- 27 Ağustos 2019
- 705
- 514
- 103
- 38
Ay benim derdim de o. Gerçekten katlanılmaz bir hal aldı. Ne denesem olmuyor. Mahvoldum ya. Açık yara değil ama çatlaklar var. Emerken acıdığı yetmiyor gün içinde kıyafete sürtündükçe öldürüyor beni. Ne merhem işe yarıyor ne kalkan ofKızlar meme ucu hala ağrıyan var mı ? Sol meme ucum tekrar aşırı hassaslaştı ucunda bir küçük nokta kabarık ve siyah ( galiba kan toplandı) buradan bir arkadaş garmastan krem demişti ona başladım.. kaç güne geçer bilmiyorum beynime vuruyor ağrı emzirirken ..
Sanki korkuyormuş gibi mi ses çıkarıyor ? Benimki iç çekiyor hıh hıh diyeOo sesleri birde beni korkutuyor bişey oldu saniyorum
Kalkanka da rahat edemedim ben ya. Bence çok küçük bir şey o, keşke daha büyüğü olsa. Sadece kahverengi kısmı kapatıyor ve sert plastik olduğu için çok baskı yapıyor acıtıyor. Yapışmıyor da. Rahat edemedim ben ya. Yanlış mı kullanıyorum acabaSağım çok etkiliyor ben öncesinde mutlaka zeytinyağı sürüyorum aklında bulunsun göğüs kalkanın varsa onu da mutlaka kapat kuzum
Bugun oldum canım 38 deKaçıncı gününde regl oldun canım? Ay insanın vücudu rahatlıyor ama olunca. Bi yük kalkıyor sanki insanın üzerinden
Kaçinci gün düştü dikis cnm seninBeyaz canım benim de silerken en sonuncusu peçeteye gelmişti
Anladim cnm enfeksiyon mu diye tedirgin oldum birazyok canim, benimki kandan sanirim kahverengimsiydi. kanama dedigin gibi ama; cok azaldi, sarimsi akinti gibi olup hafif kanama oluyor bazen.
Bende Chicco da aynı sorunu yaşadım wee aldım ondan memnunum ama yumuşak silikon içi hiç acitmiyorKalkanka da rahat edemedim ben ya. Bence çok küçük bir şey o, keşke daha büyüğü olsa. Sadece kahverengi kısmı kapatıyor ve sert plastik olduğu için çok baskı yapıyor acıtıyor. Yapışmıyor da. Rahat edemedim ben ya. Yanlış mı kullanıyorum acaba
21.gün oldu hala düsmedi benim dikişler canimCanım selam benim 14. Günde dışarıdakilerin hepsi düştü iç dikişleri bilmiyorum tabii ki, toplam 8-9 tanesinin düştüğünü gördüm ama diğerleri öyle tuvalete düştü gitti herhalde
Canım öncelikle gözün aydın. Sağlıkla mutlulukla büyütürsün inşallah bebeğini. Benim 3. Gün gelmeye başladı sütüm. Banyo yapmak , iyi beslenmek ve en önemlisi de uyku çok önemli sütünün olmasında. Gelmez diye düşünme sakın. Benimki ilk 2 gün kupkuruydu. Ara ara mama verdik . Ama keşke daha düzenli verseymişim. Bayağı kilo kaybı yaşadı. Ama şükür toparladı şimdi kuzumKızlar merhaba dün çok şükür bebeğimi sezeryan doğumla kucağıma aldım, çok güzel bir duyguymuş bebeğim çok tatlısizlere bir sorum olacak dünden beri elimden geldiğince emzirmeye çalışıyorum memeyi bazen tutuyor bazen itiyor ama emiyor tuttuğunda sütüm gelmiyor sanırım. Biraz elle sağdığımda sarı kolostrum geldiğini görüyorum damla damla ama dahası yok. Sizlerin de böyle mi oldu ? Sütümün gelmesi için ne yapabilirim tüm önerilere açığım, sanki inmeyecekmiş gibi geliyor sütüm. Bu arada 2 saatte bir uyandırıp ilk emziriyorum sonra 10 cc mama ile destekliyorum kızlar önerilerinizi bekliyorum
Benimki emerken uyuyor sonra kundaklayıp yatağa alıyorum. Annem pışpışlayıp gezerek uyutabiliyor ama eğer benim kucağımdaysa emmeden durmuyor. Ya emiyor ya ağlıyorBebisleri nasıl uyutuyoruz hanımlar benimki 15 günlük oldu sariliktan sürekli uyandiriyorum şimdi uyutamıyorum da
Daha önce yazdın mı bilmiyorum ben ‘’ neo four’’ diye bir probiyotik damla aldım. Bayağı faydasını gördüm. Bazen gerinirken bile pırt yapıyorDoktorun verdiği gaz damlası işe yaramadı bence yaramadı çünkü çığlık çığlığa uyanıyor maksimum yarım saat uyuyor. Bigaia probiyotik onu alacağım pazartesi danışıp, gaz damlası olarak öneriler nedir?
Ya maşallahBugun oldum canım 38 deöyle de sancısı olmasa daha iyiydi
Bigaia 5 damla kullanıyorum ben doktor tavsiyesi ile.Bigaia ve nurse harveys sipariş ettim akşam gelecek eczaneye kaç damla kullanıyorsunuz yazar mısınız kızlar.
Ben de sinir oluyorum ya iyileşsin diye krem sürüyoruz kremi silerken daha çok tahriş oluyor zaten. Ya da bebiş memeyi iyi tutmadı acımasın diye çıkarıyoruz memeyi çıkarırken daha beter acıyor. Çözüm olarak sunulan şeyler bile hep acı verici zaten. Emzirme danışmanına soruyorum ayrıntılı şekilde. Hiç çözüm olacak bir şey tavsiye edemiyor. Şimdiye kadar hissizleşmesi gerekiyordu sanırım. Bizim neden böyle oldu acaba ya.Yıkıyorum canım.. inşallah yarına etki eder silerken bile canım yanıyor çok kötü vallaha.. sağımdan mı oldu aceba
İnşallah canimmmYa maşallahben ilk doğum yaptığımda aylar sonra olmuştum. İnşallah bunda daha erken olurum
Ben de wee deniyim bari ya. Philips avent var bende. Herkes çok memnun kalmış ama ben bir türlü rahat edemiyorumBende Chicco da aynı sorunu yaşadım wee aldım ondan memnunum ama yumuşak silikon içi hiç acitmiyor
Allah ne verdiyse veresim var gaz damlasınj o derecedeyim karnı davul gibi acile götürcektim eşim saçmalama dedi hahah paniklikte ben yaİstemsizce geriliyorum
Bigaia 5 damla öğlen veriyorum
Nursa harveys açıkçası durumuna göre veriyorum doktor günde 5 e kadar yolu var dedi ama bildiğin zeytinyağı tadına baktımbenimki içince bı gariplesiyor yüzünü fln eksitiyor günde 3 kere veriyorum 5 er damla normalde sabah akşam 8--10 damlada verebilirsin dedi onu kendime göre ayarladım ben çiçeğim
Nasıl fayda etti mi ne düşünüyorsun? Ben de yarın sabahtan vereyim bakalım nasıl olacakBigaia 5 damla kullanıyorum ben doktor tavsiyesi ile.
Bana da tam olarak böyle gaz atması lazım çok felaket gazı var atıyor çıkartıyor ama yine de bitmiyor ben anlayamadım. Bigaia ve nursa harveys aldırdım eşime bi onları da deneyeceğim olmadı onu da denerim. Tek işe yarasın da.. teşekkür ederim balımDaha önce yazdın mı bilmiyorum ben ‘’ neo four’’ diye bir probiyotik damla aldım. Bayağı faydasını gördüm. Bazen gerinirken bile pırt yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?