Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    206
Sen uyanıkken sola devam et uyurken ne olduğunu da kafana takma bence bu o kadar riskli bir şey olsa şimdiye kadar çaresi bulunurdu zaten. Ben bi çoğumuzun fark etmeden sırt üstü yattığından eminim geceleri, bunu önleyecek bir şey yaparlardı mutlaka

Kimi önermiştin kuzum belki gözümden kaçmiştir bazen bildirimleri gözümden kaçiriyorumBide çok unutkanım hayırlayamadm şu an .

ben iki aydır 37 numara ayacıklarıma 39 40 numara terlikle geziyorum hatta kilomdan dolayı karnım o kadar büyümedi ki. Ama ayağıma baksalar anlarlar gebeliği
Oyyyy o kadar oldu mu ya kıyamam çok zorlanırsın ayakkabı içinde zaten boşver terlik giy az kaldı allahtan senin doğuma

Ay kızlar napcaz böyle doğuma kadar inşallah daha da ödem tutmaz vücut. Ben pazartesiden itibaren bol harekete devam edeceğim 1,5 2 haftadır resmen yatmaktan da şişmiş olabilir. Siz de biraz yürüyüş ekleyin akşam yatmadan önce belki düzene girer ya

Dimi bencede Napım demekki öyle rahat ediyoruz kızımda bende belki yanlara o yatmak istiyordur

Kizlar kasık ve özel bölge ağrisi(2-3 gündür geçmeyen) doğum belirtisi değildir değil mi? Özellikle yataktan kalkarken oluyor şiddetli
Kuzum yakın zamanda idrar kan verdinmi enfeksiyon olabilir benimde öyleydi bi kaç gündür enfeksiyon çıktı idrarda.

Lioo ses ver naptınDaha girmedin mi yoksa..Beni sabah 8 de hazırlamışlardi oglen 12 1 gibi sezeryanda almışlardı.

Bu arada dayımın kızı dün doğurmuş,tam haftasını bilmiyorum ama benden 1 ay büyüktü.37 olması lazım.Onceki normaldi bu da normal olmuş baya sancı çekmiş .Bugün de eve çıkarmışlar 2650 gram dogmus bebek

Kuzum yakın zamanda idrar kan verdinmi enfeksiyon olabilir benimde öyleydi bi kaç gündür enfeksiyon çıktı idrarda.
Düzenli değil benim yürüdükçe ani hareket yaptıkça falan oluyor, 5- 10 saniyelik senin de öyle miydi?

Yaa bu hamilelikte bazı şeyleri dengede tutmak ne zormuş, fazla hareket ederiz bi dert, az hareket ederiz dert Sen bi de hastanede kalınca bütün düzenin şaştı canım onun da etkisi olmuştur ama biraz da kaçınılmaz sanki ödem artık ben kabullendim

canim tabii ki doktorun en dogru yonlendirmeyi yapar ama ben panik olma diye yazmak istedim. oncelikle agri ve kabarcik diyorsun muhtemelen rahim agzinda zedelenme / yara olusmus olabilir, bu da dedigin gibi hpv’ye bagli olabilir. ama hpv ihtimali seni panige sevk etmesin, birincisi hpv sadece cinsel yolla bulasmaz, cogunlukla cinsel yolla bulasir evet ama bize egitime gelen bir kadin dogumcu ortak tuvalet kullanimi, gidilen guzellik salonlarindaki hijyenik olmayan durumlarin vs. de bulasa etki edebilecegini soylemisti. ayni zamanda hpv’nin bir suru turunun oldugunu, hepsinin tehlikeli olmadigini, buyuk kisminin vucudun kendi bagisikligi sayesinde 2 sene icinde vucuttan atildigini da soyledi. dogum durumunda da doktor yonlendirme yapar ama kesin olarak normal doguma engel denmiyor, spesifik olarak seni incelemeleri gerekli. sen olumlu dusunerek git, belki de baska bir seydir zaten.

Hiç kolay değilmiş ama yine de şükür diyorum bu haftalara kadar gelebildik, gördük İnsülinden şüpheliyim ödem tutma, mide bozulması, karın ağrısı falan yaşıyorum da bakacağım bi pazartesi soracağım doktora. Evet canım son ay artık kaçınılmaz gerçekten

ben bir aydir hemen hemen oyleyim maalesef. yatmak ayri, kalkmak ayri iskence oldu. minnoslar buyuduler iyice, organlara, cigerlere, kaburgalara baski oluyor zaten yetmiyormus gibi bir de tekme yiyoruz, surekli pozisyon degistirerek ara ara uyumaya calisiyorum ben. dogum sonrasina hazirlik oluyor diye dusunuyorum. zira oyle deliksiz uyumak vs. gecmiste kaldi onlar.

Kızlar ödemleriniz başladı mı? Benim dün ve bugün ayak bileklerimde resmen ödem başladı. Ellerimde başka yerimde yok ama ayak bileklerime resmen biri ödem büyüsü yapmış gibi şok içindeyim
bende de yoktu canim, hatta hamile oldugumun anlasilmasi icin yan donmem icap ediyordu lakin 2 gundur bir tombiklesme hissediyorum kendimde, boyle menopoz teyzeler kivaminda ayy sis sis oldum ben ya diye dolaniyorum ortalikta bugun spor ayakkabi giyerken de bagcigini acmak durumunda kaldim, winter is coming diyordum, geldi sanirim.

Valla özeli bilmiyorum fiyat açısından falan da devlette heralde kendi doktoruna git o doğurtsun demezler ya hiç duymadım böyle bi şey
Tam olarak kendi doktoruna git o doğurtsun demiyorlar ama yüzlerine bakınca anlıyorsun öyle söylemek istediklerini

Yaaaa az kaldı az geçecek tüm hamileliğe bağlı dertlerimiz inşallah. Ayakkabı giyememekte kötü kıyamam valla

Kızlar ödemleriniz başladı mı? Benim dün ve bugün ayak bileklerimde resmen ödem başladı. Ellerimde başka yerimde yok ama ayak bileklerime resmen biri ödem büyüsü yapmış gibi şok içindeyim
Benim kullandığım iki insülinde ödem yapıyormuş buldum sebebini… Ayaklarımın üstüne zor basıyorum pazartesi görüşeceğim zıkkım alsın ödemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…