Krem kullanıyor musun21.gün oldu hala düsmedi benim dikişler canim
Aşkım tam kaçıncı gündü bilmiyorum ama 3 tane dikişim vardı biri bu popoya doğru olan bayağı bi benimle kaldı en son o düştü diğer ikisi 2. hafta bittikten sonra eridi gitti hiç görmedim. Diğeri de daha dururmuydu bilmiyorum silerken peçeteye geldi.Kaçinci gün düştü dikis cnm senin
16 günlük, yok bir çözüm bulamadım şimdi gaz sancıları da başladı hiç ayrılmıyor benden, ama emzik verme çalışıyorum onu da pek almıyorBebeğiniz kaç günlük? Ben de aynı durumdayım sürekli memede. Uzun saatler kalınca süt de kalmıyor haliyle. Çözüm bulabildiniz mi
Yok canim kullanmıyorumKrem kullanıyor musun
Bana krem yazmıştı onu sürdüm düştü çabuk madecassolYok canim kullanmıyorum
Bende ilk sariliktan hep emzirdim öyle uyudu ilk zaman şimdi uyutamiyorum bir türlü kundakta sevmiyor durum vahim ya şimdiden zorlandımBenimki emerken uyuyor sonra kundaklayıp yatağa alıyorum. Annem pışpışlayıp gezerek uyutabiliyor ama eğer benim kucağımdaysa emmeden durmuyor. Ya emiyor ya ağlıyor
Anladim balim benimkide popoya yakin yerde ama ayni duruyo.Aşkım tam kaçıncı gündü bilmiyorum ama 3 tane dikişim vardı biri bu popoya doğru olan bayağı bi benimle kaldı en son o düştü diğer ikisi 2. hafta bittikten sonra eridi gitti hiç görmedim. Diğeri de daha dururmuydu bilmiyorum silerken peçeteye geldi.
İşte dediğim ses buydu hahahahhaha bir uyanışım var allahhhhhh bir şey oldu diyekızlar dediğim ses tam olarak bugece de gündüz de hep böyle şu aralar
Kundak denedim ama çok sinirleniyor daha çok ağlıyor emzikte sarilik diye veremedik şimdi versem tutar mı diye denedim almadı ya valla çok zorluyor ağlayınca elim ayağım dolaşıyor zatenBen yarım kundak yapıyorum, emziği ağzına verip iyice göğsüme bastırıp piişşpişş diye geziyorum öyle uyuyor
Düşer düşer aynı yerdeyde ikimizin de dikişi o popoya doğru olan bence geç düşüyor en gıcık yerAnladim balim benimkide popoya yakin yerde ama ayni duruyo.
Banada batikon verdi bir hafta kullandim ama krem yazmadıBana krem yazmıştı onu sürdüm düştü çabuk madecassol
Benimde sık memeye alıştı sanırım ağzında durunca uyur gibi oluyor ama çıkarınca başlıyor bağırmayaŞu sıralar en çok memede uyumak istiyor ama memede uyumaya alışmasın diye yatağına yatırıyorum pışpış açıyorum uyursa uyuyor, uyuyamazsa göğsümde uyuyor tam uyuduğunu anladıktan sonra yatağına yatırıyorum.
Kundak benimki de nefret ediyor sanırsın ümüğünü sıktık öyle delleniyor asla yapamadım. Birkaç kez yaptım denedim ama sonra yok uyumuyor çığlık kıyamettiKundak denedim ama çok sinirleniyor daha çok ağlıyor emzikte sarilik diye veremedik şimdi versem tutar mı diye denedim almadı ya valla çok zorluyor ağlayınca elim ayağım dolaşıyor zaten
gaz damlasi 2 saate rahatlatiyor ben zeytinyağı ile karnına masaj yaptığım günden beri bı tık rahatladık şu clinikid o de siparis ettim gelsin bı kaç gün gözlemleyim yorum yapacagimAllah ne verdiyse veresim var gaz damlasınj o derecedeyim karnı davul gibi acile götürcektim eşim saçmalama dedi hahah paniklikte ben yagazın durumuna göre artış yapayım o zaman sağ ol kuşum teşekkür ederim
Allah Allah ya sakinleştirmesi lazım aslında kundağın ya uykuluyken.Kundak denedim ama çok sinirleniyor daha çok ağlıyor emzikte sarilik diye veremedik şimdi versem tutar mı diye denedim almadı ya valla çok zorluyor ağlayınca elim ayağım dolaşıyor zaten
Ayy evetttttt bismillah diye yataktan kalkisim var offfİşte dediğim ses buydu hahahahhaha bir uyanışım var allahhhhhh bir şey oldu diye
Maşallah de aman nazar değmesin gazsız geceler günler diliyorum hepimize hasjs kiraz patiğini ve kemerini takıyorum ben de ama istemiyor asla taktırmıyor 1,5 gün takabildim resmen benim çocuğum cinleniyor ya asla sıkıya gelemiyor istiyor ki böyle cıbıldak yatayımgaz damlasi 2 saate rahatlatiyor ben zeytinyağı ile karnına masaj yaptığım günden beri bı tık rahatladık şu clinikid o de siparis ettim gelsin bı kaç gün gözlemleyim yorum yapacagim
Benimkide cok kaşınıyor deli gibiDüşer düşer aynı yerdeyde ikimizin de dikişi o popoya doğru olan bence geç düşüyor en gıcık yerkaşındırıyordu da allahım rezaletti ordaki ya
Google da diyor aslında eli kolu refleks olarak kendini uyandirir yarım kundak iyi olur diye ama bizimde olmuyor emzik de almıyor damaklı yuvarlak uçlu denedim bugün hep öğürdu aventin emzigini almamisyim onu almayı düşünüyorum tutarmi acabaKundak benimki de nefret ediyor sanırsın ümüğünü sıktık öyle delleniyor asla yapamadım. Birkaç kez yaptım denedim ama sonra yok uyumuyor çığlık kıyamettiemziği de canı isterse alıyor yoksa öğürüyor. Sarılık benimkinde de maalesef var patolojik sarılık 4 kere yoğun bakıma da girdi o dönemde eldivenden emzik yapıp veriyorlardı yoğun bakımda onu emiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?