Ah kızlar ah ben de diğer yavrumun kalp atışını duydum Lioo
8+5 i de diğer benek için ekler misin. Vallahi özellikle yazmanı istiyorum ki hem tüp benek hem ikiz biz zor yaşıyoruz bazı şeyleri. Gelen araştırma yapan arkadaşların da morali bozulmasın geciktiyde bazı şeyler sabırla beklesinler
Ayni durmdayiz su an 9.5 tansiyonum. Kusmaktan bir hal oldm. Lekelenme icin bir sey dedi mi doktor ama belirtilerin var en azindan o iyi.umarm erken bitee bulantilarn kiminin 3 aydan sonra bitio
Günaydın canım Regenesis Max kullanıyorum ben hergün sabah aç karna kullanıyorum. Doktor bir liste ilaç verdi istediğini al demişti eczanede bu marka varmış o yüzden onu aldım
Kızlar bu mide bulantısı berbat bir şey ya sabah servisle işe nasıl geldim bir ben bir Allah biliyor ve her şey kokuyor, her şeyden tiksiniyorum o yüzden. Yemeği de ölmemek için yiyorum zorlana zorlana
8+5 i de diğer benek için ekler misin. Vallahi özellikle yazmanı istiyorum ki hem tüp benek hem ikiz biz zor yaşıyoruz bazı şeyleri. Gelen araştırma yapan arkadaşların da morali bozulmasın geciktiyde bazı şeyler sabırla beklesinler
Sisli memorial tup bebek tedavisindeyim. Bir arkadasim da pozitif haberini aldi ve dogum paketini sordu. Normal dogum, 89 bin, sezeryan dogum 98 bin, ek olarak epidural istenirse 10bin de o. Bu fiyatlar ozel sigortasi olmayanlar icin bu arada..
Hanımlar kahverengi akıntım vardı geçen hafta. Cumartesi günü sanki regl olmuşum gibi kan gidince hemen hastaneye gittik kanama alanı biraz büyümüş dedi doktorum 1 gece yattım hastanede . Evde istirahat et dedi kalçadan 50mg Progestan verdi diğer ilaçlarıma ek . Bugün kontrole gittim kanama alanı aynı duruyor dedi ama kanamam yok düşük riskin var dedi dikkat et dedi kalçadan iğnem bitince tekrar kontrole gideceğim haftaya çarşamba . Bana dua eder misiniz lütfen
canım annem bana hamileyken öyle bir kanaması olmuş ki doktor ilk çocuk olmasa alırdım demiş bekleyelim düşerse kendi düşsün demiş eğer bebek sağlıklıysa kanamayla düşmüyor o zaman da hayırlısını dilemek gerekiyor inşallah sağlıklıdır ve sana sıkı sıkı tutunur sağlıksızsa vücut atmaya çalısıyor yoksa 9 ay kanaması olanlar var dolu
Evet evet doktorum 3 ay üstüne bakmıyor. 3 ay olana kadar gidiyorum işte bakalım bebek ne hallerde 13. Haftam dolsun direk özele gidicem cinsiyet tahminine