Canım araştırdığım kadarıyla sezeryanın en zorlayıcı yönlerinden biri uyanma kendine gelme evresi ve çok şeyden mahrum kalıyorsun. Bebeğin doğum anından vs gibi. Spinalde hiç bayılmicam ve doktorumun dediğine göre ilk kalkış felan daha kolay oluyormuş 3.4 gün çok fazla ağrı hissetmiyormuşsun
Bu perşembe olucam iki gün sonra yani
Bağcılar Güneşli Erdem hastanesinde olucam
Sağlıkla kolaylıkla kavuştursun Rabbim Hiç korkma bol bol inşirah suresi oku. Kızının kardeşiyle tanışma anı için de güvendiğin birine video çekmesini tembihle
Merveturann
eşin girebiliyor mu canım sana belden uyuşturma yapılacağı sırada ? Almanyadada eşleri o an almıyorlar ne zaman spinal anestezi uygulanıyor sen yatıyorsun doktor başlamadan alıyorlar ancak. Evet spinal anestezi bebeği ilk duyman va açısından öneriliyor ve sonradan gelip karnına bastıklarında daha az hissiyat olması açısından iyi oluyormuş . Buradaki doktorlarda çok acil durumlar hariç spinal tercih ediyorlar
Pofi16
canım geçmiş olsun benim ikili taramada ense biraz kalın dedi doktor değeri 2 girmişti ama ona rağmen sonuçları çok güzel geldi bebeğimin hiç korkma son kontrolde 29+6 haftaydım kafası 30+1 di doktor çok sağlıklı dedi ben sen o doktoru değiştir bir an evvel. Kanamanda stres ve yorgunluktan olmuştur başıma geldi tecrübeliyim biraz o konuda dinlenince geçiyor zaten bol dinlenme bol su mümkünse minimum stres ve yorulmak
Kızlar az önce vantilatörün pervanesi kırıldı kısa devre yaptı çıkan sesten nasıl korktum anlatamam eşim işe gidecekti gece gidiyor bu hafta diğer odada uyuyordu işte nasıl çığlık attıysam artık deli gibi geldi çok şükür yara vs yok ama bebek hareket etmeyi bıraktı 15 20 dk sonra bir tekme vurdu bir saat olmuştur olay olalı eşim ise gitti şimdi sağ tarafıma toplandı yeni yeni hareket ediyor daha
Oda bendim canım o zaman Trabzon’da köydeydim yeşil alerjiyi oluyorum hep ona denk gelmişti bütün ayaklarım ellerim döküntü dökmüstüm. Kortizonlu krem kullandım 5 gün sonra sonra azaldı şükür çok lanet biseydi ama uyuz değildi
Pofi16
canım geçmiş olsun benim ikili taramada ense biraz kalın dedi doktor değeri 2 girmişti ama ona rağmen sonuçları çok güzel geldi bebeğimin hiç korkma son kontrolde 29+6 haftaydım kafası 30+1 di doktor çok sağlıklı dedi ben sen o doktoru değiştir bir an evvel. Kanamanda stres ve yorgunluktan olmuştur başıma geldi tecrübeliyim biraz o konuda dinlenince geçiyor zaten bol dinlenme bol su mümkünse minimum stres ve yorulmak
Oda bendim canım o zaman Trabzon’da köydeydim yeşil alerjiyi oluyorum hep ona denk gelmişti bütün ayaklarım ellerim döküntü dökmüstüm. Kortizonlu krem kullandım 5 gün sonra sonra azaldı şükür çok lanet biseydi ama uyuz değildi
Ay evet sendin canım benimde ayaklarım ellerim baya kabardı şişti bugün doktordaydım oda hormonel yada alerjik olabilir dedi . Belki sendekide hormoneldir diye söylemek istedim geçmiş olsun bana birşey yazmak istemedi ama evde nemli tutmamı söyledi..
Sağlıkla kolaylıkla kavuştursun Rabbim Hiç korkma bol bol inşirah suresi oku. Kızının kardeşiyle tanışma anı için de güvendiğin birine video çekmesini tembihle
Merveturann
eşin girebiliyor mu canım sana belden uyuşturma yapılacağı sırada ? Almanyadada eşleri o an almıyorlar ne zaman spinal anestezi uygulanıyor sen yatıyorsun doktor başlamadan alıyorlar ancak. Evet spinal anestezi bebeği ilk duyman va açısından öneriliyor ve sonradan gelip karnına bastıklarında daha az hissiyat olması açısından iyi oluyormuş . Buradaki doktorlarda çok acil durumlar hariç spinal tercih ediyorlar
Evet canım özellikle iğneyi belden vurma sırasında eş desteği aldığını söyledi doktorum. Eşime dayanıcam o beni tutucak önümde durcak
Sakin kalmam için
Aslında çok ihtiyaç olan bir durum psikolojik olarak