Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    206
Uyuyorum meyve iki günde bir mesela yarım elma yanında kefir veya yoğurtla yiyorum o yükseltmiyor baktım. Açlık şekerim çok iyi sadece yokluklar arada yükseliyor ama kaç doktora gittim hiçbiri insüline gerek duymadı. Hayırlısı sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.

En iyisini yapmışlar zaten insülin başlayarak bebeği koruma altına alıyor zaten bazen keşke bana da başlasalardı diyorum arada çok yükseliyor çünkü ama hiçbir doktor ihtiyaç duymadı. Şimdi her şey yolunda sanırım öyle de devam eder inşallah. Benim de tam tersi suyu üst sınırda ve gelişimi de bir hafta önden gidiyor. Bakalım neler olacak elimizden geleni yapıyoruz hem bebekler hem biz iyi olalım artık.

Gerçekten rabbim kimseyi evladıyla sınamasın korkusu bile yetiyor ay bir şey olacak mı iyi midir nasıldır diye. Bir de böyle şeylerle uğraşırken düşünmesi daha da kötü. Çok yüksek ilerlerse başlarlar ama hemen başlamak istemiyorlar işte.

Valla ben hiç bilmiyorum canım yaşamadım böyle bir şey. Duymadım da. Senin yerinde olsam doktorumu arar veya bi acile giderdim ya ne olur ne olmaz diye.

Amin Yemekten sonra fazla hareket etmeye başlasa kesin şeker yükseldi rahatsız oluyor diyorum. Ben de insülin kullansam kafam rahat olurdu diyorum ama dahiliye ve kadın doğum 4 doktora gittim gerek yok dediler. Diyet ve yürüyüşle süreci tamamlamaya çalışıyoruz artık yapacak bir şey yok.

İnsülin de dert ben çözemedim ki kuşum. Acile gidicez birazdan ayak parmaklarıma kadar bildiğin davul gibi oldum basamıyorum şu an ayaklarımın üstüne çok tuhaf olmaya başladı ayaklarım. Yani kullansak dert kullanmasak dert çözemedim ben.

Aa insülinden mi oldu ödem hiç öyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum. Dozu yüksek geldiği için belki. Bence de gidin riske atmamak gerek böyle şeyleri, insülin kaynaklıysa dozu düzenlerler

Ay kızlar 30 dk önce başlayıp yeni biten bir yalanci kasılma silsilesi oldu, bebeğim çok hareketliydi rahmime bicaklar saplandı korktum da biraz ama geçti şimdi şükür geçmese acile gidecektim

Aa insülinden mi oldu ödem hiç öyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum. Dozu yüksek geldiği için belki. Bence de gidin riske atmamak gerek böyle şeyleri, insülin kaynaklıysa dozu düzenlerler
Prospektüs incelemesi yaptım bir de bugün her iki insülin saatinden sonrasını da takip ettim net şekilde insülin kaynaklı. Benim inceciktir el ve ayak parmaklarım ve uzundur şu an tombalak bir şeyler crocsa ayağım girmiyor sen düşün perperişan oldu. Baksınlar bi belki doz düzenlerler fazla geliyor çünkü

Yani insülin sonrasında olduysa zaten bariz bir şekilde fazla geliyordur hem bebeği hem seni etkilemeyecek şekilde azaltırlar umarım. Kıyamam ya valla benim sadece iki gün o da ayak bileğimde ödem oluştu da çekilecek şey değil insan kendine yabancılaşıyor bu ben değilim diyorsun bakıp. Yine şükür diyor insan benden birkaç hafta geride arkadaşım var 25. haftadan beri ödem var hem de tüm vücudunda, çok zor bir durum

Kızlar bugün her zamanki işlerimi yaptım ekstra yorulmadım. Ama akşamdan itibaren bir bel ağrısı ve popoma aşırı bi baskı hissi yaşıyorum. Sancı gibi değil, kasılma yaşamıyorum. Bebeğin hareketleri gayet iyi ama o baskı ve ağrı beni çok rahatsız ediyor. Var mı bi tavsiyeniz ?

Arada olur cnm birebir bnde uyamadığım kaçamak yptığım zmnlr oluyor o zmn 148 filan çıkıyor baktım çıkarıyor yediğime dikkat ediyorum hemen o gün :)) hele bu ara iştahım iyice açıldı sürekli cnm tatli bşyler çekiyor hurma yiyorum arada çaktırmadan

Acile gittinmi canım nasılsın şimdi?

Acile gittinmi canım nasılsın şimdi?
Gittim canım acildeyim de bitmedi işim. Önce idrar verdim sonra alttan ve karından muayene edildim açılmaya falan da baktılar şimdi nst deyim bakalım ne çıkacak sonuç ne denecek. Suyun az diyip durdu inşallah almazlar yine hastaneye yatış yapmazlar…

Ayakların çokmu şişti ? benim ayaklarımda hala inmedi şişliği nasıl bir ödemse zonkluyor ayak parmaklarım bile tombik olmuşidrar neden istediler kuzum ayy bu acildede hemen alttan bakıyorlar çok sinir bozucu inşallah yatiş yapmazlar canım bakalım ne diyecekler haber ver mutlaka.

Aşkım idrar zaten allahın emri de bir de direkt çatala yatırıyorlar, yetmiyormuş gibi artık çatı muayenesi de yapıyorlar haftamdan dolayı alıştım resmen Ay inşallah ya allah korusun daha yeni çıktım tövbeler olsun. Benim de öyle ayak parmaklarımı hareket ettiremiyorum o kadar şiş ve kötü ayaklarımın üstüne zor basıyorum. Ve en kötüsü de terliğe ayağım zar zor giriyor aşırı korkuttu beni.

Yaaaa arkadaşına kıyamam 25. hafta çok erken ya canım benim inşallah geldim bakalım acile umarım bir şey çıkmaz kontrollerim yapılsın da pazartesi perinatoloji ve endokrinoloji de kontrolüm var bir şekilde halledilir.

Terliğede girmiyorsa baya ödem toplamiş bekleyelim bakalım ne diyecekler Nst bitmedimi daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…