- 1 Kasım 2023
- 1.466
- 942
- 43
- 30
Canım keşke yazıldığımız şeyleri tam okusanızda kendimi tekrar tekrar ifade etmek zorunda kalmasamvallahi gerildim
Kimseyi korkutmak gibi bir amacım yok . Normal doğumda kan 500ml sezeryanda 1.500 ml gider.
Ama benim Kanama bozukluğum var ( von Willebrand sendromu) kanım normal insan kanından çok daha sıvı , bu yüzden tercihen bende fazla kan kaybı olsun ama kontrollü olsun diyerek sezeryan denildi. Çünki normal doğumda bende kontrol edilmesi zor olacak ..
ay vallaha biye böyle oluyor yahu bu akşam ne yazdıysam yanlış anlaşıldı
Canım benim o arkadaş kanla ilgili bir rahatsızlığından bahsediyordu orda keşke tamamını okusaydınHer şeyde negatif olanı cımbızla çekip almayalım yaşanmaz böyle
Günaydın kuzum Şimdi doktoruma geldim Sira bekliyoruz konuşcam doktorla en kisa sürede alınması gerekiyorsa alinsin sezeryanla diyeceğim Çok tedirginim bu şekilde yatiş verin en azindan gözlem altinda olayım İcim hic rahat değil diyecegim sabaha kadar uyumadim zaten stresten .Esmoss60 bak canım bende burdaki kızlarda seni korkutmamak için strese sokmamak için kelimelerimi çok iyi düşünerek yazıyorum lütfen yanlış anlama. Benimde boynuma kordon dolanmış doğduğumda yüzüm mos mormuş evet fiziksel bir zarar kalmamış ama bebegi morartmaya değer mi bir şey ters gitmiş ki morarmişim
Sakin ol canım, haberdar et bizi deGünaydın kuzum Şimdi doktoruma geldim Sira bekliyoruz konuşcam doktorla en kisa sürede alınması gerekiyorsa alinsin sezeryanla diyeceğim Çok tedirginim bu şekilde yatiş verin en azindan gözlem altinda olayım İcim hic rahat değil diyecegim sabaha kadar uyumadim zaten stresten .
Günaydın canım. İyi yapıyorsun. Haftan ve kilosu kaç bebeğin.Günaydın kuzum Şimdi doktoruma geldim Sira bekliyoruz konuşcam doktorla en kisa sürede alınması gerekiyorsa alinsin sezeryanla diyeceğim Çok tedirginim bu şekilde yatiş verin en azindan gözlem altinda olayım İcim hic rahat değil diyecegim sabaha kadar uyumadim zaten stresten .
Kuzum bu bir hafta içinde Gitmediğmz doktor kalmadi inanki hepsi başka bisey söylediği için artik yoruldum hiç biride yatiş vermedi artik kendi doktoruma diyeceğim hocam normal dogum yapma ihtimalim yoksa en yakin zmanda alin diyeceğim riski varsa boyle stres oluyorum hergun.Canım sonraki mesajlarını okuyamadım ama umarım konuşmuşsundur ve bir aksiyon almışlardır, durumundan dolayı hastane seçeneğinin az olması kötü olmuş gerçekten ama inş bir hale yola koyarlar
Esmacım lütfen bir kerelik Betül Büyükkaya Alptekin’e gider misin madem İstanbul’dasın. Mükemmel bir doktor, ben muayene ücreti fazla olduğu için istemeyerek bıraktım ama 2. nasip olursa ve durumum olursa Betül Hoca’dan başka kimseye gitmem. Seninki gibi bir durumum olsaydı parayı gözden çıkarıp kesinlikle ilk iş ona giderdim. Bir görün bütün tecrübelerini hastanede söylediklerini anlat uzun uzun muayene etsin seni içini rahatlatsın. Kontrol süresi 10 gün, 10 gün içinde bi daha bir git. Çok tecrübeli bir kadın pişman olmazsın inş
Hahshsh 37’ye 2 hafta kalmış olduğunu düşündükçe deliriyorum ben de
Doktoramı gittin canimBugün 36. Hafta oldu Kilosuda 3kiloymuş tam.
Evet kendi doktoruma geldim izinden bugun döndü henuz durumumdan bilgisi yok kordonla alakali bakalim ne diycek umarim guzel sonuçlarla çikarim oğlm gece hiç uyumadi sanki anne ben iyiyim der gibiDoktoramı gittin canim
Benim öyle çok bir ağrım yok canım, ara ara oluyor 36daki nstde bi ara sancım 100leri geçti ama doktor problem yok dedi. Ben de zaten hissetmiyorum. 27den beri baş geliş pozisyonda. Maalesef ben de yapmadım pek esneme hareketleri vs iç bacaklarımda inanılmaz bir ağrı var ama sürekli olan, bacak ayak ağrım çok fazla kendimi zor taşıyorum :/ bi de işte doğumun bir anda başlama durumu, sancı çekme evresi, ben bi de en az bi 45dk yol gideceğim bu esnada falan derken beni bunlar biraz geriyorBen de şuan 36+2 yim çok sancım ağrım oluyor uyumak dönmek uzanmak zulüm. Beni en başından beri zorlayan şey ağrıydı zaten. O kadar yoruldum ki anlatamam…. Her kontrolde keşke doktor sezaryen dese de doğuma girsem artık umuduyla gidiyorum. Normal doğuma dair hiçbir alıştırma egzersiz falan yapmadım videolar izlemiyorum normal doğumla ilgili hiçbir şey izlemiyorum zaten o egzersiz hareketlerini yapmam imkansız bu pelvik ağrısıylakızım da inatla normal doğum yolunda nefes alma teknikleri mi ne varmış ona bile çalışmadan gireceğim doğuma sanırım. o kadar yordu ki bu hamilelik beni doktor sezaryen dese hocam bugün yapalım hadi 10 dk sonra derim
Ben de bütün videoları kaydedip sonra izlerim diye hiç birini izlemiyorum36+5’ten bildiriyorum kaygımı kontrol edemiyorumağrım sancım hiçbir şey yok çok şükür ama günde 3647372 tane video izliyorum. Nasıl nefes alıcam nasıl ıkınıcam hangi hareketleri yapıcam o an diye. En azından bilgilenirsem belki baş etmek kolay olur diye düşünüyorum. Sende nasıl durumlar ??
Oy kuzum kıyamam ona yaaEvet kendi doktoruma geldim izinden bugun döndü henuz durumumdan bilgisi yok kordonla alakali bakalim ne diycek umarim guzel sonuçlarla çikarim oğlm gece hiç uyumadi sanki anne ben iyiyim der gibi
İnşallah guzel haberlerle dönerim canimOy kuzum kıyamam ona yaagittiğin hiçbir doktor yatış vermediğine göre belki bizim sandığımız kadar riskli bir durum olmayabilir. Sen kendi doktoruna güven gönlünü de rahat tut bence canım
Ooo maşallahBu gun kontrolüm vardı. 36+4 Bebişim 2.910 gr olmuşcuma günü sezeryana gün verdi Dr 37+1 oluyorum. Çok heyecanlı 4 güne doğuruyorum
bugun itibariyle 37+0, ogleden sonra da nst ve doktor kontrolum var, ne diyecek cok merak ediyorum, sonlara yaklastikca bendeki merak artti, minnosun yuzunu de goremedik hic36yı geçip vajinal doğum yolunda ilerleyenler kimler kızlar? Durumlarınız nasıl, sancı ağrı vs.. kaygınızı nasıl kontrol ediyosunuz bi de
benim de oyle canim kesinlikle, surekli sagdan sola, soldan saga donme ihtiyaci hissediyorum, tuvaletim geliyor, garip garip agrilar sizilar hissediyorum, minnosun tekmeleri durmuyor, uykulu halde bile duygu durum degisiklikleri yasiyorumUyuyamıyorum gece uykularini unuttum resmen uykuya dalamiyorumgünde Max 3 4 saatlik uykum oluyor
cok cok gecmis olsun canim. bu surecte gercekten kadin olarak surekli bir seylerle sinaniyoruz. cok sukur ki sonuclarin temizmis, dikmek degil de yapistirma yapsalar sonrasinda dogal iyilestirici yaglar falan kullanman sikinti olur mu ki?Kızlar bende çok dertliyim 34. haftadayım 3 haftadır dudagimda çıkan bir kist vardı gebelik tümörüymüs aldılar 3 hafta önce diktiler 1 hafta sonra açıldı dikişler yeniden diktiler yine açıldı dün yarın doktora gideceğim ama bekleyelim doğumdan sonra dikelim diyecekler (2. ameliyatta bundan bahsetmişti doktor ) yarık dudak ile kaldım öylece. Neyseki tümör temiz geldi zaten kan pıhtılaşması gibi birseydi
Sağlıkla gelsinbugun itibariyle 37+0, ogleden sonra da nst ve doktor kontrolum var, ne diyecek cok merak ediyorum, sonlara yaklastikca bendeki merak artti, minnosun yuzunu de goremedik hic
her gecen gun yeni bir agri/sizi/sanci ile karsi karsiga kaliyorum, normal normal demekten ruhum daraldi artik
en basindan beri vajinal dogum istiyorum, tabii surec ne getirir bilmiyorum. fakat ben cok oncelerden beri ina may gaskin ekolunu seven bir insanim, o nedenle olabilecek her sey en ilkel sekilde olsun arzusundayim. 37 haftadir butun paniklerimi bu telkinlerle atlattim. hayaller boyle hayatlar ne olacak gorecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?