti doktor ) yarık dudak ile kaldım öylece. Neyseki tümör temiz geldi zaten kan pıhtılaşması gibi birseydi
Uykuda pek sıkıntım yok açlıktan uyanıyorum hep bu saatlerdeBen 2 gecedir yorgunluktan uyuyamıyorum ya
Ben de şuan 36+2 yim çok sancım ağrım oluyor uyumak dönmek uzanmak zulüm. Beni en başından beri zorlayan şey ağrıydı zaten. O kadar yoruldum ki anlatamam…. Her kontrolde keşke doktor sezaryen dese de doğuma girsem artık umuduyla gidiyorum. Normal doğuma dair hiçbir alıştırma egzersiz falan yapmadım videolar izlemiyorum normal doğumla ilgili hiçbir şey izlemiyorum zaten o egzersiz hareketlerini yapmam imkansız bu pelvik ağrısıyla36yı geçip vajinal doğum yolunda ilerleyenler kimler kızlar? Durumlarınız nasıl, sancı ağrı vs.. kaygınızı nasıl kontrol ediyosunuz bi de
Bence ne olur ne olmaz egzersizleri özellikle nefes egzersizleri falan yapın. Doğumu kolaylaştırıyor iyice zorlaşmasınBen de şuan 36+2 yim çok sancım ağrım oluyor uyumak dönmek uzanmak zulüm. Beni en başından beri zorlayan şey ağrıydı zaten. O kadar yoruldum ki anlatamam…. Her kontrolde keşke doktor sezaryen dese de doğuma girsem artık umuduyla gidiyorum. Normal doğuma dair hiçbir alıştırma egzersiz falan yapmadım videolar izlemiyorum normal doğumla ilgili hiçbir şey izlemiyorum zaten o egzersiz hareketlerini yapmam imkansız bu pelvik ağrısıylakızım da inatla normal doğum yolunda nefes alma teknikleri mi ne varmış ona bile çalışmadan gireceğim doğuma sanırım. o kadar yordu ki bu hamilelik beni doktor sezaryen dese hocam bugün yapalım hadi 10 dk sonra derim
Ben de açlıktan uyuyamıyorum 24. haftadan bu yana her an her yerde hep karnımdan garıl gurul sesler geliyor hajsjsjUykuda pek sıkıntım yok açlıktan uyanıyorum hep bu saatlerde
Yaaa çok ama çok geçmiş olsun çok üzüldüm inan kiKızlar bende çok dertliyim 34. haftadayım 3 haftadır dudagimda çıkan bir kist vardı gebelik tümörüymüs aldılar 3 hafta önce diktiler 1 hafta sonra açıldı dikişler yeniden diktiler yine açıldı dün yarın doktora gideceğim ama bekleyelim doğumdan sonra dikelim diyecekler (2. ameliyatta bundan bahsetmişti doktor ) yarık dudak ile kaldım öylece. Neyseki tümör temiz geldi zaten kan pıhtılaşması gibi birseydi
Az kaldı canım acısını çıkartacaksın inşallahBen de açlıktan uyuyamıyorum 24. haftadan bu yana her an her yerde hep karnımdan garıl gurul sesler geliyor hajsjsjMorm
İnşallah canımmmAz kaldı canım acısını çıkartacaksın inşallah
Magnezyum kullanıyor musun? O da rahatlatıp uyutur aslındaKızlar uyku sorunumu doktorla paylassam bir çözümü varmıdır acaba uykum gelmiyor resmen ama halsizim kaç gündür uyumam lazım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?