- 6 Şubat 2025
- 529
- 348
- 18
- 32
Benimde kanıyordu o krem iyi geldi tam olarak gecmesede tahammül edilebilir hale geldi krem bı kaç gün içinde işe yarıyor kanamalı yaradaKızlar meme ucu hala ağrıyan var mı ? Sol meme ucum tekrar aşırı hassaslaştı ucunda bir küçük nokta kabarık ve siyah ( galiba kan toplandı) buradan bir arkadaş garmastan krem demişti ona başladım.. kaç güne geçer bilmiyorum beynime vuruyor ağrı emzirirken ..
Evet canım doğurdum çok şükürDoğurdun mu kuşum
Canim bi donemdi cok zorlandim simdi arada yapiyor oyle gaz damlasi denedin miNasıl çözül buldunuz? Sürekli memede memeden ayıramıyorum tam uyuyor gaz sancısı geliyor sonra tekrar emmeye geçiyor
Vallahi çok zor emzirirken insanın ağrı çekmesi ayrı sonra çamaşıra sürtünüyor onun ağrısı ayrı maffediyor insanıBenimde kanıyordu o krem iyi geldi tam olarak gecmesede tahammül edilebilir hale geldi krem bı kaç gün içinde işe yarıyor kanamalı yarada
Tamamen gekmesi 3 gunu buluyor canim benim. Oyle oldu sen emzirdikten sonra mamayi verki sarilik olmasin canim gozun aydin saglikla büyüsünKızlar merhaba dün çok şükür bebeğimi sezeryan doğumla kucağıma aldım, çok güzel bir duyguymuş bebeğim çok tatlısizlere bir sorum olacak dünden beri elimden geldiğince emzirmeye çalışıyorum memeyi bazen tutuyor bazen itiyor ama emiyor tuttuğunda sütüm gelmiyor sanırım. Biraz elle sağdığımda sarı kolostrum geldiğini görüyorum damla damla ama dahası yok. Sizlerin de böyle mi oldu ? Sütümün gelmesi için ne yapabilirim tüm önerilere açığım, sanki inmeyecekmiş gibi geliyor sütüm. Bu arada 2 saatte bir uyandırıp ilk emziriyorum sonra 10 cc mama ile destekliyorum kızlar önerilerinizi bekliyorum
Bende bazen ara ara agriyor yine gaz oldugu zamnalr memeyi cok sıkıyor falan emzik gibi kullaniyor resmen gogus pedi kullaniyorum o iyi oluyor krem suruncedeVallahi çok zor emzirirken insanın ağrı çekmesi ayrı sonra çamaşıra sürtünüyor onun ağrısı ayrı maffediyor insanı
Çok teşekkür ederim canım benimTamamen gekmesi 3 gunu buluyor canim benim. Oyle oldu sen emzirdikten sonra mamayi verki sarilik olmasin canim gozun aydin saglikla büyüsün
Mutlaka sütünü sağ ne kadar olduğunu gör hemde sütün artsın pet şişeye sıcak su koy bir beze sarıp göğsünün üzerinde git gel yap mamayıda arttır az veriyosun sarılık olmasınKızlar merhaba dün çok şükür bebeğimi sezeryan doğumla kucağıma aldım, çok güzel bir duyguymuş bebeğim çok tatlısizlere bir sorum olacak dünden beri elimden geldiğince emzirmeye çalışıyorum memeyi bazen tutuyor bazen itiyor ama emiyor tuttuğunda sütüm gelmiyor sanırım. Biraz elle sağdığımda sarı kolostrum geldiğini görüyorum damla damla ama dahası yok. Sizlerin de böyle mi oldu ? Sütümün gelmesi için ne yapabilirim tüm önerilere açığım, sanki inmeyecekmiş gibi geliyor sütüm. Bu arada 2 saatte bir uyandırıp ilk emziriyorum sonra 10 cc mama ile destekliyorum kızlar önerilerinizi bekliyorum
Ne kadar vermem gerekir canım sağıyorum bu arada gelen birsey yok anca ucundan damlalar çıkıyorMutlaka sütünü sağ ne kadar olduğunu gör hemde sütün artsın pet şişeye sıcak su koy bir beze sarıp göğsünün üzerinde git gel yap mamayıda arttır az veriyosun sarılık olmasın
Canım selam benim 14. Günde dışarıdakilerin hepsi düştü iç dikişleri bilmiyorum tabii ki, toplam 8-9 tanesinin düştüğünü gördüm ama diğerleri öyle tuvalete düştü gitti herhaldeNormal doğum yapanlar dikişleriniz ne zaman dustu benim 21.gun hala düşmedi
Benimki de emzik olarak kullanıyorBende bazen ara ara agriyor yine gaz oldugu zamnalr memeyi cok sıkıyor falan emzik gibi kullaniyor resmen gogus pedi kullaniyorum o iyi oluyor krem suruncede
Sağlıkla büyüsün inşallah canım, 30ml olması lazım sanırım zaten içtiği kadar içer. Sütün gelmesi için de duş alabilirsen al duşun altında elinle masaj yap,yoksa sıcak su torbası koyabilirsin tabii ki komposto gibi şeyler de işe yarıyor, malt anne çayı gibi şeyler. Kafana takma ama hepimizin üç dört gün sürdü gelmesiKızlar merhaba dün çok şükür bebeğimi sezeryan doğumla kucağıma aldım, çok güzel bir duyguymuş bebeğim çok tatlısizlere bir sorum olacak dünden beri elimden geldiğince emzirmeye çalışıyorum memeyi bazen tutuyor bazen itiyor ama emiyor tuttuğunda sütüm gelmiyor sanırım. Biraz elle sağdığımda sarı kolostrum geldiğini görüyorum damla damla ama dahası yok. Sizlerin de böyle mi oldu ? Sütümün gelmesi için ne yapabilirim tüm önerilere açığım, sanki inmeyecekmiş gibi geliyor sütüm. Bu arada 2 saatte bir uyandırıp ilk emziriyorum sonra 10 cc mama ile destekliyorum kızlar önerilerinizi bekliyorum
Ay benimkide biberondan beslenirken çıkartıyor o sesi eyvah diyorum boğazına kaçtı biberonu atıyorum elimdenSanırsın ümüğünü sıkıyorlar, nefes alamıyorvallahi gerilim, korku filmi gibi delireceğim artık
Yaaaa hayırlı uğurlu olsun canım benim gözün aydın maşallahKızlar merhaba dün çok şükür bebeğimi sezeryan doğumla kucağıma aldım, çok güzel bir duyguymuş bebeğim çok tatlısizlere bir sorum olacak dünden beri elimden geldiğince emzirmeye çalışıyorum memeyi bazen tutuyor bazen itiyor ama emiyor tuttuğunda sütüm gelmiyor sanırım. Biraz elle sağdığımda sarı kolostrum geldiğini görüyorum damla damla ama dahası yok. Sizlerin de böyle mi oldu ? Sütümün gelmesi için ne yapabilirim tüm önerilere açığım, sanki inmeyecekmiş gibi geliyor sütüm. Bu arada 2 saatte bir uyandırıp ilk emziriyorum sonra 10 cc mama ile destekliyorum kızlar önerilerinizi bekliyorum
Ben yarım kundak yapıyorum, emziği ağzına verip iyice göğsüme bastırıp piişşpişş diye geziyorum öyle uyuyorBebisleri nasıl uyutuyoruz hanımlar benimki 15 günlük oldu sariliktan sürekli uyandiriyorum şimdi uyutamıyorum da
Hahahha dimiiii ığğğğhhhh ığhhhh diyor gözleri kayıyor allah diyorum ben deAy benimkide biberondan beslenirken çıkartıyor o sesi eyvah diyorum boğazına kaçtı biberonu atıyorum elimden
Şu sıralar en çok memede uyumak istiyor ama memede uyumaya alışmasın diye yatağına yatırıyorum pışpış açıyorum uyursa uyuyor, uyuyamazsa göğsümde uyuyor tam uyuduğunu anladıktan sonra yatağına yatırıyorum.Bebisleri nasıl uyutuyoruz hanımlar benimki 15 günlük oldu sariliktan sürekli uyandiriyorum şimdi uyutamıyorum da
Bi de hiiiğğğğğ efektli versiyonu var ahahahHahahha dimiiii ığğğğhhhh ığhhhh diyor gözleri kayıyor allah diyorum ben deçok korkutuyorlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?