Aç olduğu zaman elinle çeneden aç açmazsa canımAğzını kapattığı oluyor eğer kapatırsa ben de kaşıkla deneyim. Sağ ol canım
Ben denedim dediğinizi çok işe yaradı çok teşekkürlersu husus yanlis anlasilmasin canim, memeyi kapatirken agiz mendiliyle falan ucunu siliyorum, islakken kapatmiyorum, hafif bastiriyorum sut akisi kesilsin diye, sonra kapatiyorum sutyenle, bi’ de o dedigim ped zaten pamuklu normal ped gibi dusun, icinde bi’ akis olursa sutu emiyor, kuru kaliyor, meme ucuna yapismiyor vs. direkt sutyenle kapatirsan hem akan sut islaklik yaratir, hem ucu pamuklu yuzeye yapisabilir, o da zarar verir, zeytinyagi zaten yumusatiyor klasik islaklik yaratmiyor. tahin yagi da oneriyorlar mesela. yara olduktan sonra icin kantaron oneren de var. ilaclari hic kullanmadim o nedenle bilmiyorum faydalarini.
Sağol canım benimL limonlupastaa zeytinyağını içir. Gaz damlasında devitte var o yüzden rahatlıkla söylüyorum. Sıcak torba da koyuyorsun değil mi. Kiraz çekirdeği var bizde çok yumuşatıyor bence, şimdi onunla daldı biraz çok şükür
Biraz zaman geçsin bebişle açık havada güzel güzel vakit geçirin inşallah çoğu gitmiş azı kalmış zatenÇok iyisiniiiiiizen sevdiğim kahve etkinliği ve bebişle daha keyifli olur maşallah Bizim dışarı çıkmamız, üçüncü kişilerlr temasımız yasaklanmıştı 1. haftadan itibaren geç prematüre, düşük kilo ağırlığı, sarılık geçirdiğimizden ötürü sonrasında da enzim eksikliği çıktı bağışıklık güçlensin öyle denilmişti. Biraz zamanımız geçsin de aynı etkinliği her gün olabildiğince yapmak istiyoruz. Daha kanguruya bile koyamıyorum kilo sınırına ulaşmadık diye umarım kilo almıştır diyorum koymak için sabırsızlanıyorum
Eşime pasladım sgk ya falan gidecek canımAnladığım kadarıyla yeni raporu eklerken eskisini kapatıyorlar bu sayede ödenekler çıkıyor. Diğer maddeler sanırım zaten okey. Sen bir hastaneyle görüş bakalım.
Ayrıca ne demek canım benim
Ömür boyu arkadaş oldularTabiki çok zor kuzum. Bir bebek çok zor ikiyi düşün. Büyüyecekler inşallah
Bir de köpüş oğlum var ikisiyle evde bile çok güzel dışarda nasıl güzel olmasın diye düşünüyorumBiraz zaman geçsin bebişle açık havada güzel güzel vakit geçirin inşallah çoğu gitmiş azı kalmış zaten
Bize hastaneden taburcu olurken çocuk doktoru ve yoğun bakımdayken de hatırlatma yapmışlardı.Kızlar nereye ne kontrolüne gideceğimizi nasıl öğrendiniz? Bize kimse şu polikliniğe gidin şu kontrolü yaptırın demedi
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKıslar bebeğim doğdu çok şükür iyiyiz, dua edenlerden Allah razı olsun
Hastaneden taburcu olurken kağıt verdiler orada yazıyor bizim kiKızlar nereye ne kontrolüne gideceğimizi nasıl öğrendiniz? Bize kimse şu polikliniğe gidin şu kontrolü yaptırın demedi
Hastaneden verilen kagitlarda yaziyor birde ebemiz de soyledi yapilacaklariKızlar nereye ne kontrolüne gideceğimizi nasıl öğrendiniz? Bize kimse şu polikliniğe gidin şu kontrolü yaptırın demedi
Bize sağlık ocağından söyledilerKızlar nereye ne kontrolüne gideceğimizi nasıl öğrendiniz? Bize kimse şu polikliniğe gidin şu kontrolü yaptırın demedi
Kızlar nereye ne kontrolüne gideceğimizi nasıl öğrendiniz? Bize kimse şu polikliniğe gidin şu kontrolü yaptırın demedi
Bende 1.ay göz kalça usg var (1-3 ay arası kardiyoloji varBen de özel hastanede doğum yaptım bana da hiç söylenmedi, söylenenler hangi kontrollere gideceğinizi paylaşır mısınız
1. ay kontrolü çocuk pol.Ben de özel hastanede doğum yaptım bana da hiç söylenmedi, söylenenler hangi kontrollere gideceğinizi paylaşır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?