Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    204
Sezaryen artık planlamıyorsun ki doktor söylemeden. Yasak değil mi
keşke tüm yazdığımı okusaydınız .
1 Türkiyede değilim
2. Almanyada doktorlar 32 ci haftada hastaneye yolluyorlar gebelerini doğum planlaması için .
Yani almanyada doğumun her türlüsü planlanıyor .
Vajinal,sezeryan,suni sancı vs bunu hastane planlamak zorunda burada

O bel ve kasık ağrısı bende de oluyor artık akşamları özellikle.
Yürüyüşte mola verdiğimizde biraz ağrım oluyor.

Bi de bu ara kabızlık başladı. Suyu biraz azalttım galiba ondan oldu.
Benimde çarşamba kontrolüm var. Bana 33 de 2430 demişti. Çarşamba günü 35+5 olucam. Tahmin yapıyoruz eşimle her muayene öncesi 2900 geçmese diye ümit ediyorum. Yoksa doktor sezeryana çevirecek diye korkuyorum.

Bi de herkes diyorki kan sulandırıcı aspirin falan 35 haftada bıraktım. Benimki bıraktırmıyor. Ne yapıcam bilmiyorum.

Fikriniz var mı sizin?

Bide bazen hafif yeşile dönük akıntım oluyor. Ama kremler olur ya hafif açık yeşil öyle. Hatta üzümün içindeki gibi diyebiliriz. Sizce korkmalı mıyım???

aa tamam eski mesajlarınızı görmemişim beni hatam, türkiyede de özelde vs net bir şey yok çünkü benimde kafam karışık biraz

Canimmm çok teşekkür ederim alayim bende önce dediğin gibi bı tane alayım Allah razı olsun

Ben bırakmadan coraspirini girdim sezeryana. Zaten doktorum 34 e kadar kullanılıyor gerekirse doğuma kadar da bırakmıyoruz zararı yok demişti canm

demir ilacı kabızlık yapabiliyor, ben hatta ara verdim ama tekrar başlamam gerekiyor(

Canimmm çok teşekkür ederim alayim bende önce dediğin gibi bı tane alayım Allah razı olsun
Aynen belki bebişin çok emer gerek kalmaz sadece emzirme sonrası 10 dakika sağım yaparsın kalan süt alınsın sütün artsın diye. Hem sütünün gelişine göre gerekirse ikinciyi alırsın

bu ürün mü? pahaliymis biraz buysa eğer

Eklentiler

• giyilebilir-gogus-pompasi_8684072989269_01.jpg.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 29
Aynen belki bebişin çok emer gerek kalmaz sadece emzirme sonrası 10 dakika sağım yaparsın kalan süt alınsın sütün artsın diye. Hem sütünün gelişine göre gerekirse ikinciyi alırsın
İnşallah gelir ilkinde hiç emzirenemistim bunda çok istiyorum yani bilmiyorum annemin de hiç sütü olmamış genetik herhalde diyorum o hastane tipi makineyi asla kullanmak istemiyorum evde kendim uğrasirim o makine çok güçlü beni yerden yere vurdu

bu ürün mü? pahaliymis biraz buysa eğer
Evet canım bu ama zaten çoğu ürün bu fiyata uygun olanlar manuel oluyor oda işimi görmüyor bir tane manuelim var elim yoruluyor yapana kadar bide her yerde takamazsın çok büyük ve göğsün açık olmalı. Alacaksan parasına değsin derim

evet yani doktor ne der bilemiyorum
Almanyada biz kesinlikle istiyorum diyemiyoruz aslında .. benim sebebplerimden ötürü hematoloji ve kadın doğum bu yolun en doğrusu olacağına karar verdi .. ama bence türkiyede hala bir şekilde sezeryanı seçenek olan yapan hastane ve doktor vardır . Ya her kadın keşke kendisi seçebilse nasıl doğum yapacağını.. iki doğumda zor kolay doğum yokki ..

Hastane tipi çok ağrıtıyor. Benim de ilk gün gelmedi ikinci gün kaç kere denedim damla damla göğsüm ıslandı bıraksaydım belki gelmezdi 3. Gün yavaştan geldi gelirse verirsin gelmezse aman sanki hepimiz sütle mi büyüdük ben bir ay bile emmemişim hep mama yemişim

Öyle oğlumda mamayla büyüdü masallahi vardi anne sütü tabiki önceliğimiz olmayincada yapacak bişey yok

Anladım canım senin durumun tabii ki riske atılmaması gereken bir şey olduğu için tek seçenek sezaryen aynen. Sağlıkla gelsinler de nasıl olduğu önemli değil

Bazen süt olmaz bebek emmek ister bazen süt taşar bebek emmez o yüzden bence böyle şeyler doğumdan sonra alınmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…