Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    205
A ayseipekalp25 canım ne oldu ? Hayırdır inşallah, Rabbim yavruna sağlık versin hayırlı uzun ömürler versin.. inşallah kolayca atlatır bu süreci..

38 den sonra alıyorlar kuzum sağlıkla kucakla bebegini çok az kalmış heyecan varmi

İki kez kalbi durdu bugün. Birisi ben yanındayken oldu hatta. Kafayı yiyecektim
Canım benim Rabbim kolaylaştırsın sürecinizi. Neden oluyor bebeğin neyi var doktorlar birşey söylüyorum ? Dualarım seninle canım benim

Sağolun kızlar dualarınızı eksik etmeyin. Rabbime sığındım artık, sizlerin vesilesiyle rabbim birinin duasını kabul eder de belki yavruma şifa verir.
Ah canım benim bütün dualarım sizinle gerçekten çok üzgünüm. Doktorlar ne diyor? Bir şey diyor mu? Şu an nasıl?

Doktorlar net bi şey diyemiyor neden olduğunu söyleyemiyor bi sebep bulamıyorlar daha doğrusu. Şimdilik kontrol altına alındı ama anlık bi kontrol. Her an her şey olabilir diyor doktorlar. Diken üstünde bekliyoruz biz de

Kuzucum kanama bozukluğun vardı Seninde onunla alakalı bebekteki trombositler vs de düşük olabilirmi ? Hematoloji baktımı ? Kaçıncı haftanda doğum yapmıştın sen ? Ya aklıma tek hematoloji geliyor

Kızlar nolur dua edin bize ya. Bebeğim hiç iyi değil. Müdahale ediyorlar şimdi nolur dua edin
Canım neyi var sakin ol. Benim bebeğimde nefes alamıyordu öldüm dirildim. 1 hafta onsuz kaldım ama şuan kucağımda çok şükür
Kalbini ferah tut seni çok iyi anlıyorum

kızlar korkunç bir baş ağrısı yaşıyorum, gözlerim de yanıyor gibi. Hafif bi mide bulantısı var gibi, 14’e 7 çıktı tansiyonum. Bi de sanki boğazlarjmda bişe olcak gibi üşütme gibi ama üşütebileceğim bir şey de yaşamadım. Benzer semptomlar yaşayan var mı? Neden olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…