Arkadaşlar merhaba, benim bulantı sorunumun yanında ağzımın içi sürekli zehir gibi, acı, ne yiyeceğimi bilmiyorum, ne yesem işe yaramıyor, var mı böyle bir durumu olan? Neler yapıyorsunuz
Benim gebelikten önce 2.4 tü ama şimdi 3.2 doktor sorun yok dedi ama korktum yorumları okuyunca burası da küçük bir şehir başka hastane yok ne yapsam acaba endişelendim
Arkadaşlar birçok yerde hamilelikte yükseğe uzanmak tehlike yazıyor, eskiler özellikle bu konuda çok uyarıyorlar
Az önce mutfakta yüksekte ve arka taraftaki bi tabağa uzandım ve deli pişmanım
İçime kurt düşürdüm sanki bi tuhaf oldu karnım gibi belki tamamen psikolojik
Bir daha asla yapmıycam
Arkadaşlar birçok yerde hamilelikte yükseğe uzanmak tehlike yazıyor, eskiler özellikle bu konuda çok uyarıyorlar
Az önce mutfakta yüksekte ve arka taraftaki bi tabağa uzandım ve deli pişmanım
İçime kurt düşürdüm sanki bi tuhaf oldu karnım gibi belki tamamen psikolojik
Bir daha asla yapmıycam
Merhaba iyiyim buralardayım arada okumaya çalışıyorum, 10 haftalık doldu ayın 10 unda ikili test için gideceğim ben inşallah :)
Bugün devlette randevu yakalayıp gittim cihaz baya dandikti ama doktor çok iyiydi
Bebeğim sürekli zıplıyordu birkaç kere yakaladık çok güzeldi
Merhaba iyiyim buralardayım arada okumaya çalışıyorum, 10 haftalık doldu ayın 10 unda ikili test için gideceğim ben inşallah :)
Bugün devlette randevu yakalayıp gittim cihaz baya dandikti ama doktor çok iyiydi
Bebeğim sürekli zıplıyordu birkaç kere yakaladık çok güzeldi
Geçen hafta gittim. 9 haftalikken büyümüş iyi dedi. Kanama alanı daha var oda zamanla erir gider dedi. Bur daha 15. Haftada gidicem. O zaman cinsiyetinide görürüm inşallah. Yani 1 ay sonra
Geçen hafta gittim. 9 haftalikken büyümüş iyi dedi. Kanama alanı daha var oda zamanla erir gider dedi. Bur daha 15. Haftada gidicem. O zaman cinsiyetinide görürüm inşallah. Yani 1 ay sonra
İyi akşamlar bugün doktora gittim tekrar bebeğin kalp atışı için ilk gittiğimde iyi duyamamistim ama bugün çok güzel duydum bir ay sonra ikili tarama için çağırdı sen nasılsın peki