2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233

Umarım çünkü silikonla emzirmek hiç hoşuma gitmiyor, tek iyi tarafı göğüs uçları yara olmuyor. Biberon ben de avent kullanıyorum ve gerçekten en az akışlı olanda bebeğin artık çenesi yoruluyor bence, comotomo'ya bi bakıyım çok teşekkür ederim

Hiç suçlama canım bebeklerimize en iyi biz bakarız, herkes bu süreçte bi zorluk yaşıyor biz de bunu yaşıyoruz ama inşallah düzelir istediğin her zaman yazabilirsin

İnşallah canım ben çok progestan kullandım buna bağlıyorum açıklığın ilerlememesini

Ayy canım benim hayırlı olsun çoook sevindim, ilk elenen sen olacaksın demiştim, müsait olunca yaz mutlaka

Canım size kaçıncı gününde vermişti probiyotik? Hangisini kullanıyorsun? Bir de gaz şikayetiniz mi bardı nasıl geldi?

Kızlar ben bilmeden yanlış bir şey mi yaptım. Şuan şaşırdım açıkçası. 39+4 haftalık hamileyim ben bilmediğim için bütün takviyelere devam ediyordum. Magnezyumda günde 2 içiyordum. Şuan öğrendiğime göre son hafta kesilmeliymiş ve doğum kasılmalarını etkiliyormuş. Sizin doktorlarınız böyle bir uyarıda bulundu mu?

Selam canım 38+0 da magnezyumu kesmemi istedi doktorum kasılmaları gevşetmesin diye doğru. diğer Takviyelere devam edebilirsin dedi ben onları da 2 güne bir alıyorum( son haftalarda kan tahlilim olmadığı için sen günlük devam edebilirsin değerlerine göre) sadece d vitamini günlük devam ettim

Canım size kaçıncı gününde vermişti probiyotik? Hangisini kullanıyorsun? Bir de gaz şikayetiniz mi bardı nasıl geldi?
Bize 4.gun sarılıktan dolayı yatarken verildi gazı probiyotik olarak bigaia gaz damlası olarak Nurse Harves doktor gözetimi altındayken bu ikisi direk söylendi

oyle dusunme canim, ben 40+3’te dogurdum, son ana kadar tum takviyeleri kullanmaya devam ettim; demir, dvit, magnezyum, doktor birak demedi. dogumdan 2-3 hafta once cok yogun sol bacakta siyatik agrisi yasamistim ben, belki ondan kes demedi. kisiye, duruma ve yoruma gore degisiyor bu durum da sanirim. sen kendi doktoruna sor, onun yonlendirmelerine gore hareket et. belki senin devam etmeye ihtiyacin oldugunu dusunuyordur, bilemeyiz.

Sizin için küçük benim için büyük bir durum Sonun da sonuna geldim artık .Bugün anestezi de görecek Çarşamba doğum

Bugün hemşire de bilgilendirdi .Mesela öğlen vakti emzirdiginiz süt bebeğe enerji ,akşam emzirdiginiz süt bebeği rahatlatır gevsetirmis.Öğlen sagdiniz sütü sonrası için öğlen verin mesela not tütün.

Eklentiler

• 17609419644307772813540851376944.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 3
Hiç suçlama canım bebeklerimize en iyi biz bakarız, herkes bu süreçte bi zorluk yaşıyor biz de bunu yaşıyoruz ama inşallah düzelir istediğin her zaman yazabilirsin
Allah razı olsun . İnşallah zamanla düzelir .Haklısın bebeklerimize en iyi biz bakarız

Canım benimkide huzursuz du dün. Gece uyumadan önce Ben karnına yumuşacık mendil koydum sonra kıyafetlerinin üstünden de incecik bir şeyle bağladım karnını. Amaç karnını sıcak tutmak için. Sabaha karşı bir kaka yapmış bezden taşmış. Bunu deneyebilirsin. Bunu dene işe yaramazsa artık fitille yaptır bence. 1 hafta olmuş onunda huzursuzluğu vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…