- 12 Ocak 2017
- 761
- 747
- 103
- 32
Aynısı elektriklide de durmuyor sallanan normal beşikte de sabit duranda da ya uyanık kalıp etrafı İzlese neyse sürekli bir ağlamaklı gerçekten bu hafta bitsin istiyorumBende bugun onu denedimayakta uyudu ama bu seferde ben sabit kalıyorum besigi var hamagi var kendi sallanan besikde var hic birinde uzun uyumuyor
Biz de aynıyızSağlam atak geciriyoruz asla uyumuyor dalamıyor ayağımda sallıyorum uyuyor bırakınca uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım iyice
Bi doktora götürmek lazım çiş sayısında azalma varsa muhakkak götürülmeli bizim doktorumuz eğer çişte azalma olursa getir demiştiKızlar meme ucum yarıldı ve sarı akıntı geliyor Doktorum garmasan pomad verdi ama chatgpt sarı akıntı varsa yeterli olmaz diyor. Ve sanki sütüm de kesildi gibi bebek sürekli aç normalde uyandırmasam 3 saat 4 saat sesi çıkmayan çocuk yarım saatte ağlıyor ve işemesi filan baya azaldı geceden beri 2 defa altı değişti. Ben ne yapmalıyım bu durumda
Benimki kundak sevmiyor junonun kemerini bile sevmiyor üstünü örtüyorum tekmeleyerek açıyor. Artık uyutamıyorum da uyumuyorKızlar kundak yapıyor musunuz nasıl uyutuyorsunuz bebeleri
Gerçekten öyle yara oldu ağzı yüzü kaydı ucu perişanBiz de aynıyızmemede uyumak istiyor yatağına koyuyorum uyanıyor… Sürekli memedeyiz, memelerimin takati kalmadı artık dile gelecekler yeter diye.
Uyku tulumu olarak ne giydiriyorsun canım. Bende örtüyorum kolları açıkta kalıyor, ondanda uyandırıyor kendini. Bu gece sadece 1.5 saat uyudu kuzumBenimki kundak sevmiyor junonun kemerini bile sevmiyor üstünü örtüyorum tekmeleyerek açıyor. Artık uyutamıyorum da uyumuyorgece mecburen uyku tulumu giydiriyorum.
Kesinlikle atak ben de çok eminim kendini deli etti çünküGerçekten öyle yara oldu ağzı yüzü kaydı ucu perişanartık eminim büyüme atağı geçirdiğine Bir gün de değişir mi huyu ağzıma iki lokma bir şey soksam Yarabbi şükür diyorum
Bu canım benimkinin de kolları açık ama doğduğu günden bu yana hiç kundak yapmadım daha doğrusu durmadığı için yapamadım 2 veya 3 kere ancak yapabilmişimdir o yüzden alıştı artık kendini uyandırmamaya. Sıçrıyor elbette ama alıştı bir şekildeUyku tulumu olarak ne giydiriyorsun canım. Bende örtüyorum kolları açıkta kalıyor, ondanda uyandırıyor kendini. Bu gece sadece 1.5 saat uyudu kuzum
6. Dk da gözleri çepil çepil bakıyor bizim de. Gazın da bu haftalar pik haftası imiş. Sağ salim atlatırız inşallahSağlam atak geciriyoruz asla uyumuyor dalamıyor ayağımda sallıyorum uyuyor bırakınca uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım iyice
Mama takviyesi gerebilir ama dr la bi konuşun muhakkak. Memeleri de dezenfekte edip krem sürdükten sonra açıkta bırakmaz hızlandırır muhakkak iyileşmesini. Geçmiş olsun.Kızlar meme ucum yarıldı ve sarı akıntı geliyor Doktorum garmasan pomad verdi ama chatgpt sarı akıntı varsa yeterli olmaz diyor. Ve sanki sütüm de kesildi gibi bebek sürekli aç normalde uyandırmasam 3 saat 4 saat sesi çıkmayan çocuk yarım saatte ağlıyor ve işemesi filan baya azaldı geceden beri 2 defa altı değişti. Ben ne yapmalıyım bu durumda
benimki de oyle; 17-21 gunler arasi 1. buyuk buyume atagi varmis, sut uretimini arttirmak icin, surekli emme istegi, doymuyormus tavri oluyormus, 19. gunde yakalandik, gece 00.22’den beri bayginlik gecirecegim artik ayh! zaten atakta olduguna gore gayet iyidir bence minnosCanım gidemedim hep erteliyorum yarın sabah inşallah eşimle gideceğim. Çok huysuz, dehşet gazlı, sürekli memedeyiz o yüzden sokağın başına bile gitmeye cesaret edemedim bu haldeyken. Sabah eşimle daha rahat olur.
biz de yakalandik o atak donemine, yapay zekaya soruyorum, yazmis bir ton sey, dedim bak emin misin, kesin bilgi mi, bilimsel mi bu, ona gore kader deyip cekecegim zira. vallahi dogru diyor, tani koyan bilim insanlarinin ismine kadar verdi. ben de gittim elektrikli sallama zimbirtisi siparis verdimSağlam atak geciriyoruz asla uyumuyor dalamıyor ayağımda sallıyorum uyuyor bırakınca uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım iyice
Sıcak kompres yapıp sağmaya çalış canım masaj yaparak. Bazen çok dolu olunca da ağrı yapıyor geriliyor,lla ki mastit olması gerekmez ama mutlaka müdahale et ki ilerlemesin bence.Biz de ataktayız dün doymak bilmedi mama da verdik zaten sarılık için doktor önermişti benim göğüslerim aşırı ağrıyor umarım mastit olmamışımdır
Yiyim ben bunların ataklarınıbenimki de oyle; 17-21 gunler arasi 1. buyuk buyume atagi varmis, sut uretimini arttirmak icin, surekli emme istegi, doymuyormus tavri oluyormus, 19. gunde yakalandik, gece 00.22’den beri bayginlik gecirecegim artik ayh! zaten atakta olduguna gore gayet iyidir bence minnosdedigin gibi yarin daha rahat gidersiniz.
Benim bebiş bu hafta 4. haftasında 3. haftaya girdikten sonra başlamıştıKızlar bu atak durumu bizde de var dün gece sürekli emmek istedi uykuya dalamadı, öldüm yorgunluktan. Herkes kaçıncı haftada şu an? Bunu yaşayan hepimizin aynı dönemde mi acaba bebeği? Ben de gazdan mı uyuyamıyor damla mı versem bu gece diye düşünmeye başlamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?