- 1 Kasım 2013
- 3.377
- 2.934
- 333
Bi öyle bi böyleeee. Dün çok kötüydü bugün gündüz daha iyi sanki ama her daim uykuya geçmekte zorlanıyor. Gece de tam tamam dalıyo az uyuruz diyorsun bu kez oğlanın okul hazırlıkları. Ben çok unutmuşum buntempoyu rahata alışmışım ya. Psikolojim de tam Lohusa bi cana gelsem iyi olacak. Eşim oğlum gidince evdevyalnızlık tedirgin ediyor beni. Şu lohusalık ruh halini yaşamıyorsanız nasıl başarıyorsunuz bana bi söyleyin valla. 38 yaşındayım millete nazlanmaya da utanıyorumVucudum rahatladi gerçekten bebiste ne iyi ne kötü normalde uyuduğu uyandığı saati fln biliyordum kaç dakikaya uyuyacağına kadar ama şuan hep tepetaklak durumdayımgecemiz kötü gunduzumuz bı nebze de olsa da iyi sende durumlar nasıl
Aynı durumdayız ama ben evden yollayinca rahatliyorum nedense çünkü ogluma yetemiyorum gibi hissediyorum haftasonu çocuk kahvaltı bile yapamadı bu minik yüzünden acıktım dedi bı yandan küçük krize girdi o yüzden okula gidince yemeğini fln zamanında yiyor o yönden rahatlatıyorum kendimiBi öyle bi böyleeee. Dün çok kötüydü bugün gündüz daha iyi sanki ama her daim uykuya geçmekte zorlanıyor. Gece de tam tamam dalıyo az uyuruz diyorsun bu kez oğlanın okul hazırlıkları. Ben çok unutmuşum buntempoyu rahata alışmışım ya. Psikolojim de tam Lohusa bi cana gelsem iyi olacak. Eşim oğlum gidince evdevyalnızlık tedirgin ediyor beni. Şu lohusalık ruh halini yaşamıyorsanız nasıl başarıyorsunuz bana bi söyleyin valla. 38 yaşındayım millete nazlanmaya da utanıyorum
Hey aynen canım ya. Geçecek ama güzel günler göreceğiz inşallahAynı durumdayız ama ben evden yollayinca rahatliyorum nedense çünkü ogluma yetemiyorum gibi hissediyorum haftasonu çocuk kahvaltı bile yapamadı bu minik yüzünden acıktım dedi bı yandan küçük krize girdi o yüzden okula gidince yemeğini fln zamanında yiyor o yönden rahatlatıyorum kendimiyalnız tempoyu bende çok unutmuşum gece beni çok yoruyor çok rahatlamıştım kesintisiz uyumaya da günü alışmış şimdi zorluyor.. gece uykuya geçişlerde aşırı sorun yaşıyorum emzirip gaz almaya geçince uyanıyor tekrar
Benim dikişin rengi beyaz seninkidemi öyle cnm bu arada kanamanin sariya dönmesi normalmi kibenim 22. gun uc tanesinin dustugunu gordum, cok dikisim var ama hem icte hem dista, hepsini nasil anlayacagim bilmiyorum.
Laborantim ama 1. Yıldır çalışmıyorum kuzumHey aynen canım ya. Geçecek ama güzel günler göreceğiz inşallahçalışıyor muydun sen? Öğretmenim ben bir de çok özledim okulu ama iznim bitse kesin bu özlemim kalmaz. Yprgun yorgun nasıl giderim diye düşünürüm
Beyaz canım benim de silerken en sonuncusu peçeteye gelmiştiBenim dikişin rengi beyaz seninkidemi öyle cnm bu arada kanamanin sariya dönmesi normalmi ki
Rahatlatmıştır amaaaaNe güzel 9 aydır regl sancısını o huzursuzlugu unutmuştum ,kanamam 5-6 gün önce bitti tamamen dikislerimde düştü bı 10 gün kadar önce regl oldum resmen ilkinde nasılsa ikincide de aynı gidiyor vücudum
Benimde ayniiii ekstra tahammülsuzlesiyorumRahatlatmıştır amaaaabenim çok sancılıdır regl dönemleri ve hiç hazır değilim regl olmaya
Lohusalığı o anlatılan söylenenleri hiç yaşamadım çok şükür. Tek sorun pipili uzun saatler uyumamak için direniyor, gaz sancıları ve ağlamalı krizlere giriyor o zaman uyku sorunu da çok oluyor ve ben aşırı yoruluyorum. Şu uyku sorununu halletsek pipiliyle mutabık olsak sorun kalmayacak ama anlaşmaya yeltenmiyorBi öyle bi böyleeee. Dün çok kötüydü bugün gündüz daha iyi sanki ama her daim uykuya geçmekte zorlanıyor. Gece de tam tamam dalıyo az uyuruz diyorsun bu kez oğlanın okul hazırlıkları. Ben çok unutmuşum buntempoyu rahata alışmışım ya. Psikolojim de tam Lohusa bi cana gelsem iyi olacak. Eşim oğlum gidince evdevyalnızlık tedirgin ediyor beni. Şu lohusalık ruh halini yaşamıyorsanız nasıl başarıyorsunuz bana bi söyleyin valla. 38 yaşındayım millete nazlanmaya da utanıyorum
+ ter basması deli gibi terliyorum cinnet geliyorBenimde ayniiii ekstra tahammülsuzlesiyorum
Oo sesleri birde beni korkutuyor bişey oldu saniyorumBenim pipili de bütün gece uyumadı çok zor bir geceydi. Gündüz uyuyor ama uykuda ağlıyor, garip sesler çıkartıyortam anlamıyla uyuyamadım ha uyandı ha uyanacak diye. Sürekli kucakta olmak istiyor. Gazımız da geçmiş değil anlayamadım nasıl bitmiyor bu gaz… Damla işe yarıyor mu yaramıyor mu anlamıyorum.
Sanırsın ümüğünü sıkıyorlar, nefes alamıyorOo sesleri birde beni korkutuyor bişey oldu saniyorum
yok canim, benimki kandan sanirim kahverengimsiydi. kanama dedigin gibi ama; cok azaldi, sarimsi akinti gibi olup hafif kanama oluyor bazen.Benim dikişin rengi beyaz seninkidemi öyle cnm bu arada kanamanin sariya dönmesi normalmi ki
Nasıl çözül buldunuz? Sürekli memede memeden ayıramıyorum tam uyuyor gaz sancısı geliyor sonra tekrar emmeye geçiyorBiz döngüye girdik gaz oldukça emmek istiyor emince daha çok gaz
B BluehappinessSanırsın ümüğünü sıkıyorlar, nefes alamıyorvallahi gerilim, korku filmi gibi delireceğim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?