Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    206
O zaman eşinle ciddi ciddi konuşman lazım umarım herşey gönlünce olur

Benim kullandığım iki insülinde ödem yapıyormuş buldum sebebini… Ayaklarımın üstüne zor basıyorum pazartesi görüşeceğim zıkkım alsın ödemi
Canım benimde iki gündür ayaklarım balon gibi oldu ben insülin kullanmiyorum ama dün saglık ocağına eczaneye markete filan uğradım eve gelince yemek filan yaptım Ayakta çok durdum dün hemen şişti dünden beri inmedi yürümek ve ayakta kalmak yaramıyor bana onu anladım

Artık vücut dinlenme istiyor ama nasıl dinlencez 7/24 mümkün değil ki. Kadının ev işi bitmez ki yapacakları hadi birini yapmadın diğerini yapmak zorundasın. Üf ödem cidden tadımı kaçırdı inşallah hiçbirimizin daha da şişmez ayakları

Ayy öyle elenmeye can kurban, kışı o kadar çok özledim ki

Oh en rahatı miss, benim de star parçam kocaman doktor terliklerim
Ayy benimde benimde gebeliğin başından beri ayrılmaz ikili olduk terliklerimle çok rahat valla iyiki almişim Spor ayakkabı bi kez giydim kombinime. Uysun diye ayaklarım isyan etti içinde

Sürekli yatmakta istemiyorum aktif olmak yürüyüş yapmak normal doğum için çok iyi ama bende bi terslik var yürüyüş yapınca kramp giriyor karnımın altına ayağım şişiyor :)

Sağa dönünce sağa toplanıyor sola dönünce sola toplanıyor top gibi sırt üstüde nefesim kesiliyorşaştım kaldım nasıl yatacağımı yatakla cebelleşiyorum sabaha kadar

Çok teşekkür ederim ne kadar güzel açıklamışssınız evet ben de biraz bakınca her hpv nin aynı olmadığını anladım doktordan sonra yazarım tekrar

Evet farklı ihtimaller olabilir kaşıntı vs yok bende bakalım ne çıkacak

Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır girmiyordum, umarım herkes ve bebekler iyidir. Doğum yapanlar olmuştur illa ki aramızda, bebeğine kavuşanların gözü aydın olsun. Gün sayanlar olarak da sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah

Anladım normalde düzenli smear testi verilmesi gerekiyor aslında.. Almanyada senelik veriliyor türkiyede her 5 yılda bir veriliyor diye duymuştum..
Olabilir aslında iki yıldır kadın doğum doktorlarına çok gittim ama pek yönlendirilmedim bu konuda

Kızlar son haftalarda akıntınız arttı mı? Bebek asagi indikçe artıyor belki bilemedim

Benimkide düzenli değildi balım ara ara giriyordu ağrı kasıklarıma belime vuruyor ağrı dün ilaç kullandım biraz iyi geldi sanki ilaç .
yaa ben de geçen çok yürüdüm ondan mı acaba diyordum, tamam bi doktorla görüşeyim

Kızlar, doğru ıkınma ve nefes egzersizleri ile ilgili severek izlediğiniz doktorlar ebeler vs var mı paylaşır mısınız? Ben biraz bakıyorum ama yani sanki ben nefes almayı bilmiyorum gibi hissediyorum bu pilates yaparken de böyleydi mesela benim için :/ zorlanacak mıyım diye düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…