Canım benim daha önce çok kaybim oldu. Hamileliğim çok riskli geçiyor şuan kimyasallar hariç 5. Gebeligim ama hayatta olan 2. Bebeğim olacak. Hem lan uyuşmazlığı var eşimle aramızda. O yuzden takipli Dr ileri haftaları bekleme taraftarı değil çocuk gelişimini tamamlamış. Beklemeye gerek yok diyor. Başkalarının sezeryani kaçıncı haftada oluyor tam bilmiyorum burda
Doktorlar net bi şey diyemiyor neden olduğunu söyleyemiyor bi sebep bulamıyorlar daha doğrusu. Şimdilik kontrol altına alındı ama anlık bi kontrol. Her an her şey olabilir diyor doktorlar. Diken üstünde bekliyoruz biz de
Doktorlar net bi şey diyemiyor neden olduğunu söyleyemiyor bi sebep bulamıyorlar daha doğrusu. Şimdilik kontrol altına alındı ama anlık bi kontrol. Her an her şey olabilir diyor doktorlar. Diken üstünde bekliyoruz biz de
Kuzucum kanama bozukluğun vardı Seninde onunla alakalı bebekteki trombositler vs de düşük olabilirmi ? Hematoloji baktımı ? Kaçıncı haftanda doğum yapmıştın sen ? Ya aklıma tek hematoloji geliyor
Canım neyi var sakin ol. Benim bebeğimde nefes alamıyordu öldüm dirildim. 1 hafta onsuz kaldım ama şuan kucağımda çok şükür
Kalbini ferah tut seni çok iyi anlıyorum
Ah kuzum. Rabbim Şafi ismiyle şifasını versin, sağlıkla bir an önce size kavuştursun. Zorla imtihan etmesin, kolaylıkla kucağınıza alıp evinize dönmeyi nasip etsin
kızlar korkunç bir baş ağrısı yaşıyorum, gözlerim de yanıyor gibi. Hafif bi mide bulantısı var gibi, 14’e 7 çıktı tansiyonum. Bi de sanki boğazlarjmda bişe olcak gibi üşütme gibi ama üşütebileceğim bir şey de yaşamadım. Benzer semptomlar yaşayan var mı? Neden olabilir?