2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Ben yarım kundak yapıyorum, emziği ağzına verip iyice göğsüme bastırıp piişşpişş diye geziyorum öyle uyuyor
Emzik tuttu iyi ne kadar ugrastiysam kusuyor resmen atiyor agzindan sonrada ciglik cigliga kandirmazsin beni der gibi

Ya napcaz boyle bide sarilik olduğu için ilk dogdugun da devamli emzir dediler hic bos birakmadik meme mama derken en son durum her daim boyle memede durmak istiyor
Valla bilmiyorum ki kokumuzdan herhalde boynuma boynuma atılıyor

Doktorun verdiği gaz damlası işe yaramadı bence yaramadı çünkü çığlık çığlığa uyanıyor maksimum yarım saat uyuyor. Bigaia probiyotik onu alacağım pazartesi danışıp, gaz damlası olarak öneriler nedir?

Bebeğiniz kaç günlük? Ben de aynı durumdayım sürekli memede. Uzun saatler kalınca süt de kalmıyor haliyle. Çözüm bulabildiniz mi

Gerçekten size hak veriyorum bugün bende bunu düşündüm siz de yazınca demekki bende yalnız değilmişim

Bigaia ve nurse harveys sipariş ettim akşam gelecek eczaneye kaç damla kullanıyorsunuz yazar mısınız kızlar.

katalya nasılsınız canım. Yavrunda gelişmeler nedir?
Ağrım, ilk gün bebegim varken çok yoktu.Agri kesici iğne falan verdiler ama dun ve bugün çok ağrım var apandis ameliyatı olduğum yer de ağrıyor.Bugun taburcu oldum.Bebegim başka şehirde yenidogan yoğunbakimda bazı saatler görüş varmış sütte verilebiliyomus.Hastaneden çıkınca kızımı görmeye gittik 10yada 20 CC anca sagabildim.Onu da verdim.Yavrumu gördüm 11 buçukta üzerinde kıyafet yok,ayağında elinde serum var minicik heryeri Tuhaf oldum,ağladım.Kuvozde dokundum ayaklarına ellerine,inş çok aglamiyodur.Bekledik 2 buçukta tekrar girdim,bu kez ışın tedavisi aliyodu .1 hafta tedavi yazmışlar günler geçmiyor.Simdi napiyodur bilmiyorum.Oyle güzel ki masallah,iyiki dogurmusum

Gerçekten size hak veriyorum bugün bende bunu düşündüm siz de yazınca demekki bende yalnız değilmişim
İstemsizce geriliyorum
Bigaia ve nurse harveys sipariş ettim akşam gelecek eczaneye kaç damla kullanıyorsunuz yazar mısınız kızlar.
Bigaia 5 damla öğlen veriyorum
Nursa harveys açıkçası durumuna göre veriyorum doktor günde 5 e kadar yolu var dedi ama bildiğin zeytinyağı tadına baktım benimki içince bı gariplesiyor yüzünü fln eksitiyor günde 3 kere veriyorum 5 er damla normalde sabah akşam 8--10 damlada verebilirsin dedi onu kendime göre ayarladım ben çiçeğim

Bugün gerçekten memeden ayrilmadi içim çekildi artikkkk ayy benimki de gece öyle kan uykuya geçiyorum tam odaklıyorum kendimi gaaaaaaggg guuuuukkk bı sesler geliyor

Ben kuzum ben onu hala kullanıyorum evet çok emdiği zaman ucu beyazlayip kızarıyor özellikle sağım yaptığım zaman aşırı kabarıyor garmastaninda ben bir gün sonra etkisini görüyorum ama yıka olur mu enzirmeden önce

Yıkıyorum canım.. inşallah yarına etki eder silerken bile canım yanıyor çok kötü vallaha.. sağımdan mı oldu aceba

Yıkıyorum canım.. inşallah yarına etki eder silerken bile canım yanıyor çok kötü vallaha.. sağımdan mı oldu aceba
Sağım çok etkiliyor ben öncesinde mutlaka zeytinyağı sürüyorum aklında bulunsun göğüs kalkanın varsa onu da mutlaka kapat kuzum

Kaçıncı gününde regl oldun canım? Ay insanın vücudu rahatlıyor ama olunca. Bi yük kalkıyor sanki insanın üzerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…