Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    206

Hürcan ebe’nin tüm videolarını severek izliyorum tavsiye ederim

Evet benim arttı canım 37deyim son 2 haftadır falan artmış olabilir sanki. Beyaz akıntı arada açık yeşile de dönüyor ama enfeksiyon yok
Ben 35 oluyorum bugün bir farklı arttı gibi oldu da o yüzden birde regl sancıları gelip gidiyo 37 ye doğuma kadar böyle devam o halde

Instagramdan fzt.yarenagan, pelvikptesra, gizemk.altunlu takip ediyorum bebeği doğum kanalına indir videolarıyla hazırlık yapabilirsiniz 35. haftadan sonra. YouTube da elçin Demirel ile egzersizler yaptım

Kayınvalidene söyle bi tane doğurup kendi koysun o ismi. İsim konusunda ilk bebeğimde benim de rızam olmadan eşim babasının adını koydu. Ve ben depresyona girdim çocuğumu bi süre sevemedim. Şimdiki aklım olsa etrafı yakar yıkardım herhalde .

Ayyy Bebiş ve sen sağlıklıysan gerisi önemli değil
Kimi önermiştin kuzum belki gözümden kaçmiştir bazen bildirimleri gözümden kaçiriyorumBide çok unutkanım hayırlayamadm şu an .
Betül büyükkaya alptekin demiştim

Kızlar çarşamba günü yazmıştım doktorum bebeğin 2 haftadır kilo almadığını, erken alabileceğini söylemişti. Bugün farklı bi doktora gittim karın çevresini 2 hafta geri ölçtü, ciddi gelişim geriliği diyemem ama karın çevresi sınırda dedi. Doktor çok ilgiliydi o konuda sorun yok ama nerdeyse 45 50 dakika ultrasonla baktı ve karnıma o kadar çok bastırdı ki bastırdığı yerler hala ağrıyor ve moraracak gibi, doktor bastırıyorum ama bebek suyun içinde endişe etme daha iyi görmek için bastırıyorum dedi ama uzun süre ve çok sert bastırdığı için endişe ettim

Değişiklik olmazsa ekimin ilk haftası olur dedi doktor doğum için. Burayı okudukça bugün yarın doğururum gibi geliyor ama daha 3 haftam var sanırım

Canım peki 2 haftadır kilomu almamış farklı doktorda aynı şeyimi söyledi ? Bastırmadan birşey olacağını sanmam bendede balı aşşağıda baya bastırıyorlar ölçe bilmek için

Kızlar hastane çantalarınız hazırmı içerisine bebek için kaç adet bez ve kıyafet koydunuz bende abartmak istemiyorum ama doğum yapacağım yer bulunduğumuz yere 1 saat mesafe tabiki çarşıdanda hersey alınır ihtiyaç halinde ama abartmadan yeterli olucak şekilde hazırlamak istiyorum sizler neler koydunuz listesi olan varmı elinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…