Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    204
Ahhh yaaa kıyamam keşke Ankara’da olsan da yemekler yapsam getirsem sana biraz daha sabret kuzum çok az kaldı bebişin için azıcık daha dayan

Bazen süt olmaz bebek emmek ister bazen süt taşar bebek emmez o yüzden bence böyle şeyler doğumdan sonra alınmalı
Bence her şekilde bir tame olmalı sütünün gelmesi için sağım yaparsın sütün gelmezse de kalsın evde yapacak bişey yok eğer gelirse de ne güzel zararı yok sonuçta şahsen sağım yapa yapa sütüm geldi doktorum çok erken doğum yaptın hemen gelmez bile dedi

Bazen süt olmaz bebek emmek ister bazen süt taşar bebek emmez o yüzden bence böyle şeyler doğumdan sonra alınmalı
Ben onu hiç riske atmak istemiyorum çünkü o stresle bir de makine arayışına girmek bana göre değil elimin altında bulunması taraftarıyım ilkinde doğum yaptığımda gerek duyarsa alırım demiştim hastane tipini kiralamak zorunda kaldım o yüzden bu sefer hazırda olmasını istiyorum

nasıl yani, özele gidiyorum ben de henüz konuşmadım. sezaryen istiyorum desem tamam derler mi
Evet büyük ihtimalle derler. O karar hastane vasfında olmayan tıp merkezleri ile ilgiliydi tam teşekküllü değil diye. Özel hastanelerle ilgili bir yasak getirilmedi yani, eskiden nasılsa hala o şekilde uygulama. Ben de daha konuşmadım ama hastanelerle ilgili bir kural değişikliği olmadığından eminim.

Ben bırakmadan coraspirini girdim sezeryana. Zaten doktorum 34 e kadar kullanılıyor gerekirse doğuma kadar da bırakmıyoruz zararı yok demişti canm
Ben normal doğum bekliyorum ama. Az önce biri yazmış normal doğum kontrolsüz kanama diye yazmıştı. O sebeple endişe ettim.

Birde benim ayak bileğimin ön tarafında yukarıya dizime doğru hafif kırmızılık var. Her iki ayağımda da böyle. Dizimin üstünde de hafif kırmızılık var. Sizde de var mı böyle bir durum?

Akıntı kısmını bilmiyorum ama benim doktorum 34. Haftada Coraspini bıraktırdı, oksapar devam ediyorum. Bence doktorunuz ne derse öyle devam edin ya.
Canimmm çok teşekkür ederim alayim bende önce dediğin gibi bı tane alayım Allah razı olsun
Bende göğüs pompası vardı ama arkadaşlarım mochiyi çok tavsiye etti. Hatta bir arkadaşımda hiç kullanmadığı varmış onu verecek bakalım.

İnşallah memnun kalırız bizde

36yı geçip vajinal doğum yolunda ilerleyenler kimler kızlar? Durumlarınız nasıl, sancı ağrı vs.. kaygınızı nasıl kontrol ediyosunuz bi de

Kızlar bende çok dertliyim 34. haftadayım 3 haftadır dudagimda çıkan bir kist vardı gebelik tümörüymüs aldılar 3 hafta önce diktiler 1 hafta sonra açıldı dikişler yeniden diktiler yine açıldı dün yarın doktora gideceğim ama bekleyelim doğumdan sonra dikelim diyecekler (2. ameliyatta bundan bahsetmişti doktor ) yarık dudak ile kaldım öylece. Neyseki tümör temiz geldi zaten kan pıhtılaşması gibi birseydi

Canım benim o arkadaş kanla ilgili bir rahatsızlığından bahsediyordu orda keşke tamamını okusaydın Her şeyde negatif olanı cımbızla çekip almayalım yaşanmaz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…