Ben her gece yatmadan önce içiyorum acikcasi fitil olarak kullanınca aslında döküyor mu bilmiyorum ama daha fazla akıntılı kanama yaşayınca içiyorum doktorum ikiside ay i etkiyi veriyor kötü etmiyorsa iç dedi bende sadece içtikten on dk sonrası olmuyor uyutuyor sersemletiyor o kadar
Kızlar acil yorumlarınızı bekliyorum. Geçen hafta doktorum 1 hafta veya 10 gün sonra görüşelim demişti kalp atışı için. Ben bu hafta cuma günü gitmeyi düşünüyordum 6+6 da. Fakat cuma günü eşimle iş saatlerimiz çok çakışacak gibi duruyor cuma günü iptal oldu. Yarın müsaitliğimiz var 6+3 oluyor yarın da. Gitsek duyulabilir mi? Erken mi? Kararsız kaldım…
Ahahhaha haklısın valla canım akşam üstü mide yanması yaşadım ki uzun süreli açlığım vardı. Karnımı doyurunca geçti bir de maç izlerken o seste güzelce uyumuşum yeni uyandım
Ben her gece yatmadan önce içiyorum acikcasi fitil olarak kullanınca aslında döküyor mu bilmiyorum ama daha fazla akıntılı kanama yaşayınca içiyorum doktorum ikiside ay i etkiyi veriyor kötü etmiyorsa iç dedi bende sadece içtikten on dk sonrası olmuyor uyutuyor sersemletiyor o kadar
Birde çok sık tuvalate gittiğim için vajen olarak kullandım yani fitili arıyorum on dk ya lavaboya gitme isteği geliyor gündüzler aslaaa dediğin gibi error veriyorum ama gece uyumadan içince deliksiz uyuyorum
Selam kızlar bende şuan 6+2’yim.
20 ekim 2025 doğum olacak tarih dedi doktor 26 yaşındayım,ilk bebeğim.
Beni de tabloya ekler misiniz?
Dün kalp atışını gördük doktor kalbi atıyor dedi ama 2 hafta sonra duyabiliriz dedi
Mide bulantılarım çok fazla,hele sabahları bitik durumdayım. Hiç bişey yiyemiyorum sadece su ve buz. Çünkü midem de çok yanıyor kusturuyor.
Bazı kişilerde çok göbek çıkıyor. Bir önce ki gebeliğimde 3 aylıkken sanki 6 aylık gibi göbeğim vardı. Şimdide epeyi çıktı göbeğim benim. Bebek hap kadar tabi de şişkinlik oluyor bazı kişilerde biz onlardanız demek ki
Geliyo canım hatta bazen ben gelme.diyorum ama geliyo 3 cocuk olmasına rağmen adam sanki ilk cocuk okadar heycanlı ama erkek mileti canım ya gelmemeleri de normal sonucta herseyi kendimiz de halede biliriz bide ilk cocuk olmayinca normal yani
Kızlar siz progestan ilacını fitil olarak kullanıyorsanız kanamanız olunca mı yoksa her gün aynı saatte mi kullanıyorsunuz? Ben oral kullanıyordum doktoruma başımı döndürüyor dedim ve pembe kanamalarım başladı vajinal kullanalım dedi ama ben de sormayı unuttum siz biliyor musunuz?
Kızlar ilk gebeliginizde yada cevrenizde gümüş kapak kullanıp memnun kalan var mı ? Benim göğüs ucu içe dönük hiç yok ve ilk gebeliğimde garmastan diye bı krem vermisti ama emzirme öncesi kesinlikle yıkamalı olanlardan bu aralar arastiyorum gümüş kapak çıktı karşıma memnun kalan var mı acaba ?
Dün gece bana güncelleme geldi
Kumpir istedi canm eşimde dışardaydı adam bakmış acık bulamamış
Beni bi görseniz birine bi şey olmuş sanardınız 2 gözüm 2 çeşme ağladım iç çeke çeke ne kadar canm istediyse