2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben denedim dediğinizi çok işe yaradı çok teşekkürler

Sağol canım benim
Dualarınızı beklerim kızlar doktor 8 30 gibi demişti ama ne zaman alır bilmiyorum.

Kızlar nereye ne kontrolüne gideceğimizi nasıl öğrendiniz? Bize kimse şu polikliniğe gidin şu kontrolü yaptırın demedi

Biraz zaman geçsin bebişle açık havada güzel güzel vakit geçirin inşallah çoğu gitmiş azı kalmış zaten

Anladığım kadarıyla yeni raporu eklerken eskisini kapatıyorlar bu sayede ödenekler çıkıyor. Diğer maddeler sanırım zaten okey. Sen bir hastaneyle görüş bakalım.
Ayrıca ne demek canım benim
Eşime pasladım sgk ya falan gidecek canım allahtan konuşmuşuz burda valla yoksa bilmiyordum

Biraz zaman geçsin bebişle açık havada güzel güzel vakit geçirin inşallah çoğu gitmiş azı kalmış zaten
Bir de köpüş oğlum var ikisiyle evde bile çok güzel dışarda nasıl güzel olmasın diye düşünüyorum inşallahhhh toparlasın da birazcık

Kızlar ben de yarın oğluma kavuşuyorum, tam 40+0 oluyor. Çok heyecanlıyım, korkuyorum, çok da duygularım karışık Vajinal doğum çok istemiştim ama maalesef sancım gelmedi, bir buçuk haftadır da 2 cm olan açıklığım ne yaparsam yapayım ilerlemedi, bu sebeple suni sancı çekmek istemedim, sezeryan tercih ettim. Dualarınızı bekliyorum, inşallah sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım

Kızlar nereye ne kontrolüne gideceğimizi nasıl öğrendiniz? Bize kimse şu polikliniğe gidin şu kontrolü yaptırın demedi

Ben de özel hastanede doğum yaptım bana da hiç söylenmedi, söylenenler hangi kontrollere gideceğinizi paylaşır mısınız

Ben de özel hastanede doğum yaptım bana da hiç söylenmedi, söylenenler hangi kontrollere gideceğinizi paylaşır mısınız
1. ay kontrolü çocuk pol.
Ortopedi (ayakları için)
Kardiyoloji (gebelik şekerimden ötürü)
Kbb
Göz
Aile hekimliği boy, kilo ölçümü (bu zamanlarda)
2. ay kalça ultrasonu
2. ay aşı başlangıcı

Kızlar bebeklerin göbek bağı kaçıncı gün düştü bizim bugün 11 gün oldu hala düşmedi ve ben bebeği yıkamadım göbek bağı düşünce yıkarım diye ama baya da geç oldu keşke yıkasaydık diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…