Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
24 saat bile kalmayacak süslemeye 9k istediler, fotoğrafçı da 3k istedi. İkisini de tercih etmiycem kendi hediyeliklerimi hazırladım kapı süsü tül falan temin ettim annemler iki dakikada hallederler Instax square’ım var onu koydum hastane çantasına, onun dışında babasının telefonundan çekeriz diğer fotoğrafları da. Hiç para bayılamiycam o kadar 9 bin nedir 2 balona

Ay neler diyorsun nasıl parcalandi bayilma emojisi nerde

Ay neler diyorsun nasıl parcalandi bayilma emojisi nerde
Acımadı merak etme ama o haliyle eğer bebek emseydi mahvolurdum kesin. İlk birkaç gün e vitamini+zeytinyağını göğüs pedine döküp pedi atletime yapıştırarak sabaha kadar beklettim. Sonra yumuşacık oldu mucize gibi. Şimdi karnıma da göğüslerime de zeytinyağı ve bio oil’in açık sarısını sürüyorum tekrar yaşamadım aynı durumu. Lansinoh fena sınıfta kaldı benim için

Ay evet evet hediyelik falan bana da çok saçma geliyor. Süsleme falan da öyle. Bi arkadaşım ben isimlik yaparım demişti onu asarız belki kapıya diye düşünmüştüm sadece. Doğumla alakalı fotoğrafları kimseyle paylaşmam zaten bebişe de gösterilmez gerek yok falan demiştim kendimce. Ama şimdi düşününce benim için en önemli anlardan biri olacak ve muhtemelen hiç unutmak istemeyeceğim bir kare olacak, güzel bir hatıra olabilirdi gibi geldi doğum anı. Doğuma eşimin girmesini istemiyorum o yüzden fotoğrafçı olmazsa hiç fotoğraf olmaz. Sonrasında da büyük ihtimalle hiçbirimizin aklına gelmez veya onunla uğraşmak istemem cidden. Bir de acaba ameliyat anında paniklersem fotoğrafçıyı görmek konuşmak sakinleştirir mi diye de düşünmedim değil

Süslemek istersek bence de halledilir ya. Anneme güveniyorum o konuda 9.000 benim için de ihtimal dahilinde değil ama kendimiz yapacak olsak da hiç o işe girmesek mi onu düşünüyorum

Ben yazdım bugün bende oluyor o beyaz kremsi akıntı bende kültür verdim sonuç bekliyorum

Devlet Hastanesi'nde doğum yapacagim için oda süslemesi yapmayacağım .Yanımda gül lokumu ve gül suyu götüreceğim.Hediyelikleride kendi ailemin yanında yapacağım mevlutte dağıtacağım

Evet canım doktorum da amniyon sıvısı olduğunu düşünmüyorum ama gene de test verelim ona göre hareket edelim dedi ve negatif çıktı

canim ben 36. haftadayim, ara ara hep akinti oluyordu ama en son kahverengi akintim oldugu donemden bu yana beyaz akintim oluyor, doktorum buna da normal dedi, baska herhangi bir sikayetim yok ama kasinti, koku, rahatsizlik hissi vs. rahim kendini doguma hazirliyormus o nedenle islakliklar, akintilar normal bunlar, bebegin hareketleri yerindeyse, herhangi bir agri / sanci oldugunda da yattiginda dinlendiginde geciyorsa bunlari hic kendine stres yapma diyor.

Canım ben de uzak bir şehirde yaşıyorum ve hastane odasını süslemeyi düşünmüyorum hediyelik vs de düşünmüyorum sadece kapı süsü ve yaparsam kapıya tül ama benim düşüncem farklı bebeğim doğduktan birkaç hafta sonra sünnet ettirmeyi düşünüyoruz sünnet mevlüdü gibi bir organizasyon yapmayı düşünüyorum hediyelik vs onun için düşündüm

Kızlar akşam akşam canım sıkıldı içimi dökeyim dedim Ablamın 3yaşında kızı var doğumda o gelecek yanıma Kızınada bakacak kimse yok annem haftada iki gün diyalize giriyor o sebepten annemi istemedim doğumda hemde çok zor biri annem bende pek anlaşamıyorm eşimle Yıldızlarıda uyuşmadı pek Bu lohusalık sürecimde bide onların Gerginliği ile uğraşamam Neyse ablamın kız babamda kalıyor seviyor dedesini baya ablam ankaradan gelecek aynı şehirde olsa babasıda bakardı sorun olmazdı en azından ablam hastanede yanımda kalınca babam baksın yiğenime bi gece dedim anneme neymiş babanı yollayamam ben rahatszlanırım tek başına napıcam evde tek Ki şu an gayet parka gezmeye gelince gidebiliyor ama bana gelince hemen aman tansiyon çıkar aman hasta olurum alt tarafı bi gece idare edecek babam geri dönecek zaten O kadar gerildimki şu an cidden bu kadar kendini düşünmek zorundamı acaba benmi abartıyorum cidden

Ayy dandik bi şey ya eller serbest olandan alacam şimdi
Bende eller serbest aldım .. ama tek aldım çiftlisi direk işe başkıyacak anneler için uygun ben 2 sene annelik iznine çıkacağım . Hatta belki bir senede ücretsiz izin eklerm .. o bakımdan tekli çok yeter diye düşündüm ama uygun birşey aldım arkadaşım kullanmış tavsiye etti

Hareketleri vs çok iyi şükür o beyaz kremsi akıntı aylardır geliyor benden geçenlerde enfeksiyondan şüphe ettim kasık bölgemde ağrı oluyordu idrarım geldiğinde yanma,kaşıntı olmadığı için dikkate almadı doktorum ıslaklık da tuhafıma gitti ilk defa olunca demek ki normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…