2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ay bunalımınıZ çok kısa sürmüş. Ne güzel. Yaptınız mı özel bir şey. Taktik verin
Bunalımım bitmemiş aslında zaman zaman içime karamsarlık çöküyor ve ağlıyorum, ailem destek oluyor beni motive ediyor o çok iyi geliyor bir de dediğim gibi halen kucakta da uyuyor ama günde 1 2 sefer yere indirebiliyorum bana nefes aldıran anlar oluyor onlar. Uyku için alternatifleri deneyin, battaniyede sallama, dizde sallama, yatağa indirip yanına uzanma ( güvenli bir şekilde)

Kızlar 13. Günden selam nasıl gidiyor süreçleriniz?

Bizim bu gece kakada beyaz küçük pütürcükler çıktı ve zor yapmaya başladı. Normalde tek seferde kolayca yapardı ama bu gece parça parça 4 5 kere az az kaka yaptı. Başına gelen ya da ne olduğunu bilen var mı?

Canım gazı olduğu zaman. Al bezine kadar çıkar karnına yağla masaj yap. Sonrada giydirmeden bir süre üstüne ört çok daha iyi çikariyorlar öyle yapınca. Mesela yarım saat kadar üstüne bir şey ört o çıplak haliyle.

Normal diye biliyorum. Benimkide bir ara zor yapıyordu. Şimdi düzeldi

32 günlük oldu ev işlerini çogunu kv yapıyor genel olarak şimdilikçok zor bebek değil o yüzden pek zorlamiyor beni. Büyük oğlum çok gazi çok zor bebek oldu uykusuzluktan göz altlarım morariyordu çok zordu. Seni anlıyorum. Genel olarak çokmu ağlıyor gazımi var yoksa bu sarılık yüzünden mi bu kadar zorlaniyorsun. Söyle silkelen kendine gel bebeği annene ver 3 4 saatliğine. Git duş al süslen çık dışarı kahvaltı yap. Bide şunları düşün şimdi evet çok zor ama bu sarılıkta gazda hepsi geçecek bu küçücük halleri bir daha olmayacak doya doya öp onu. Eğer doymadığını düşünüyorsan ver mama. Zehir değil ya hiç anne sütü veremeyenler var. Süt arttırıcı ilaç var diyorlar denedinmi

Kızlar burda böyle bebekler için özel sallanan yatak bir nevi salincak var. Dr sordum bebek içinde sabit kaldığı için hiç zararli da değil dedi. Orda da mutlaka vardır yoksa bile ustalar yapar. Ayağında bilmem neyde sallamak zorunda değilsiniz.

Eklentiler

• 20251015_103621.webp
    75,5 KB · Görüntüleme: 29
Yok kuzum ya o yöntemlerin hepsini denedim mümkün değil uyanmıyor. Soyup her yerini ıslak pamukla da sildim. Normalde beşiğe koyduğun gibi ağlamaya başlar, sabaha kadar beşikte uyudu resmen. Hiç beslenmedi gece. Ben de karamsarlığa düştüm işte. Ama şimdi uyandı emiyor çok şükür. Sütüm de yatağa kadar akmış uyurken. Biraz da kaka var. Keyfim biraz yerine geldi. Teşekkür ederim destekleriniz için

Besleyemiyorum diye böyle üzülüyorum. Sütümü emmiyor ama mama da veremiyorum. Çünkü sürekli uyuyor bir türlü ayılamıyor, memeyi tutamıyor uykudan. En son süt kaşığı ile biraz mama verip yattım. Ama gece boyu neredeyse hiç beslenememiş oldu. Çok az emdi, 25-30 ml de mama içti sadece. Sarılık olan bebek için çok çok az, daha iyi beslemem lazım. 2 gündür tek kaka yapmıştı bir de. İnsan çok çaresiz hissediyor böyle zamanlarda. Şimdi biraz emiyor ama çok şükür. Zor bi gece oldu

Benimki de dünden beri zor yapıyor canım. Ben de iki günden beri tuvalete çıkmakta zorlanıyorum. Annenin kabızlığı da bebeği etkiliyormuş . Belki seninki de o yüzdendir

Kızlar bebeğime uyku tulumu almak istiyorum . Tavsiye edeceğiniz bi marka falan var mı ?

Ahh suyla yüzünü mi yikasan uyanmazmi acaba. Benimkide 23:30 gibi emdi uyudu bir uyandım saat nerdeyse 4 olmuş emzirmeye ćalistim az emdi ama tam doymadı uyudu sabah 9 10 gibi anca emdi yine uyudu. Dün gece hiç uyumadı bu gecede uyanmadı. Valla bir günlerini tutmuyorlar bebeler.

Orası da doğru. Bir dahakine yüzünü yıkayayım cidden.

Herkese merhaba. İki gün önce sezaryenle doğum yaptım, her şey yolunda olduğu için dün evimize geldik. Doğumdan sonra göğüs uçlarım olmadığı için silikon uç kullandık bebekte güzel emdi. İlk günden 4 kez çişini yaptı, doktor beslenmesi yeterli dedi. Ama dün eve geldiğimizden beri sütüm kesildi. Yol 1,5 saat sürüyor ve biraz bozuk bir yol olduğu için dikiş yerlerimde çok ağrı oldu vs acaba ondan mı bilmiyorum ama hastaneden çıkıp eve geldiğimizden beri sütüm yok. Bebek güzel emiyor ama o kadar uğraşıp süt gelmeyince sinirleniyor ağlıyor. Süt sağma pompası ile her iki memeyi de sağıyorum tek damla yok. Mecburen mamaya başladık. Ama her emzirme saatinde bebeği memeye tutuyorum kopmasın memeden diye, ardından uyarılsın diye pompayla sağım da yapıyorum. Benzeri bir şey yaşayan oldu mu sonradan sütü kesilen? Tavsiyesi olan varsa çok memnun olurum

Kızlar aranızda Mastit olan var mı? Bebeğim beni emmiyor sağıp veriyorum doğduğundan beri bi akşam sütlaç yedim ertesi gün olanlar oldu sanırım Mastit için etkileyen bişeymiş. Dört gündür geçiremedik devamlı sıcak sh masaj sağım bebek emmediği icin daha zor her sey. Bilgisi olan var mı emzirmeden nasıl geçer bu en hızlı sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…