- 27 Ağustos 2019
- 204
- 142
- 103
- 38
Sen uyanıkken sola devam et uyurken ne olduğunu da kafana takma benceYa evet bir ebe bunu söyled sen zaten rahatsız olursun olmuyorsan sorun yok demektir ded ama . Başka biriside artık sadece sol tarafa yatmalısın dedi . Ay her kafadan bir ses çıkıyor ama ben asla sırt üstü rahatsız olmuyorum çok rahat ediyorum
Kimi önermiştin kuzum belki gözümden kaçmiştir bazen bildirimleri gözümden kaçiriyorumŞu an gittiğim özel hastanede de öyle canlar, mesai saati dışında gidersem o an hangi nöbetçi doktor varsa o doğurtuyor. Bu da bana çok saçma geliyor yani 4500 lira muayene parası veriyorum ama aylarca gördüğüm alıştığım kadın büyük ihtimalle en önemli anımda yanımda olmayacak. O yüzden ee ne anlamı var onun yerine iyi bi devlet hastanesine giderim diyor insanYapmayacak olmamın tek sebebi bu ay sonunda gebelik sigortamın devreye girip özelde doğumun bedavaya gelecek olması, yoksa hem harala gürele denk gelen doktorla doğurup hem de üstüne 70-80 bin bayılsam kötü hissederdim
Kız ben sana Avrupa Yakası’ndan önerdim yok dedin
Canım mübarek sabah namazı vaktinde dua ediyorum sana 40 dakika kalmış bebeğine kavuşmana. Rabbim hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin, eşin ve ailesi de ahların en büyüğünü aldı sen ah etmesen bile kabağın da bir sahibi var derler ya, Allah’ın gücüne gitmiştir nazlı kulunu tam da doğum öncesi böyle üzüp yıprattıkları için. Herkesin gözüne görünecek vardır merak etme. Hadi inşallah bugün öğlene doğru fırsat bulup bize kızlar bebişim doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür diye yazarsın
Acilden girmem gerekiyor ama dimi, poliklinikten girsem alırlar mı o anda?
Oyyyy o kadar oldu mu ya kıyamam çok zorlanırsın ayakkabı içinde zaten boşver terlik giyben iki aydır 37 numara ayacıklarıma 39 40 numara terlikle geziyorumhatta kilomdan dolayı karnım o kadar büyümedi ki. Ama ayağıma baksalar anlarlar gebeliği
Almanyaya kış geldiben maalesef elendim terlik giyinemiyorum artık
Oh en rahatı miss, benim de star parçam kocaman doktor terliklerimBen etek ya da elbise altına terlik devamm
Ay kızlar napcaz böyle doğuma kadar inşallah daha da ödem tutmaz vücut. Ben pazartesiden itibaren bol harekete devam edeceğim 1,5 2 haftadır resmen yatmaktan da şişmiş olabilir. Siz de biraz yürüyüş ekleyin akşam yatmadan önce belki düzene girer yaBenim de ayak bileklerim kapkalın oldu kızlar yaa ve asla spor ayakkabılarımı giyemiyorum. Ay zaten üstüme rahat ve düzgün olan iki parça kıyafetim kaldı bi de sürekli terlik giyiyorum altına.6.7. aylardaki fotoğraflarıma bakıyorum da, ne kadar tatlış bir hamileymişim.O eski halimden eser yok şimdi
Dimi bencedeSen uyanıkken sola devam et uyurken ne olduğunu da kafana takma bencebu o kadar riskli bir şey olsa şimdiye kadar çaresi bulunurdu zaten. Ben bi çoğumuzun fark etmeden sırt üstü yattığından eminim geceleri, bunu önleyecek bir şey yaparlardı mutlaka
Kuzum yakın zamanda idrar kan verdinmi enfeksiyon olabilir benimde öyleydi bi kaç gündür enfeksiyon çıktı idrarda.Kizlar kasık ve özel bölge ağrisi(2-3 gündür geçmeyen) doğum belirtisi değildir değil mi? Özellikle yataktan kalkarken oluyor şiddetli
Düzenli değil benim yürüdükçe ani hareket yaptıkça falan oluyor, 5- 10 saniyelik senin de öyle miydi?Kuzum yakın zamanda idrar kan verdinmi enfeksiyon olabilir benimde öyleydi bi kaç gündür enfeksiyon çıktı idrarda.
Yaa bu hamilelikte bazı şeyleri dengede tutmak ne zormuş, fazla hareket ederiz bi dert, az hareket ederiz dertAy kızlar napcaz böyle doğuma kadar inşallah daha da ödem tutmaz vücut. Ben pazartesiden itibaren bol harekete devam edeceğim 1,5 2 haftadır resmen yatmaktan da şişmiş olabilir. Siz de biraz yürüyüş ekleyin akşam yatmadan önce belki düzene girer ya
canim tabii ki doktorun en dogru yonlendirmeyi yapar ama ben panik olma diye yazmak istedim. oncelikle agri ve kabarcik diyorsun muhtemelen rahim agzinda zedelenme / yara olusmus olabilir, bu da dedigin gibi hpv’ye bagli olabilir. ama hpv ihtimali seni panige sevk etmesin, birincisi hpv sadece cinsel yolla bulasmaz, cogunlukla cinsel yolla bulasir evet ama bize egitime gelen bir kadin dogumcu ortak tuvalet kullanimi, gidilen guzellik salonlarindaki hijyenik olmayan durumlarin vs. de bulasa etki edebilecegini soylemisti. ayni zamanda hpv’nin bir suru turunun oldugunu, hepsinin tehlikeli olmadigini, buyuk kisminin vucudun kendi bagisikligi sayesinde 2 sene icinde vucuttan atildigini da soyledi. dogum durumunda da doktor yonlendirme yapar ama kesin olarak normal doguma engel denmiyor, spesifik olarak seni incelemeleri gerekli. sen olumlu dusunerek git, belki de baska bir seydir zaten.Kızlar günaydın lütfen gören arkadaşlar cevaplasın bir süre önce ilişki sırasında ağrı oluyor diye yazmıştım dün aynayla baktım vajina girişinde ve daha yukarıda bir sürü kabarcık var siğile benziyor İnternete bakınca hpv kaynaklı olabileceği yazıyordu çok üzgünüm ya nerden çıktı bu pztsi doktora gideceğim aynı durumu yaşayan var mı haftam 38+1 oldu
Hiç kolay değilmiş ama yine de şükür diyorum bu haftalara kadar gelebildik, gördükYaa bu hamilelikte bazı şeyleri dengede tutmak ne zormuş, fazla hareket ederiz bi dert, az hareket ederiz dertSen bi de hastanede kalınca bütün düzenin şaştı canım onun da etkisi olmuştur ama biraz da kaçınılmaz sanki ödem artık ben kabullendim
ben bir aydir hemen hemen oyleyim maalesef. yatmak ayri, kalkmak ayri iskence oldu. minnoslar buyuduler iyice, organlara, cigerlere, kaburgalara baski oluyor zaten yetmiyormus gibi bir de tekme yiyoruz, surekli pozisyon degistirerek ara ara uyumaya calisiyorum ben. dogum sonrasina hazirlik oluyor diye dusunuyorum. zira oyle deliksiz uyumak vs. gecmiste kaldi onlar.Kızlar yattığınızda nefes darlığı yaşıyor musunuz? Bana iki gündür böyle bi güncelleme geldi sanki, hızlı hızlı nefes alıp veriyorum, sırt üstü yatılmıyor zaten artık, sola yatamıyorum, biraz sağa anca o bile rahat değil, nasıl yatıcam ben
bende de yoktu canim, hatta hamile oldugumun anlasilmasi icin yan donmem icap ediyordu lakin 2 gundur bir tombiklesme hissediyorum kendimde, boyle menopoz teyzeler kivaminda ayy sis sis oldum ben ya diye dolaniyorum ortaliktaKızlar ödemleriniz başladı mı? Benim dün ve bugün ayak bileklerimde resmen ödem başladı. Ellerimde başka yerimde yok ama ayak bileklerime resmen biri ödem büyüsü yapmış gibi şok içindeyim
Tam olarak kendi doktoruna git o doğurtsun demiyorlar ama yüzlerine bakınca anlıyorsun öyle söylemek istedikleriniValla özeli bilmiyorum fiyat açısından falan da devlette heralde kendi doktoruna git o doğurtsun demezler ya hiç duymadım böyle bi şey
Yaaaa az kaldı az geçecek tüm hamileliğe bağlı dertlerimiz inşallah. Ayakkabı giyememekte kötü kıyamam vallabende de yoktu canim, hatta hamile oldugumun anlasilmasi icin yan donmem icap ediyordu lakin 2 gundur bir tombiklesme hissediyorum kendimde, boyle menopoz teyzeler kivaminda ayy sis sis oldum ben ya diye dolaniyorum ortaliktabugun spor ayakkabi giyerken de bagcigini acmak durumunda kaldim, winter is coming diyordum, geldi sanirim.
Henüz belli değil ben iki seçeneğe de razıyım ama bebeğim nasıl isterse öyle gelecek.Nasip bakalım. Normal mi olacak sezaryen mi belli oldu mu peki ?
Benim kullandığım iki insülinde ödem yapıyormuş buldum sebebini… Ayaklarımın üstüne zor basıyorum pazartesi görüşeceğim zıkkım alsın ödemiKızlar ödemleriniz başladı mı? Benim dün ve bugün ayak bileklerimde resmen ödem başladı. Ellerimde başka yerimde yok ama ayak bileklerime resmen biri ödem büyüsü yapmış gibi şok içindeyim
Yalancı sancıdır onlar bebek aşağı iniyor baskı artıyor enfeksiyon da olunca tabi daha çok ağrıyor ama ilaç rahatlatır inşallahAyy inşallah kuzum şifa olsun kasık ağrılarım çok feci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?