- 1 Kasım 2023
- 1.598
- 1.066
- 53
- 30
Benimki tamamen yerleşmiş kanala sokmuş başı bu gün gördükİnşallah Allah gönlümüze göre versin canımBen de beklemek istiyorum eğer gelmezse ama doktorumdan başkasında da doğum yapmak istemiyorum, kongreye gidecekmiş eğer bebeğim kendiliğinden gelmezse benim de sonum böyle olacağa benziyor, inşallah kendiliğinden gelirler
Bizde ayniii yaklaşık 4-5 gündür aynı dediğin gibiyiz damlardan memnunum ama bazen fayda etmiyor gibi bazen ediyor gibi değişik bı surecteyimValla doğurduk çok iyiydi herşey gaz sancıları başladı baya kolik bir bebek akşam 6 dedik mi başlıyoruz morarana kadar ağlamalar sakinleşmiyo gece yarısına kadar gaz damladı verdiler doktorlar normal gelişyır bağırsakları bazı bebekler böyle diyorsiz napıyorsunuz biz 25 günlük olduk 21 de başladı bu şekilde
ağrın var mı hiç canım? Bugün benim pelvis kemigim inanılmaz ağrıyor ve bebeğin başını asagida hissettim poposu da daha asagida geçen haftaya göre hafif sancılarım da var bekliyorum artacak mı diyeBenimki tamamen yerleşmiş kanala sokmuş başı bu gün gördük
Gözün aydın canım, benim bir önceki kontrolde tam olarak kanala girmemiş demişti inşallah girmiştir artıkBenimki tamamen yerleşmiş kanala sokmuş başı bu gün gördük
Sarımsak- bal- limon 1 kaşık tadı kötü değil yut gitsin doğal antibiyotik.Hasta oluyor gibiyim öyle hissediyorumaşırı vücut kırgınlığı var… Ne önerirsiniz anneleeeer
Ben nefesle beraber asagi doğru kasilinca(doğum nefesi) basını hissediyorumGözün aydın canım, benim bir önceki kontrolde tam olarak kanala girmemiş demişti inşallah girmiştir artık
Ay maşallah sağlıkla büyüt bebişini.Valla doğurduk çok iyiydi herşey gaz sancıları başladı baya kolik bir bebek akşam 6 dedik mi başlıyoruz morarana kadar ağlamalar sakinleşmiyo gece yarısına kadar gaz damladı verdiler doktorlar normal gelişyır bağırsakları bazı bebekler böyle diyorsiz napıyorsunuz biz 25 günlük olduk 21 de başladı bu şekilde
Ben hissetmiyorum ama hareket ettiğinde rahmimin alt kısmı acıyor artıkBen nefesle beraber asagi doğru kasilinca(doğum nefesi) basını hissediyorum
En korktuğun yırtık yagercekten korkulacak bir sey degil, yogunlastirilmis adet sancisi, baska turlu bir sanci degil ki bak benim pelvik kemigim basik oldugu icin, oglum 4 kilo bir tosun adayi olarak sag taraftan kendine bir yol acip oyle geldi, yani catimin tamamini kullanamadi, 3 ayri yerden yirtigim var, ustelik epidural sag tarafima etki etmemisti, yasadigim aciyi dusunyine de korkulacak bir sey degil diyebiliyorum.
Ben de aynı bence direncimiz düşüyor takviye vitamin de alıyorum oysa ve üşütmemek doktorum sakın üşütme dediHasta oluyor gibiyim öyle hissediyorumaşırı vücut kırgınlığı var… Ne önerirsiniz anneleeeer
Benim sadece 2 gün oldu yaKızlar merhaba. Kanamalarınız ne halde benimki hala az az devam ediyor.
Ben oldum malesef ilaç da içemiyorum mahvoldum. Bi serum yedim geçen gün. Kekik suyu ile gargara (hala yapmadım) ıhlamur ve dinlenmek. Şuan ancak bunları yapabilirizHasta oluyor gibiyim öyle hissediyorumaşırı vücut kırgınlığı var… Ne önerirsiniz anneleeeer
Aslında çok da yapısal değil sadece, bir sürü etken var. Mesela benim yırtığım da oğlum kafasını kanala düzgün yerleştiremediği için oldu. Çıkarken kendisi yırttı yaniEn korktuğun yırtık yabu da sanırım yapı meselesiymiş biraz doktorum öyle dedi. 3 ayrı yerden olmasına rağmen iyileşmesi falan nasıl oldu
Bir şey diyim benimki de aynı… 60 cc mama ve emzirmeden sonra 30 cc içti yatırdım daha yırtıyor kendini gazını çıkarttım altını temizledim yok daha istiyor şu an 60 cc daha içiyor. Resmen anlaşmış gibiler 7.30 dan bu yana bu döngüdeyimNasıl ni gün anlayamadım saat beş buçuktan beri durmuyor ağlıyor sürekli emmek istiyor iki ölçek mama takviye dedim doymadı mı diye hala aynı aranıyor aç olması mümkün değil gazı da hem alttan hem üstteçıkarttığığı halde hala ağrıyor
Sıkı mı bağlamıyorsun acaba? Sleepy natural kullanıyorum ben hiç sızdırma yapmadı sırtına kadar yaptığı da olduKızlar hangi bezleri kullanıyorsunuz oğlumda hepsini deneyip molfix kullanmıştim bize iyi gelmişti sızdırma da yapmamıştı ama şimdi molfix sızdırıyor kızımda çok sık da değişiyorum sleepy aldırdım dün oda sızdırıyorkıyafet değişiyoruz her alt acmada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?