- 3 Mayıs 2024
- 500
- 593
- 23
- 28
24 saat bile kalmayacak süslemeye 9k istediler, fotoğrafçı da 3k istedi. İkisini de tercih etmiycem kendi hediyeliklerimi hazırladım kapı süsü tül falan temin ettim annemler iki dakikada hallederlerKızlar oda süsleme doğum fotoğrafçısı gibi şeyler ayarladınız mı? Ben memleketimde değilim çok gelen giden olmaz, bir de zaten doğum anında o işlerle uğraşamam kendi ağrımla uğraşırım ancak diye pek düşünmüyordum. Az önce annem arayıp sorunda kafam karıştı. En azından doğum fotoğrafçısı ayarlasam mı diye düşünüyorum.
Ay neler diyorsun nasıl parcalandi bayilma emojisi nerdeCanım bence endişe edecek bir şey değil bende o akıntı sürekli oluyor. Öyle ki çamaşırımdan pantolonuma geçecek kadar hemen müdahale etmezsem. Bu haftalarda öyle akıntılar normal. Suyun gelirse kesilmez ara ara sürekli sızıntı olur ama için rahat edecekse yine de git doktora. Bir de gelişimi önde veya geride diye bebeğin haftası değişmez SAT’a göre hesaplamaya devam edilir. Yani 34 olarak düşün şu an kendini yine. Benimki de 1-2 hafta önden gidiyor ama doktorumla normal haftamı sayıyoruz. Ha ne olur 40.haftayı beklemez de 38’de doğurursun ama şu an 36’yız gelişimine göre diye bir şey yok tıbben
Canım lansinoh bende hiçbir işe yaramadı buraya zamanında yazmıştım göğüs uçlarım parçalandı diye. İlk gebeliğim yani emzirme döneminden bahsetmiyorum daha hamileyken böyle oldu. Hemen lansinoha başlamıştım ve zerre kadar etki etmedi aksine daha kötü oldu paramparça oldu göğüs uçlarım, parça koptu hatta. Sonra yana yakıla çözüm aradım ve canım hakiki zeytinyağıHiç lansinoh’ya o parayı verme hakiki zeytinyağını sür geç. Onun 2 ayda toparlayamayıp daha da berbat ettiğini 3 günde toparladı bitanecik zeytinyağım Ne varsa eskilerde ve kadim yöntemlerde var cidden.
Ay neler diyorsun nasıl parcalandi bayilma emojisi nerde
Ay evet evet hediyelik falan bana da çok saçma geliyor. Süsleme falan da öyle. Bi arkadaşım ben isimlik yaparım demişti onu asarız belki kapıya diye düşünmüştüm sadece. Doğumla alakalı fotoğrafları kimseyle paylaşmam zaten bebişe de gösterilmez gerek yok falan demiştim kendimce. Ama şimdi düşününce benim için en önemli anlardan biri olacak ve muhtemelen hiç unutmak istemeyeceğim bir kare olacak, güzel bir hatıra olabilirdi gibi geldi doğum anı. Doğuma eşimin girmesini istemiyorum o yüzden fotoğrafçı olmazsa hiç fotoğraf olmaz. Sonrasında da büyük ihtimalle hiçbirimizin aklına gelmez veya onunla uğraşmak istemem cidden. Bir de acaba ameliyat anında paniklersem fotoğrafçıyı görmek konuşmak sakinleştirir mi diye de düşünmedim değilBen hiçbir şey yapmayacağım. O an tek düsündüğüm bebişim sağlıkla gelsin. Yok şeker hediyelik bana acayip saçma geliyor. Bebegim oluyo diye ben niye millete hediye veriyorum ayol djdjjdksks çok isteyen hediyesiyle gelsin. Belki eşim bi lokum dagıtmak isterse kendi bilir. Ben bir şey düşünemem. Fotoğrafçı için ise olabilir ama hatıra kalir
Süslemek istersek bence de halledilir ya. Anneme güveniyorum o konuda24 saat bile kalmayacak süslemeye 9k istediler, fotoğrafçı da 3k istedi. İkisini de tercih etmiycem kendi hediyeliklerimi hazırladım kapı süsü tül falan temin ettim annemler iki dakikada hallederlerInstax square’ım var onu koydum hastane çantasına, onun dışında babasının telefonundan çekeriz diğer fotoğrafları da. Hiç para bayılamiycam o kadar 9 bin nedir 2 balona
Ben yazdım bugün bende oluyor o beyaz kremsi akıntı bende kültür verdim sonuç bekliyorumKızlar hastaneye gittim o söylenilen testi yaptılar ve sonuç negatif çok şükür suyum da gâyet normalmişama enfeksiyonum varmış testi yapan görevli söyledi fitil,hap ve krem yazdı doktorum. Beyaz kremsi bir akıntım oluyordu ben hamilelikten ötürü olduğunu düşünüyordum sizde de oluyor mu?
Devlet Hastanesi'nde doğum yapacagim için oda süslemesi yapmayacağım .Yanımda gül lokumu ve gül suyu götüreceğim.Hediyelikleride kendi ailemin yanında yapacağım mevlutte dağıtacağımKızlar oda süsleme doğum fotoğrafçısı gibi şeyler ayarladınız mı? Ben memleketimde değilim çok gelen giden olmaz, bir de zaten doğum anında o işlerle uğraşamam kendi ağrımla uğraşırım ancak diye pek düşünmüyordum. Az önce annem arayıp sorunda kafam karıştı. En azından doğum fotoğrafçısı ayarlasam mı diye düşünüyorum.
Nazlı kızım diye seviyorum hepKızlar biraz daha böyle oluyormuş bu arada
Doktorum tahlil falan istemedi direk ilaç yazıyorum dedi yazdı geçtiBen yazdım bugün bende oluyor o beyaz kremsi akıntı bende kültür verdim sonuç bekliyorum
Doktorum tahlil falan istemedi direk ilaç yazıyorum dedi yazdı geçti
Ne güzel valla en sevdiğim doktor tipihe yok benimki çok ilaç yanlışı değil hemen sürüntü alıp laboratuvara yolladı sonuç bekliyoruz yazmaz öyle direk
Evet canım doktorum da amniyon sıvısı olduğunu düşünmüyorum ama gene de test verelim ona göre hareket edelim dedi ve negatif çıktıCanım bence endişe edecek bir şey değil bende o akıntı sürekli oluyor. Öyle ki çamaşırımdan pantolonuma geçecek kadar hemen müdahale etmezsem. Bu haftalarda öyle akıntılar normal. Suyun gelirse kesilmez ara ara sürekli sızıntı olur ama için rahat edecekse yine de git doktora. Bir de gelişimi önde veya geride diye bebeğin haftası değişmez SAT’a göre hesaplamaya devam edilir. Yani 34 olarak düşün şu an kendini yine. Benimki de 1-2 hafta önden gidiyor ama doktorumla normal haftamı sayıyoruz. Ha ne olur 40.haftayı beklemez de 38’de doğurursun ama şu an 36’yız gelişimine göre diye bir şey yok tıbben
Canım lansinoh bende hiçbir işe yaramadı buraya zamanında yazmıştım göğüs uçlarım parçalandı diye. İlk gebeliğim yani emzirme döneminden bahsetmiyorum daha hamileyken böyle oldu. Hemen lansinoha başlamıştım ve zerre kadar etki etmedi aksine daha kötü oldu paramparça oldu göğüs uçlarım, parça koptu hatta. Sonra yana yakıla çözüm aradım ve canım hakiki zeytinyağıHiç lansinoh’ya o parayı verme hakiki zeytinyağını sür geç. Onun 2 ayda toparlayamayıp daha da berbat ettiğini 3 günde toparladı bitanecik zeytinyağım Ne varsa eskilerde ve kadim yöntemlerde var cidden.
canim ben 36. haftadayim, ara ara hep akinti oluyordu ama en son kahverengi akintim oldugu donemden bu yana beyaz akintim oluyor, doktorum buna da normal dedi, baska herhangi bir sikayetim yok ama kasinti, koku, rahatsizlik hissi vs. rahim kendini doguma hazirliyormus o nedenle islakliklar, akintilar normal bunlar, bebegin hareketleri yerindeyse, herhangi bir agri / sanci oldugunda da yattiginda dinlendiginde geciyorsa bunlari hic kendine stres yapma diyor.Kızlar hastaneye gittim o söylenilen testi yaptılar ve sonuç negatif çok şükür suyum da gâyet normalmişama enfeksiyonum varmış testi yapan görevli söyledi fitil,hap ve krem yazdı doktorum. Beyaz kremsi bir akıntım oluyordu ben hamilelikten ötürü olduğunu düşünüyordum sizde de oluyor mu?
Evet bazı durumlarda gerçekten güzel oluyor böyle olması ..titizlikle araştırıyor sonrasında bakıyor yazması gerekip gerekmediğineNe güzel valla en sevdiğim doktor tipi
Canım ben de uzak bir şehirde yaşıyorum ve hastane odasını süslemeyi düşünmüyorum hediyelik vs de düşünmüyorum sadece kapı süsü ve yaparsam kapıya tül ama benim düşüncem farklı bebeğim doğduktan birkaç hafta sonra sünnet ettirmeyi düşünüyoruz sünnet mevlüdü gibi bir organizasyon yapmayı düşünüyorum hediyelik vs onun için düşündümKızlar oda süsleme doğum fotoğrafçısı gibi şeyler ayarladınız mı? Ben memleketimde değilim çok gelen giden olmaz, bir de zaten doğum anında o işlerle uğraşamam kendi ağrımla uğraşırım ancak diye pek düşünmüyordum. Az önce annem arayıp sorunda kafam karıştı. En azından doğum fotoğrafçısı ayarlasam mı diye düşünüyorum.
Ayy dandik bi şey ya eller serbest olandan alacam şimdiHangi makinayı almıştın canım ?
Tamm canm bakım ezcanedenGarmastan pomad canım birkaç eczaneden fiyat al ben bugün 575'e kadar fiyat veren oldu bazı eczaneler 650 falan diyor bilgin olsun
Bende eller serbest aldım .. ama tek aldım çiftlisi direk işe başkıyacak anneler için uygun ben 2 sene annelik iznine çıkacağım . Hatta belki bir senede ücretsiz izin eklerm .. o bakımdan tekli çok yeter diye düşündüm ama uygun birşey aldım arkadaşım kullanmış tavsiye ettiAyy dandik bi şey ya eller serbest olandan alacam şimdi
Hareketleri vs çok iyi şükür o beyaz kremsi akıntı aylardır geliyor benden geçenlerde enfeksiyondan şüphe ettim kasık bölgemde ağrı oluyordu idrarım geldiğinde yanma,kaşıntı olmadığı için dikkate almadı doktorum ıslaklık da tuhafıma gitti ilk defa olunca demek ki normalmişcanim ben 36. haftadayim, ara ara hep akinti oluyordu ama en son kahverengi akintim oldugu donemden bu yana beyaz akintim oluyor, doktorum buna da normal dedi, baska herhangi bir sikayetim yok ama kasinti, koku, rahatsizlik hissi vs. rahim kendini doguma hazirliyormus o nedenle islakliklar, akintilar normal bunlar, bebegin hareketleri yerindeyse, herhangi bir agri / sanci oldugunda da yattiginda dinlendiginde geciyorsa bunlari hic kendine stres yapma diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?