Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Ayy hadi hayırlısı Dualarım seninle çok heyecanlıı sağlıkla kavuş yavruna mutlaka yaz bize müsait olunca

Perşembe günü sabah 7 de yatışım yapılcak doğumum gerçekleşcek, spinal sezeryan olarak nasipse kızlar. Dua bekliyorum hepinizden 3.700 şuan kilomuz
Sağlıkla kolaylıkla kavuştursun Rabbim Hiç korkma bol bol inşirah suresi oku. Kızının kardeşiyle tanışma anı için de güvendiğin birine video çekmesini tembihle

Merveturann eşin girebiliyor mu canım sana belden uyuşturma yapılacağı sırada ? Almanyadada eşleri o an almıyorlar ne zaman spinal anestezi uygulanıyor sen yatıyorsun doktor başlamadan alıyorlar ancak. Evet spinal anestezi bebeği ilk duyman va açısından öneriliyor ve sonradan gelip karnına bastıklarında daha az hissiyat olması açısından iyi oluyormuş . Buradaki doktorlarda çok acil durumlar hariç spinal tercih ediyorlar

Pofi16 canım geçmiş olsun benim ikili taramada ense biraz kalın dedi doktor değeri 2 girmişti ama ona rağmen sonuçları çok güzel geldi bebeğimin hiç korkma son kontrolde 29+6 haftaydım kafası 30+1 di doktor çok sağlıklı dedi ben sen o doktoru değiştir bir an evvel. Kanamanda stres ve yorgunluktan olmuştur başıma geldi tecrübeliyim biraz o konuda dinlenince geçiyor zaten bol dinlenme bol su mümkünse minimum stres ve yorulmak

Kızlar az önce vantilatörün pervanesi kırıldı kısa devre yaptı çıkan sesten nasıl korktum anlatamam eşim işe gidecekti gece gidiyor bu hafta diğer odada uyuyordu işte nasıl çığlık attıysam artık deli gibi geldi çok şükür yara vs yok ama bebek hareket etmeyi bıraktı 15 20 dk sonra bir tekme vurdu bir saat olmuştur olay olalı eşim ise gitti şimdi sağ tarafıma toplandı yeni yeni hareket ediyor daha

Sanki birisi daha vardı canım aynı kaşıntıyla yazan
Oda bendim canım o zaman Trabzon’da köydeydim yeşil alerjiyi oluyorum hep ona denk gelmişti bütün ayaklarım ellerim döküntü dökmüstüm. Kortizonlu krem kullandım 5 gün sonra sonra azaldı şükür çok lanet biseydi ama uyuz değildi

Çok sağol canım büyük ihtimalle stresten oldu çünkü şuan neredeyse hiç gelmiyor çok şükür iyiyim

Ay evet sendin canım benimde ayaklarım ellerim baya kabardı şişti bugün doktordaydım oda hormonel yada alerjik olabilir dedi . Belki sendekide hormoneldir diye söylemek istedim geçmiş olsun bana birşey yazmak istemedi ama evde nemli tutmamı söyledi..

Ayy sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah kolayca geçsin inşallah
Aminnnn inşallah
Doğumun kolaylıkla geçsin canım sağ salim sağlıklı bi şekilde kavuş bebeğine, dualarım seninle
Teşekkür ederim
Ayy hadi hayırlısı Dualarım seninle çok heyecanlıı sağlıkla kavuş yavruna mutlaka yaz bize müsait olunca
İnşallah canım mutlaka yazıcam
Sağlıkla kolaylıkla kavuştursun Rabbim Hiç korkma bol bol inşirah suresi oku. Kızının kardeşiyle tanışma anı için de güvendiğin birine video çekmesini tembihle
Onu çoktan konuştum çok heyecanlıyız
Teşekkürler
Evet canım özellikle iğneyi belden vurma sırasında eş desteği aldığını söyledi doktorum. Eşime dayanıcam o beni tutucak önümde durcak
Sakin kalmam için
Aslında çok ihtiyaç olan bir durum psikolojik olarak
Rabbim. Kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Amin inşallah canım
Merveturann canım benim gözün aydın olsun su gibi gelsin su gibi geçsin doğumun inşallah sağlıkla kolaylıkla gelsin minik kuş.
Teşekkür ederiz teyzesi amin inşallah darısı kalan annelere sağ salim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…