Gazel2110 Gel bebegim gonlume gel:) Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Haziran 2016 3.602 2.665 133 Bugün 02:03 Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo #31.821 Merhaba kızlar ben de bu sabah itibaryle acilen doğuma alındm. 36+6 da geldi oğlan. Rabbim herkese sağlkla doğrmayı nasip etsin
Merhaba kızlar ben de bu sabah itibaryle acilen doğuma alındm. 36+6 da geldi oğlan. Rabbim herkese sağlkla doğrmayı nasip etsin
Morm Rabbi hebli mines sâlihîn 🤲🏻 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Haziran 2020 4.039 13.176 208 27 Bugün 02:15 Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo #31.822 Gazel2110 .!.: Merhaba kızlar ben de bu sabah itibaryle acilen doğuma alındm. 36+6 da geldi oğlan. Rabbim herkese sağlkla doğrmayı nasip etsin Genişletmek için tıkla... Ay maşallah sağlıkla büyüsün gözünüz aydın canım
Gazel2110 .!.: Merhaba kızlar ben de bu sabah itibaryle acilen doğuma alındm. 36+6 da geldi oğlan. Rabbim herkese sağlkla doğrmayı nasip etsin Genişletmek için tıkla... Ay maşallah sağlıkla büyüsün gözünüz aydın canım
LadyNurr Rabbi heb li mines Salihin ; Amin Kayıtlı Üye 21 Mart 2018 5.812 15.751 248 Bugün 02:17 Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo #31.823 L luckykus canım geçmiş olsun acildeymişsin ,şimdi nasılsın ne dediler ?
E Eylulde_gel Guru Kayıtlı Üye 1 Kasım 2013 3.208 2.755 333 Bugün 02:30 Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo #31.824 Gazel2110 .!.: Merhaba kızlar ben de bu sabah itibaryle acilen doğuma alındm. 36+6 da geldi oğlan. Rabbim herkese sağlkla doğrmayı nasip etsin Genişletmek için tıkla... Sağlıkla huzurla büyüsün inşallah size de geçmiş olsun
Gazel2110 .!.: Merhaba kızlar ben de bu sabah itibaryle acilen doğuma alındm. 36+6 da geldi oğlan. Rabbim herkese sağlkla doğrmayı nasip etsin Genişletmek için tıkla... Sağlıkla huzurla büyüsün inşallah size de geçmiş olsun
honeydukes Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2024 545 674 23 28 43 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo #31.825 luckykus .!.: İnsülin de dert ben çözemedim ki kuşum. Acile gidicez birazdan ayak parmaklarıma kadar bildiğin davul gibi oldum basamıyorum şu an ayaklarımın üstüne çok tuhaf olmaya başladı ayaklarım. Yani kullansak dert kullanmasak dert çözemedim ben. Genişletmek için tıkla... Canım ne yaptın haberdar et bizi çok geçmiş olsun inşallah önemli bir sebebi yoktur Gazel2110 .!.: Merhaba kızlar ben de bu sabah itibaryle acilen doğuma alındm. 36+6 da geldi oğlan. Rabbim herkese sağlkla doğrmayı nasip etsin Genişletmek için tıkla... Ay inanmıyorum @Lioo’yu beklerken senden geldi haber Analı babalı büyütmek nasip olsun maşallah size. İkiniz de iyisiniz dimi?
luckykus .!.: İnsülin de dert ben çözemedim ki kuşum. Acile gidicez birazdan ayak parmaklarıma kadar bildiğin davul gibi oldum basamıyorum şu an ayaklarımın üstüne çok tuhaf olmaya başladı ayaklarım. Yani kullansak dert kullanmasak dert çözemedim ben. Genişletmek için tıkla... Canım ne yaptın haberdar et bizi çok geçmiş olsun inşallah önemli bir sebebi yoktur Gazel2110 .!.: Merhaba kızlar ben de bu sabah itibaryle acilen doğuma alındm. 36+6 da geldi oğlan. Rabbim herkese sağlkla doğrmayı nasip etsin Genişletmek için tıkla... Ay inanmıyorum @Lioo’yu beklerken senden geldi haber Analı babalı büyütmek nasip olsun maşallah size. İkiniz de iyisiniz dimi?