canim bizde cok sukur doktor baslarda bir risk gormedigi icin iliski yasagi koymadi, o nedenle normal devam ettik ama dedigin dogru vajinal dogum istiyorsan, risk yoksa, korunmasiz cinsel iliski oneriliyor. uzun zamandir yapmadiysaniz, yavas yavas geri donersiniz, alisir yine eskisi gibi. zaten dedigin gibi, cocuk cikacak yahu birkac hafta sonra oradan
Doktorlar net bi şey diyemiyor neden olduğunu söyleyemiyor bi sebep bulamıyorlar daha doğrusu. Şimdilik kontrol altına alındı ama anlık bi kontrol. Her an her şey olabilir diyor doktorlar. Diken üstünde bekliyoruz biz de
Rabbim yar ve yardımcın olsun bebeğine şifa versin sağlığına kavuşsun evine al gel inşallah hep dua edicem Rabbim birimizin duasını kabul eder inşallah acılı ve bebeklerinden ayrı olan anne olarak inşallah duam kabul olurda bebeğin sağlığına kavuşur
Oyy kurban olurum verene ipek kızımıza Şafii ismiyle acilinden şifa versin Rabbim YaRabbim Allahım sanada güç versin Canım inşallah herşey yoluna girer dualarımdasınız Kocaman sarılıyorum sana
kızlar korkunç bir baş ağrısı yaşıyorum, gözlerim de yanıyor gibi. Hafif bi mide bulantısı var gibi, 14’e 7 çıktı tansiyonum. Bi de sanki boğazlarjmda bişe olcak gibi üşütme gibi ama üşütebileceğim bir şey de yaşamadım. Benzer semptomlar yaşayan var mı? Neden olabilir?
Bu haftalarda bulantı baş ağrısı vs yaşarsanız hastaneye başvurun diyorlar genelde ama.. imkanınız varsa bir kadın doğum bölümü olan hastaneye başvurun
kızlar doktora son gittiğimde bebek yaklaşık 2 hafta önde idi, 34+3 iken 36 görünüyordu ve 2590 gr idi (hatta aynı gün bir doktor 38 görünüyor dedi, başkasına gittim, o fazla ölçmüş, 36 demişti)
bugün 35+3'üm, sabahtan beri ara ara gelen adet sancısı gibi sancım var. mesela 1 saat ağrıyor, 2 saat geçiyor, 1 saat ağrıyor gibi. üşüttüm mü bebekten midir, hayrolsun, dualaşalım
kızlar bu sancı böyle bi gele bi gide devam ediyor, idrar yolu enfeksiyonu mu oldum acaba diyorum şimdi de, yoğun akıntım yok, sarı biraz ama kokulu filan da değil, kaşıntı yanma da yok. velev ki çok yüksek olmayan seviyede enfeksiyon olmuşsam, bu karın ağrısı yapar mıydı diğer belirtiler yokken acaba?
arkadaşım mesajlarını yeni görüyorum, Rabbim acilen kamilen şifalar versin inşallah, yavrular minik ama güçlüler, dualarımız da hem onlarla hem seninle, Allah ferahlığa çıkarsın sağlıkla
kızlar korkunç bir baş ağrısı yaşıyorum, gözlerim de yanıyor gibi. Hafif bi mide bulantısı var gibi, 14’e 7 çıktı tansiyonum. Bi de sanki boğazlarjmda bişe olcak gibi üşütme gibi ama üşütebileceğim bir şey de yaşamadım. Benzer semptomlar yaşayan var mı? Neden olabilir?
Benim 7. Haftada gün boyu çarpıntı vardı acile gittim tansiyonum 139 78 çıkmıştı hastanede doktorum tekrar 14 ve üstü görürsen hemen hastaneye gel demişti bebeğe giden kan akışınıda etkiliyormuş bu durum tekrar takibini yaptın mı yüksek ise vakit kaybetme derim bir de son haftalarda iseb preeklamsi olabilir onun içinde müdahale gerekir
Korkudan bu saate kadar siteye giremedim ama hep dua ettim inan ki. Allah bebişimizi size bağışlasın sağlık versin inşallah rabbim. Sabırlar diliyorum size.
kızlar bu sancı böyle bi gele bi gide devam ediyor, idrar yolu enfeksiyonu mu oldum acaba diyorum şimdi de, yoğun akıntım yok, sarı biraz ama kokulu filan da değil, kaşıntı yanma da yok. velev ki çok yüksek olmayan seviyede enfeksiyon olmuşsam, bu karın ağrısı yapar mıydı diğer belirtiler yokken acaba?
Aslında düşük düzeyde regl sancısına benzer ağrı ve hafif kıvamlı kokusuz akıntı oluyor bende de. Konuştuğumuz kadarıyla çoğumuzda oluyor ve normal kabul ediliyor ama düzeyine göre yine de doktorunuza danışın isterseniz. Ne olur ne olmaz.
Sanki ben dogurmayacakmisim gibi rahatım. bir yandan diyorum kız 2 güne sezeryanin var diye. Valla kapıda bekleyecekmişim gibi rahatlık var içimde daha o ciddiyete gelemedim. Galiba ameliyathaneye girerken dank eder aslında korku yok hiç sadece evde oğlumu bırakıp gitmek falan bir değişik hissediyorum. Aslında ameliyat olmaktan hiç korkmuyorum oğlumda da öyleydim ben gülerek el sallayarak girdim o an kv dem ağlıyordu