Sezaryen artık planlamıyorsun ki doktor söylemeden. Yasak değil mi
Ben iyiyim çok şükür sen nasılsın canım herşey yolundadır inşallahKızlar nasılsınizz
aa tamam eski mesajlarınızı görmemişim beni hatam, türkiyede de özelde vs net bir şey yok çünkü benimde kafam karışık birazkeşke tüm yazdığımı okusaydınız .
1 Türkiyede değilim
2. Almanyada doktorlar 32 ci haftada hastaneye yolluyorlar gebelerini doğum planlaması için .
Yani almanyada doğumun her türlüsü planlanıyor .
Vajinal,sezeryan,suni sancı vs bunu hastane planlamak zorunda burada
Canimmm çok teşekkür ederimHayır canım 90 dakika gidiyor şarjı. Otomotik 30 dakika da kendini kapatıyor uykuya dalmış olabilirsin yada unutabilirsin diye tekrar açıyorsun başlıyor ama zaten yarım saat yeterli olur. Ben her sağım saatinde yarım saate ayarlıyorum iki göğüs birden toplam yarım saate bitiyor canımnatürel asla tercih etmiyorum eller serbest çok iyi ne kablo derdi var ne başka bi derdi. Tak göğsüne istediğin işi yap
siz sezeryanmı olsun istiyorsunuz ?aa tamam eski mesajlarınızı görmemişim beni hatam, türkiyede de özelde vs net bir şey yok çünkü benimde kafam karışık biraz
Ben bırakmadan coraspirini girdim sezeryana. Zaten doktorum 34 e kadar kullanılıyor gerekirse doğuma kadar da bırakmıyoruz zararı yok demişti canmO bel ve kasık ağrısı bende de oluyor artık akşamları özellikle.
Yürüyüşte mola verdiğimizde biraz ağrım oluyor.
Bi de bu ara kabızlık başladı. Suyu biraz azalttım galiba ondan oldu.
Benimde çarşamba kontrolüm var. Bana 33 de 2430 demişti. Çarşamba günü 35+5 olucam. Tahmin yapıyoruz eşimle her muayene öncesi 2900 geçmese diye ümit ediyorum. Yoksa doktor sezeryana çevirecek diye korkuyorum.
Bi de herkes diyorki kan sulandırıcı aspirin falan 35 haftada bıraktım. Benimki bıraktırmıyor. Ne yapıcam bilmiyorum.
Fikriniz var mı sizin?
Bide bazen hafif yeşile dönük akıntım oluyor. Ama kremler olur ya hafif açık yeşil öyle. Hatta üzümün içindeki gibi diyebiliriz. Sizce korkmalı mıyım???
demir ilacı kabızlık yapabiliyor, ben hatta ara verdim ama tekrar başlamam gerekiyorO bel ve kasık ağrısı bende de oluyor artık akşamları özellikle.
Yürüyüşte mola verdiğimizde biraz ağrım oluyor.
Bi de bu ara kabızlık başladı. Suyu biraz azalttım galiba ondan oldu.
Benimde çarşamba kontrolüm var. Bana 33 de 2430 demişti. Çarşamba günü 35+5 olucam. Tahmin yapıyoruz eşimle her muayene öncesi 2900 geçmese diye ümit ediyorum. Yoksa doktor sezeryana çevirecek diye korkuyorum.
Bi de herkes diyorki kan sulandırıcı aspirin falan 35 haftada bıraktım. Benimki bıraktırmıyor. Ne yapıcam bilmiyorum.
Fikriniz var mı sizin?
Bide bazen hafif yeşile dönük akıntım oluyor. Ama kremler olur ya hafif açık yeşil öyle. Hatta üzümün içindeki gibi diyebiliriz. Sizce korkmalı mıyım???
Aynen belki bebişin çok emer gerek kalmaz sadece emzirme sonrası 10 dakika sağım yaparsın kalan süt alınsın sütün artsın diye. Hem sütünün gelişine göre gerekirse ikinciyi alırsınCanimmm çok teşekkür ederimalayim bende önce dediğin gibi bı tane alayım Allah razı olsun
evet yani doktor ne der bilemiyorumsiz sezeryanmı olsun istiyorsunuz ?
bu ürün mü? pahaliymis biraz buysa eğerBen kullanıyorum eller serbest mochi ve çok kolay her yerde kolaylıkla kullanıyorum araçla hastaneye gidip gelince hastane de yada evde işimi yaparken galan. Ama bi tane yetmiyor her biri için yarım saat çok zaman alıyor özellikle gece. O yğzden bir tame daha aldım iki tane kullanıyorum. Tabi sizde bebek inşallah evde olacak belki emer diye bir tane alman yeterli zaten gerek olursa bir tane daha alırsın canım
İnşallah gelir ilkinde hiç emzirenemistim bunda çok istiyorum yani bilmiyorum annemin de hiç sütü olmamış genetik herhalde diyorum o hastane tipi makineyi asla kullanmak istemiyorum evde kendim uğrasirim o makine çok güçlü beni yerden yere vurduAynen belki bebişin çok emer gerek kalmaz sadece emzirme sonrası 10 dakika sağım yaparsın kalan süt alınsın sütün artsın diye. Hem sütünün gelişine göre gerekirse ikinciyi alırsın
Evet bu ama.muadilleride var 900 sen başlıyor bende lansinoh ile mochiye bakmıştımbu ürün mü? pahaliymis biraz buysa eğer
Evet canım bu ama zaten çoğu ürün bu fiyata uygun olanlar manuel oluyor oda işimi görmüyor bir tane manuelim var elim yoruluyor yapana kadar bide her yerde takamazsın çok büyük ve göğsün açık olmalı. Alacaksan parasına değsin derimbu ürün mü? pahaliymis biraz buysa eğer
Almanyada biz kesinlikle istiyorum diyemiyoruz aslında .. benim sebebplerimden ötürü hematoloji ve kadın doğum bu yolun en doğrusu olacağına karar verdi .. ama bence türkiyede hala bir şekilde sezeryanı seçenek olan yapan hastane ve doktor vardır . Ya her kadın keşke kendisi seçebilse nasıl doğum yapacağını.. iki doğumda zor kolay doğum yokki ..evet yani doktor ne der bilemiyorum
Hastane tipi çok ağrıtıyor. Benim de ilk gün gelmedi ikinci gün kaç kere denedim damla damla göğsüm ıslandı bıraksaydım belki gelmezdi 3. Gün yavaştan geldiİnşallah gelir ilkinde hiç emzirenemistim bunda çok istiyorum yani bilmiyorum annemin de hiç sütü olmamış genetik herhalde diyorum o hastane tipi makineyi asla kullanmak istemiyorum evde kendim uğrasirim o makine çok güçlü beni yerden yere vurdu
Öyle oğlumda mamayla büyüdü masallahi vardi anne sütü tabiki önceliğimiz olmayincada yapacak bişey yokHastane tipi çok ağrıtıyor. Benim de ilk gün gelmedi ikinci gün kaç kere denedim damla damla göğsüm ıslandı bıraksaydım belki gelmezdi 3. Gün yavaştan geldigelirse verirsin gelmezse aman sanki hepimiz sütle mi büyüdük ben bir ay bile emmemişim hep mama yemişim
Anladım canım senin durumun tabii ki riske atılmaması gereken bir şey olduğu için tek seçenek sezaryen aynen. Sağlıkla gelsinler de nasıl olduğu önemli değilBen almanyada yaşıyorum canım kendi sitemizle sezeryan yapın diyemiyoruz burada maalesef,keşke her kadın nasıl doğum yapacağına kendisi karar verebilse..
Bende kanama bozukluğu var kanım olması gerektiğinden fazla sıvı bu yüzden hamileliğin başından berri hematoloji takipliydim,hematoloji ve kadın doğum uzmanım normal doğumun riskli olacağına karar verdiler.. normal doğum kontrolsüz kanama demektir diyerekten bu yüzden sevk kağıdı ile ancak sezeryan planlanır. Doktorumda gerekçelerini yazmak sezeryan yapılmasını istedi
Aynen öyle sağlıklı olsunlar da nasıl doğmuşlar nasıl beslenmişler önemli değilÖyle oğlumda mamayla büyüdü masallahi vardi anne sütü tabiki önceliğimiz olmayincada yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?