Hahahahahhaha o da çok iyi bildim onu daBi de hiiiğğğğğ efektli versiyonu var ahahahNeyse normalmiş
Ya napcaz boyle bide sarilik olduğu için ilk dogdugun da devamli emzir dediler hic bos birakmadik meme mama derken en son durum her daim boyle memede durmak istiyorBenimki de emzik olarak kullanıyor
Emzik tuttu iyi ne kadar ugrastiysam kusuyor resmen atiyor agzindan sonrada ciglik cigligaBen yarım kundak yapıyorum, emziği ağzına verip iyice göğsüme bastırıp piişşpişş diye geziyorum öyle uyuyor
Valla bilmiyorum ki kokumuzdan herhalde boynuma boynuma atılıyorYa napcaz boyle bide sarilik olduğu için ilk dogdugun da devamli emzir dediler hic bos birakmadik meme mama derken en son durum her daim boyle memede durmak istiyor
Ocean lactase enzim kullanmaya başladım iki gündür ama değişen tek şey bez sayısıCanim bi donemdi cok zorlandim simdi arada yapiyor oyle gaz damlasi denedin mi
Ayy sorma sorma en büyük şükürlerimden biriEmzik tuttu iyi ne kadar ugrastiysam kusuyor resmen atiyor agzindan sonrada ciglik cigligakandirmazsin beni der gibi
Bebeğiniz kaç günlük? Ben de aynı durumdayım sürekli memede. Uzun saatler kalınca süt de kalmıyor haliyle. Çözüm bulabildiniz miŞöyle baştan bir okudum emzirirken de benim bebeğim de dün akşam altıdan az önce saat üçe kadar hiç uyumadı, yani belki toplam bir saat uyumuştur beş dk beş dk olarak. Hiç gazı olmayan çocuk gazman gibi ağlıyor. Sadece emeyim istiyo ama midem bulanıyor artık günlerdir kucağımda. Süt de üretmek gerekiyo onu da başaramıyorum sürekli emiyor çünkü. Doğumdan bu yana ne yerdeyim ne göktecanları sağ olsun da azcık da anaları dinlense keşke
Gerçekten size hak veriyorum bugün bende bunu düşündüm siz de yazınca demekki bende yalnız değilmişimInstagramda bebekle vlog çekenleri gördükçe bana biseyler oluyoraşırı sakin mutlu hiç gazlarida mi yok bebislerinin yahu (masalllaaaaah) gece diyor şıkır şıkır saatler parlıyor sabah diyor şöyle günümüz geçiyor arkadaş ben ağzıma iki lokma atamıyorum yüzümü zor yikiyorum sabah bunlar saç makyaj yapıyor
Bigaia ve nurse harveys sipariş ettim akşam gelecek eczaneye kaç damla kullanıyorsunuz yazar mısınız kızlar.Doktorun verdiği gaz damlası işe yaramadı bence yaramadı çünkü çığlık çığlığa uyanıyor maksimum yarım saat uyuyor. Bigaia probiyotik onu alacağım pazartesi danışıp, gaz damlası olarak öneriler nedir?
Ağrım, ilk gün bebegim varken çok yoktu.Agri kesici iğne falan verdiler ama dun ve bugün çok ağrım var apandis ameliyatı olduğum yer de ağrıyor.Bugun taburcu oldum.Bebegim başka şehirde yenidogan yoğunbakimda bazı saatler görüş varmış sütte verilebiliyomus.Hastaneden çıkınca kızımı görmeye gittik 10yada 20 CC anca sagabildim.Onu da verdim.Yavrumu gördüm 11 buçukta üzerinde kıyafet yok,ayağında elinde serum var minicik heryerikatalya nasılsınız canım. Yavrunda gelişmeler nedir?
İstemsizce geriliyorumGerçekten size hak veriyorum bugün bende bunu düşündüm siz de yazınca demekki bende yalnız değilmişim
Bigaia 5 damla öğlen veriyorumBigaia ve nurse harveys sipariş ettim akşam gelecek eczaneye kaç damla kullanıyorsunuz yazar mısınız kızlar.
Bugün gerçekten memeden ayrilmadi içim çekildi artikkkk ayy benimki de gece öyle kan uykuya geçiyorum tam odaklıyorum kendimiB Bluehappiness
ayy sormayin ya, dun doktora sordum artik, bu sesler normal mi diye, aktif / keyifli bebek oyle sesler cikarir gayet normal, olmasini istedigimiz bir sey dedi. emerken de oyle, arada geliyorlar resmen cocuga, degisik degisik sesler, mimikler, yavrun olmasa korkarsin gercektengerci annem ben senin bakislarindan korkuyordum evde tek kalinca der hep hic aglamazmisim ben, uyanip oyle dik dik tavana bakarmisim, oglum da bana cekeydi ne vardi ya! bizimki anca meme de meme, tey teyy!
Ben kuzum ben onu hala kullanıyorum evet çok emdiği zaman ucu beyazlayip kızarıyor özellikle sağım yaptığım zaman aşırı kabarıyor garmastaninda ben bir gün sonra etkisini görüyorum ama yıka olur mu enzirmeden önceKızlar meme ucu hala ağrıyan var mı ? Sol meme ucum tekrar aşırı hassaslaştı ucunda bir küçük nokta kabarık ve siyah ( galiba kan toplandı) buradan bir arkadaş garmastan krem demişti ona başladım.. kaç güne geçer bilmiyorum beynime vuruyor ağrı emzirirken ..
Yıkıyorum canım.. inşallah yarına etki eder silerken bile canım yanıyor çok kötü vallaha.. sağımdan mı oldu acebaBen kuzum ben onu hala kullanıyorum evet çok emdiği zaman ucu beyazlayip kızarıyor özellikle sağım yaptığım zaman aşırı kabarıyor garmastaninda ben bir gün sonra etkisini görüyorum ama yıka olur mu enzirmeden önce
Sağım çok etkiliyor ben öncesinde mutlaka zeytinyağı sürüyorum aklında bulunsun göğüs kalkanın varsa onu da mutlaka kapat kuzumYıkıyorum canım.. inşallah yarına etki eder silerken bile canım yanıyor çok kötü vallaha.. sağımdan mı oldu aceba
Almamıştım ama alacağım galiba kalkanı çünki ucu atlete bile değse beynime vuruyor ..Sağım çok etkiliyor ben öncesinde mutlaka zeytinyağı sürüyorum aklında bulunsun göğüs kalkanın varsa onu da mutlaka kapat kuzum
Aha aynı biz.Nasıl çözül buldunuz? Sürekli memede memeden ayıramıyorum tam uyuyor gaz sancısı geliyor sonra tekrar emmeye geçiyor
Kaçıncı gününde regl oldun canım? Ay insanın vücudu rahatlıyor ama olunca. Bi yük kalkıyor sanki insanın üzerindenNe güzel 9 aydır regl sancısını o huzursuzlugu unutmuştum ,kanamam 5-6 gün önce bitti tamamen dikislerimde düştü bı 10 gün kadar önce regl oldum resmen ilkinde nasılsa ikincide de aynı gidiyor vücudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?