2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    229
Kendiniz nasılsınız ? Biliyorum çok zor ama sanki bebeğinize tek bakmanız sizin daha hayrınıza olacak gibi, benim arkadaşım sezaryen oldu annesi yok vefat etmişti kayınvalidesi de gelmedi yardıma kendisi baktı hala da öyle

Aminnn

Nerde oturıyosun balım sen yakın mıyız acaba ? Hasköy yıldızdayım ben

Eğer açsa yarım saatten fazla bile aktif emiyor değilse 5 10 dk aktif emip rahatlamaya geçiyor Daha sonra ne oluyor peki göğsünde mi uyuyor?

Ağrı vs konusunda sorunum yok ama benim tek başıma bakmaya cesaretim yok açıkçası çok tecrübesizim ve yardımsız süreci götürmeye korkuyorum

Keçiören osmangazi mahallesi canım ufuktepe tarafına yakın
Yakın olsaydık keşke yine de tüm kalbim seninle. Anneler maalesef böyle. İnş biz onlara benzemeyiz. Bnm eşimin de gece nöbeti oluyo arkadaşımı çağırdım annem gelmesin diye

Yakın olsaydık keşke yine de tüm kalbim seninle. Anneler maalesef böyle. İnş biz onlara benzemeyiz. Bnm eşimin de gece nöbeti oluyo arkadaşımı çağırdım annem gelmesin diye

Çok teşekkür ederim canım kocaman sarılıyorum sana inşallah benzemeyiz gerçekten, benim bebek bakımından anlayan hiç arkadaşım yok olsaydı bana da çok iyi gelirdi

Kızlar emzirme sonrası muhakkak gazını çıkarıyorum, 15-20 dk dik tutuyorum. Ama uyurken sürekli ıkınıyo tıslıyo. Bu arada bazen minik kusuyo ağzına mide gazı geliyor ya da. O anda öksürüyor bazen kontrol edemiyor tıkanıyor gibi oluyor. Chatgbt kontrol ederler genelde diyor ama aklım çıkıyor ya. Mesela o uyudu şu anda ben uyuyamıyorum vesveseden. Var mı o işin bi formülü. İkinci yavrum ama evhamın tecrübesi olmuyor

canim evet 2’siydi, suni sanci falan derken gercekten de sabahina sancilarim basladi, suni sanci sureci biraz hizlandirdi sadece, hizlanmis haliyle 10 saat sanci cekip kavustum yavruma. fakat benim kemik yapim basik, oglum iri yapili oldugu icin dogum uzun surdu, dogum esnasinda da fazla amniyo sivisi ve kan yutmus, o nedenle fazla kustu, ertesi gun yogun bakima aldilar, midesi yikandi vs. cok sukur taburcu olduk derken bir de sarilik cikti basimiza, tekrar yattik fototerapi icin, simdi onun takibindeyiz, dualarinda bize de yer ver teyzesi, degeri dussun de bir daha daha yatmayalim hastanelerde

siz iyisiniz umarim yogun gecer tabii, hic bitmiyor ki isler; beslemesi, alt acmasi, camasiri, ev isleri, saglik takibi, uykusuzluk… yine de saglik olsun da

Eğer açsa yarım saatten fazla bile aktif emiyor değilse 5 10 dk aktif emip rahatlamaya geçiyor Daha sonra ne oluyor peki göğsünde mi uyuyor?
Aynısı benimki de Aynen göğsümde uyuyor ama ben de uyuyakalırım veya iki büklüm olur rahat edemez diye dalmasını bekleyip beşiğine alıyorum fazla yatırmıyorum göğsümde. Gönül istiyo 24 saat oramda kalsın
Çok geçmiş olsun bitanem zor bi doğum süreci yaşamışsın ama her geçen saat daha iyiye gidiyoruz toparlıyoruz çok şükür hepimiz. İnşallah düşer değeri de sağlıkla huzurla evinize düzeninize dönersiniz

Üç gün sonra inen sütüm memelerimden taşacak kadar çoktu simdi 10. Gün memelerim bomboş sanki yumuşacık oluyor çocuğun sarılığı var ve ilk günden beri memeyi Zorla tutturuyorum bi yere gidince memeyi tutmaz ağlarsa diye üzülüyorum sağlık ocağına gittim topuk kanı verince ebe emzir dedi sakinlessin memede daha çok ağlıyor oysa mutsuzluğa kapılıyorum ya sütüm biterse sağım da yaptım ama sağınca boş mememi Mete tutmuyor aglicam

Arkadaşlar bugün doğuma gircem içim bir hoş heycandan çok korku var sanki bana dua eder misiniz çok güzel geçti kızlar oğlumda ben de iyiyiz yazabileyim Allah'ın izniyle
Seni çok iyi anlıyorum hiç korkma ben doğumdan çıkınca ay ne kolaymış dedim ama ağrısı sonradan oluyor yine de yavrunu görünce agrılarını unutuyorsun hadi inşallah tek avazda

İlk zamanlar memelerden taşarcasına süt gelmesi ve memelerin taş gibi olması çok normal çünkü memeler ne kadar süt üretmesi gerektiğini bilemediği için kontrolsüz şekilde süt oluyor. Ama bebeği emzirdikçe bebeğin ihtiyacı kadarını üretmeye başlıyor o yüzden de aşırı yumuşak hissediyor olabilirsin. Ben de dün çok korktum ama normale döndü. Sıcak duş, masaj, her emzirmeden önce muhakkak 1 bardak su içmen ve sonrasında da aynı şekilde. Yumurta, yulaf, kayısı kompostosu, 3 litre su gibi beslenmen lazım. Bestlak al damla o da iyi işe yarıyor (bence). Ama korkma korkarsan aşırı panik olursan stresten gelmez süt. Ne olursa olsun da sağım yap.

Aşkım benimki de aynı hıııığhhh diye sesler çıkartıyor eşim geliyor bana kızıyor boğuldu bebek falan diye kustu gece göğüs arama tam gaz çıkartırken, gazını çıkarttım uyku tulumunu giydirdim yan yatırdım uyudum. Ağzı açık olduktan ve yan yattıktan sonra kendisi tahliye edecektir kusmuğunu falan. Önemli olan sırt üstü asla yatmaması.

Aşkım bence annen artık evine dönsün emin ol tek başına da bakabileceksin annelik içgüdüleriyle. En azından tek daha huzurlu olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…