- 12 Ocak 2017
- 790
- 752
- 103
- 32
İlki 13.gunKızlar bebeklerin göbek bağı kaçıncı gün düştü bizim bugün 11 gün oldu hala düşmedi ve ben bebeği yıkamadım göbek bağı düşünce yıkarım diye ama baya da geç oldu keşke yıkasaydık diyorum
Kızlar bebeklerin göbek bağı kaçıncı gün düştü bizim bugün 11 gün oldu hala düşmedi ve ben bebeği yıkamadım göbek bağı düşünce yıkarım diye ama baya da geç oldu keşke yıkasaydık diyorum
Bende 1.ay göz kalça usg var (1-3 ay arası kardiyoloji var
18 gün düştü ama hem çocuk doktorum hem ebe yılkaayın göbek bağı düşene kadar dedi . Hatta düştükten sonrada 1 gün bekledi ebe öyle yıkadı ..Kızlar bebeklerin göbek bağı kaçıncı gün düştü bizim bugün 11 gün oldu hala düşmedi ve ben bebeği yıkamadım göbek bağı düşünce yıkarım diye ama baya da geç oldu keşke yıkasaydık diyorum
Aynen Eğitim araştırma hastanesi canım yalnız kardiyolojiye 37.haftada doğduğu için yönlendirildikDevlete mi gidiyorsunuz canım
1. ay kontrolü çocuk pol.
Ortopedi (ayakları için)
Kardiyoloji (gebelik şekerimden ötürü)
Kbb
Göz
Aile hekimliği boy, kilo ölçümü (bu zamanlarda)
2. ay kalça ultrasonu
2. ay aşı başlangıcı
Aynen Eğitim araştırma hastanesi canım yalnız kardiyolojiye 37.haftada doğduğu için yönlendirildik
Sıcak torba yeni sipariş verdim inşallah işe yarar. Zeytinyağını da doktora soracağım şimdi geldim sıra bekliyorum. Bakalım 9 günlük kaka ve booolca gaz için ne yapacaklarL limonlupastaa zeytinyağını içir. Gaz damlasında devitte var o yüzden rahatlıkla söylüyorum. Sıcak torba da koyuyorsun değil mi. Kiraz çekirdeği var bizde çok yumuşatıyor bence, şimdi onunla daldı biraz çok şükür
Çok heyecanlıKızlar ben de yarın oğluma kavuşuyorum, tam 40+0 oluyor. Çok heyecanlıyım, korkuyorum, çok da duygularım karışıkVajinal doğum çok istemiştim ama maalesef sancım gelmedi, bir buçuk haftadır da 2 cm olan açıklığım ne yaparsam yapayım ilerlemedi, bu sebeple suni sancı çekmek istemedim, sezeryan tercih ettim. Dualarınızı bekliyorum, inşallah sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım
Maşallah gözünüz aydınKıslar bebeğim doğdu çok şükür iyiyiz, dua edenlerden Allah razı olsun
Kuzum kiraz çekirdeği biz de aldık yalnızca mikrodalgada mı ısınıyorL limonlupastaa zeytinyağını içir. Gaz damlasında devitte var o yüzden rahatlıkla söylüyorum. Sıcak torba da koyuyorsun değil mi. Kiraz çekirdeği var bizde çok yumuşatıyor bence, şimdi onunla daldı biraz çok şükür
Canım bir iki günde etki ediyor. Düzenli kullanınca da kakasını rahat yapıyor . Damlattıktan biraz sonra karnı guruldamaya başlıyor zatenKızlar bu arada probiyotik kullanmaya başladıktan sonra ne zaman etki etmeye başlıyor bebişlere?
Canım ortopedi, kbb, göz genel tüm yaş grubuna bakıyor kardiyolojiyi açmışlardı gitmem için. Diğerlerine direkt randevu alıyorsun ama 2 randevu hakkı olduğu için gittikçe alacağım işte diğerlerini de çifter çifter. Eğitim araştırmaya götürüyorum ondan böyle özel değil.Çocuk polikliniği mi alan açıyor bunlar için canım yoksa direk randevu mu aldın
Gerçekten çok rahatlatıyor kızımı sıcak bir şeyler. Canım içini çıkarıp ısıtıyoruz ya normal fırın da olabilir gibi geldi bana. Bende mikrodalga olunca hep ona attım. Bi yere gitsem ütü iyi alternatif olur diye düşündüm. Kalça işini ve ilk kontrolümüzü hallettik bugün şükürKuzum kiraz çekirdeği biz de aldık yalnızca mikrodalgada mı ısınıyor
Pazartesi günü gideceğiz inşallah gözü hallettikGerçekten çok rahatlatıyor kızımı sıcak bir şeyler. Canım içini çıkarıp ısıtıyoruz ya normal fırın da olabilir gibi geldi bana. Bende mikrodalga olunca hep ona attım. Bi yere gitsem ütü iyi alternatif olur diye düşündüm. Kalça işini ve ilk kontrolümüzü hallettik bugün şükürsiz yaptınız mı?
Ben olsam atıp bi denerdim ama sana yap demiyorum telef olmasınKızlar kiraz çekirdeği aldık ama mikrodalgada ısıtılır diyorfırında ısıtılmaz mi bu ya yada Airfryer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?