Ben de tamamen benzer durumdayım sizinle, silikon uçsuz emziremiyorum ve sağdığım sütü ve mamayı da biberonla veriyorum. Umarım ilerde silikonsuz emzirebiliriz, her gün biraz denemeye çalışıyorum. Biberon olarak da Avent kullanıyordum ama beslemek saatler sürüyordu ve yeni bir beslenme döngüsüne geçiyorduk, o yüzden comotomo aldım rahat ettim.
Mesajını okurken ağlamadan edemedim .Ben kandimi çok suçluyorum .Herkes bebeğini emzirebiliyor ben emziremiyorum diye düşünüyordum.Benimle aynı durumda olmanı istemezdim ama başka birininde bu şekilde olması ve yazdıkların içimi rahatlattı .haklısın elimizde olsa gögüs ucunu
da çıkartırız sütümüzüde artırırız.Çok ama çık teşekkür ederim mesajıma cevap yazdığın için
İnşallah canım ben çok progestan kullandım buna bağlıyorum açıklığın ilerlememesiniAz evvel acile gittim nst normal sancı da yok hafif rahim kasılmaları var ama açılma sancıları yokmuş yarın kendi doktorum ne diyecek bakalım. Bu arada ben her yolu denedim başlamadı doğum, sebebi de yok inşallah seninki kendiliğinden başlar
Ayy canım benim hayırlı olsun çoook sevindim, ilk elenen sen olacaksın demiştim, müsait olunca yaz mutlakaBen doğurdum kızlar hala hayal gibi maşallahverir vermez tuttu memeyi baya da saçlı doğdu ilk yürüyüşümü de yaptım ama henüz koridora çıkamadım tesettürlüyum ya üzerim pek müsait değildi. Altını bile aldım Kuzum'un mecburi sezaryen oldum ben detayları sonra uzun uzun anlatırım
Canım size kaçıncı gününde vermişti probiyotik? Hangisini kullanıyorsun? Bir de gaz şikayetiniz mi bardı nasıl geldi?Evet canım mutlaka Danış gaz damlası kullanmazsan bile probiyotik takviyesi çok fark ediyor erkek çocuğu gazlı olur demişti doktor sen aldığınız sanırsın ama tam yeterli gelmez diye bir probiyotik bir gaz damlası şeklinde devam ediyoruz, aynen canım senin özel durumun var en doğrusunu yaparsın bir de karnına hakiki zeytinyağın varsa ı love you mesajını zeytinyağı ile dene onunda faydası çok oluyor muhtemelen gazını yeterli çıkartamadı annesi yoksa kademen ve saatin bence çok iyi
Selam canım 38+0 da magnezyumu kesmemi istedi doktorum kasılmaları gevşetmesin diye doğru. diğer Takviyelere devam edebilirsin dedi ben onları da 2 güne bir alıyorum( son haftalarda kan tahlilim olmadığı için sen günlük devam edebilirsin değerlerine göre) sadece d vitamini günlük devam ettimKızlar ben bilmeden yanlış bir şey mi yaptım. Şuan şaşırdım açıkçası. 39+4 haftalık hamileyim ben bilmediğim için bütün takviyelere devam ediyordum. Magnezyumda günde 2 içiyordum. Şuan öğrendiğime göre son hafta kesilmeliymiş ve doğum kasılmalarını etkiliyormuş. Sizin doktorlarınız böyle bir uyarıda bulundu mu?
Bize 4.gun sarılıktan dolayı yatarken verildi gazı probiyotik olarak bigaia gaz damlası olarak Nurse Harves doktor gözetimi altındayken bu ikisi direk söylendiCanım size kaçıncı gününde vermişti probiyotik? Hangisini kullanıyorsun? Bir de gaz şikayetiniz mi bardı nasıl geldi?
Sarılıktan ötürü mü verilmişti’ halen devam ediyor musunuz?Bize 4.gun sarılıktan dolayı yatarken verildi gazı probiyotik olarak bigaia gaz damlası olarak Nurse Harves doktor gözetimi altındayken bu ikisi direk söylendi
oyle dusunme canim, ben 40+3’te dogurdum, son ana kadar tum takviyeleri kullanmaya devam ettim; demir, dvit, magnezyum, doktor birak demedi. dogumdan 2-3 hafta once cok yogun sol bacakta siyatik agrisi yasamistim ben, belki ondan kes demedi. kisiye, duruma ve yoruma gore degisiyor bu durum da sanirim. sen kendi doktoruna sor, onun yonlendirmelerine gore hareket et. belki senin devam etmeye ihtiyacin oldugunu dusunuyordur, bilemeyiz.Kızlar ben bilmeden yanlış bir şey mi yaptım. Şuan şaşırdım açıkçası. 39+4 haftalık hamileyim ben bilmediğim için bütün takviyelere devam ediyordum. Magnezyumda günde 2 içiyordum. Şuan öğrendiğime göre son hafta kesilmeliymiş ve doğum kasılmalarını etkiliyormuş. Sizin doktorlarınız böyle bir uyarıda bulundu mu?
Hayır canım sarılıktan yatarken küvezde hiç durmamış hemşireler gazının çok olduğunu söyledi doktor bir kağıda yazmıştı bu iki damlayi evet devam ediyorumSarılıktan ötürü mü verilmişti’ halen devam ediyor musunuz?
Allah razı olsun . İnşallah zamanla düzelir .Haklısın bebeklerimize en iyi biz bakarızHiç suçlama canım bebeklerimize en iyi biz bakarız, herkes bu süreçte bi zorluk yaşıyor biz de bunu yaşıyoruz ama inşallah düzeliristediğin her zaman yazabilirsin
Canım benimkide huzursuz du dün. Gece uyumadan önce Ben karnına yumuşacık mendil koydum sonra kıyafetlerinin üstünden de incecik bir şeyle bağladım karnını. Amaç karnını sıcak tutmak için. Sabaha karşı bir kaka yapmış bezden taşmış. Bunu deneyebilirsin. Bunu dene işe yaramazsa artık fitille yaptır bence. 1 hafta olmuş onunda huzursuzluğu vardırAyy kabus gibi bir 4 saat geçirdik. 19.00-23.00 arası bir ağzı yerde bir ağzı gökte ağladı oğlum. Ne masajlar ne pişpişlemeler asla susmadı artık sesi kısıldı gözleri kızardı. Sadece memede susuyor orda uyuyor ama o uyku da 5 dakika sürüyor. Gazı var eminim ama çıkmıyor, 1 haftadır zaten kaka yapmıyor söylemiştim onu. Doymuyor mu diye mama bile yaptım 1 haftadır kesmiştim mamayı. Tam da annemin gittiği akşama denk geldi. Eşimle ikimiz kaldık 2 haftadır ilk defa. Ve son çare ayağımızda sallayarak uyuttuk. Yapmam dediğimiz ne varsa yaptık resmen ya emzik, mama, ayakta sallama vs. Asla büyük konuşmamak lazımmış… Çok zordu, çok üzüldüm o ağladıkça ben bişey yapamadıkça ben ağladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?