2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Aa ilginç bir gözlem.. Ağrım sızım yok yani bekleyeyim o zaman az daha

40+0 benimde hiç sancim yok Nisan da gelmedi yarın muayenem var suni sancı için randevu alacağım belki 2-3 gün daha bekle diyebilirler

ayy bi’ gotur bakalim tatli minnos ne kadar olmus orada da sor diyecegim de, ben pek guvenemiyorum aile hekimlerine, biraz bilgisizler gibi geliyor. aslinda bu sarilik olmasa, duz mantik, cocuk doymasa uyumaz deyip gececegiz de, iste yok 2 saatte bir emzir yoksa su kadar cisli bu kadar kakali bez olsun derken biraz harap olduk, cocuklarin da duzeni sasti gibi geliyor bana bu kadar mudahale ettigimiz icin gereginden fazla verirsem o da zarar gibi hissettiriyor annelik icgudum. bundan sonra yavas yavas duzene girecek ama, ayy umarim cok gazli bebis olmazlar

biz de yarin hastanedeyiz yine, umarim sariliktan yana yuzumuz guler

Sezeryanin 10. Günü düz oturarak yatıp sürekli oturmaktan popom çürüdü resmen yan yatmaya ne zaman başlarım acaba

15 gündür uğraşıp didinip memeye alıstırdığım bebem iki gün biberonla süt içti diye memeyi bıraktı öncesinde kaşık biberonla veriyorduk ağlicam yeter artık tükenmiş hissediyorum her şey en başa mı döndü tam modum yükselmişti memesini emiyor kilo alıyor diye depresyonda gibiyim zombi gibi dolaşıyorum evde

Durumumuz senle aynı devlet hastanesi artık beni her gün çağıriyor bence imkanın varsa sende her gün git son haftalar tehlikeli valla bu süreç beni çok yıprattı içerde kakasını yapmasindan korkuyorum

40+0 benimde hiç sancim yok Nisan da gelmedi yarın muayenem var suni sancı için randevu alacağım belki 2-3 gün daha bekle diyebilirler
Benimde nst de sancım çıkıyor üç haftadır ama evde hic ağrım yok hastaneye gidince belim falan çok ağrıyor devlet hastanesi beni 41 e kadar bekletcek

Doymuyorsa uyumuyorlar eğer gaz gibi sorun yoksa. Bir öğün 90 cc yapıp denesen ne kadar içtiğine baksan? Zaten bırakacaktır doyduğu zaman. Ona göre doktorunla görüşürsün.
Gazı vs yok olmuyor. Doktorum mama çok hızlı kilo aldırdığı için 90 yapma dedi. Kafam çok karışık

Canım biberonla da yese memede emse kilo alır aynı şekilde önemli olan yemesi. Memeye de alıştırırsın ama kendinizi memeye şartlamayın bu psikolojinizi bozar. Ne kadar üstüne düşmeseniz o kadar kolay olur herşey

Benim bebe de sabah 9 buçuğa doğru uyandı ve 19.00’a kadar sadece 1,5 saat uyudu. Uykusu düzenli,yemesi düzenli olan bebeğe bir şey oldu bugün gerçekten anlamadım.
Sarılık beslenme tempomuz bizim de şöyle,artık memeleri ne kadar emiyorsa o kadar tutuyorum açıkçası çünkü iki gündür sürekli aranma refleksi geldi ve çoğunlukla da o aranmalarda meme verirsem ya da sağdığım sütü verirsem alıyor. Midesi büyüdü diye düşünüyoruz. O yüzden istediği kadar meme,iki kere 60 ml mama (ne kadarını içerse),diğerlerinde de yine 50-55 ml sağdığım sütü veriyorum.
Bence en iyisi doktora danışmak çünkü memede ne kadar kaldığı çok önemli değil aktif ememiyor olabilir. Bizim doktorumuz öyle söyledi

Benimde nst de sancım çıkıyor üç haftadır ama evde hic ağrım yok hastaneye gidince belim falan çok ağrıyor devlet hastanesi beni 41 e kadar bekletcek
Beni bekletemeyebilirler en fazla 3 gün bebek 4 kilo üstünde diye neyse yarın ola hayrola
Haber ver canım mutlaka
vereceğim canım inşallah hayırlısıyla bi dogursaydik

Beni bekletemeyebilirler en fazla 3 gün bebek 4 kilo üstünde diye neyse yarın ola hayrola

vereceğim canım inşallah hayırlısıyla bi dogursaydik
Hayırlısı olsun canım inşallah hakkımızda benim de son 4 günüm elimden geleni yapacağım, nasip diyorum artık sağlıklı olsunlar da doğum şekli zamanı hiç önemli değil

Durumumuz senle aynı devlet hastanesi artık beni her gün çağıriyor bence imkanın varsa sende her gün git son haftalar tehlikeli valla bu süreç beni çok yıprattı içerde kakasını yapmasindan korkuyorum
39+3 üm şuan. 40 ı tamamlasa doktoru dinlemem artık giderim bende gün aşırı. 40 ı tamamlamadığı için biraz daha rahatımda yarından itibaren çalışmalara devam artık

Hayırlısı olsun canım inşallah hakkımızda benim de son 4 günüm elimden geleni yapacağım, nasip diyorum artık sağlıklı olsunlar da doğum şekli zamanı hiç önemli değil
Az evvel acile gittim nst normal sancı da yok hafif rahim kasılmaları var ama açılma sancıları yokmuş yarın kendi doktorum ne diyecek bakalım. Bu arada ben her yolu denedim başlamadı doğum, sebebi de yok inşallah seninki kendiliğinden başlar

Valla imzamı atıyorum tüm yazdıklarına çok ama çok haklısın canım benim. Sarılık psikolojisini bozan kim varsa hepinize sımsıkı sarılıyorum Geçecek inşallah böyle sürmeyecek az daha olmayan psikolojimizle sabır Ben de alarmla yaşıyorum her 2 saatte alarm duymaktan ve kurmaktan midem bulandı. 2 saatte bir kelimesini duymak dahi istemiyorum

Ayyyyy yarın her şey güzel olacak inşallah mutlu şekilde yazacaksın buraya pozitif enerji yollayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…