Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    204

Ya beni yanlış anlamayın ancak, yazdıklarınızı okumadım değil. Gayet okuyabiliyor ve anlayabiliyorum.

Ancak sizde anlarsınız ki gebelik bizleri binbir türlü şey düşünmeye itiyor.
Bi yandan da unutkanlıkda cabası bende.

Lütfen yargısız infaz yapıp çevremizdeki diğer insanlar gibi birbirimizi kırmayalım.
Yazdıklarınızı okuyorum. Ancak aklımda tutamıyorum bu ara özellikle.
Canım benim o arkadaş kanla ilgili bir rahatsızlığından bahsediyordu orda keşke tamamını okusaydın Her şeyde negatif olanı cımbızla çekip almayalım yaşanmaz böyle

Rica ediyorum birbirimize destek olmak için burada olalım. Birbirimizi kırmak üzmek veya incitmek için değil.

Az kaldı 2 3 haftaya şenlenir buralar doğumlar yaklaştı kızlar. Ben doğumumun keyifli geçeceğini düşünüyorum nedense. Sancıları yönetebilirsem tolera edebilirsem evde çekmek istiyorum hemen gitmek istemiyorum. Ve o çatal orda ıkınmak çok zor ya. Alttan muayene de korkutmuyor beni zaten hissetmiyorsun bile o an.

Günaydın kuzum Şimdi doktoruma geldim Sira bekliyoruz konuşcam doktorla en kisa sürede alınması gerekiyorsa alinsin sezeryanla diyeceğim Çok tedirginim bu şekilde yatiş verin en azindan gözlem altinda olayım İcim hic rahat değil diyecegim sabaha kadar uyumadim zaten stresten .

Sakin ol canım, haberdar et bizi de

Günaydın canım. İyi yapıyorsun. Haftan ve kilosu kaç bebeğin.

Kuzum bu bir hafta içinde Gitmediğmz doktor kalmadi inanki hepsi başka bisey söylediği için artik yoruldum hiç biride yatiş vermedi artik kendi doktoruma diyeceğim hocam normal dogum yapma ihtimalim yoksa en yakin zmanda alin diyeceğim riski varsa boyle stres oluyorum hergun.

Benim öyle çok bir ağrım yok canım, ara ara oluyor 36daki nstde bi ara sancım 100leri geçti ama doktor problem yok dedi. Ben de zaten hissetmiyorum. 27den beri baş geliş pozisyonda. Maalesef ben de yapmadım pek esneme hareketleri vs iç bacaklarımda inanılmaz bir ağrı var ama sürekli olan, bacak ayak ağrım çok fazla kendimi zor taşıyorum :/ bi de işte doğumun bir anda başlama durumu, sancı çekme evresi, ben bi de en az bi 45dk yol gideceğim bu esnada falan derken beni bunlar biraz geriyor
Ben de bütün videoları kaydedip sonra izlerim diye hiç birini izlemiyorum günde yarım saat yürümem lazım düzenli artık iyice, kramplar zorluyor beni özellikle gece. İlk doğumum çaktırmasam da ben de senin gibiyim valla napcaz bilmiyorummm

Evet kendi doktoruma geldim izinden bugun döndü henuz durumumdan bilgisi yok kordonla alakali bakalim ne diycek umarim guzel sonuçlarla çikarim oğlm gece hiç uyumadi sanki anne ben iyiyim der gibi
Oy kuzum kıyamam ona yaa gittiğin hiçbir doktor yatış vermediğine göre belki bizim sandığımız kadar riskli bir durum olmayabilir. Sen kendi doktoruna güven gönlünü de rahat tut bence canım

Bu gun kontrolüm vardı. 36+4 Bebişim 2.910 gr olmuş cuma günü sezeryana gün verdi Dr 37+1 oluyorum. Çok heyecanlı 4 güne doğuruyorum
Ooo maşallah sağlıkla kavuşun inşallah

36yı geçip vajinal doğum yolunda ilerleyenler kimler kızlar? Durumlarınız nasıl, sancı ağrı vs.. kaygınızı nasıl kontrol ediyosunuz bi de
bugun itibariyle 37+0, ogleden sonra da nst ve doktor kontrolum var, ne diyecek cok merak ediyorum, sonlara yaklastikca bendeki merak artti, minnosun yuzunu de goremedik hic

her gecen gun yeni bir agri/sizi/sanci ile karsi karsiga kaliyorum, normal normal demekten ruhum daraldi artik

en basindan beri vajinal dogum istiyorum, tabii surec ne getirir bilmiyorum. fakat ben cok oncelerden beri ina may gaskin ekolunu seven bir insanim, o nedenle olabilecek her sey en ilkel sekilde olsun arzusundayim. 37 haftadir butun paniklerimi bu telkinlerle atlattim. hayaller boyle hayatlar ne olacak gorecegiz

Uyuyamıyorum gece uykularini unuttum resmen uykuya dalamiyorum günde Max 3 4 saatlik uykum oluyor
benim de oyle canim kesinlikle, surekli sagdan sola, soldan saga donme ihtiyaci hissediyorum, tuvaletim geliyor, garip garip agrilar sizilar hissediyorum, minnosun tekmeleri durmuyor, uykulu halde bile duygu durum degisiklikleri yasiyorum az kaldi, sabir

cok cok gecmis olsun canim. bu surecte gercekten kadin olarak surekli bir seylerle sinaniyoruz. cok sukur ki sonuclarin temizmis, dikmek degil de yapistirma yapsalar sonrasinda dogal iyilestirici yaglar falan kullanman sikinti olur mu ki?

Sağlıkla gelsin çatı muayenesi yapıldı mı ya da yapılacak mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…