6. Haftalarda bebegi ve kalp atişini duyanda var tamamen bebeğin ne zaman yerleştiği ile alakali bence ultrasonda benim en son12mm idi kese sana kesenin milimi hakkinda bilgi verdimi 20mm lerde bebek gözüküyormuş
1 hafta izin alabiyor gelip kalıcaktı benle sonra eve döncekti. Bende 1 hafta kalcaktım babamda beni bırakır diye konuşmuştuk
Hamileyken insan çok hassas oluyor, birazda tersledi alındım diye kardeşim daha çok üzüldüm
Kardeşinizin yorumunu paylaşmasaydınız keşke. Genelde bizim çok takmadığımız ya da kolayca unuttuğumuz aile meselelerini eşler daha sık hatırlıyor ve bize hatırlatarak üzüyor
Kardeşinizin yorumunu paylaşmasaydınız keşke. Genelde bizim çok takmadığımız ya da kolayca unuttuğumuz aile meselelerini eşler daha sık hatırlıyor ve bize hatırlatarak üzüyor
kızlaar hazırmısınızzzz size bu grupta hıc sorulmamıs bir soru sormaya geldimm karda kaymak istiyorum yaa sizce bu su haftalarda tehlikelimi arkadaslarım bilmiyo hamileliğimi ve suan beni bekliyolar ne bahane bulcam
İlk doğumumda beni doğum dikişimden daha çok hemoroid mahvetti ıkınmaktan patladı o hemoroid topları
Dikişim iyileşti ayşarca hemoroid ile uğraştım
Çok zordu ondan dolayı doktor bana sezeryan önerdi
Eşim izin veriyor bu aradaa 1 hafta o da izin alıp gelip kalcaktı benle sonra eve döncekti
Ahh acısını çeken bilir oğlumu doğurduğum zaman perişan olmuştum dikişler değil basur ve yarası canımı çok yakıyordu tuvalete her gidişimde ağlardım 1 ay boyunca.