Göz enfeksiyonu degil de benim sanki alerji gibi iki gözumde surekli kaşınıyor kaşımaktan kıpkırmızı oldularbide surekli hapsurmak,burun tıkanıklığı var
Ggabuba
sen kese ve kalp atışını kaçıncı haftada gördün. @gunes55 canim senin yaş ve kaçıncı çocuk olduğunu yazmamışım. Ve kalp atışını kaçıncı haftada gördünüz.
Kızlar ben diğer hamileliğimde hiç mide bulantısı çekmedim. Şimdide çekmiyorum ama yemek yedikten sonra midem bulanıyor ama öğürme kusma yok acaba yemekten mi bulanıyor diyorum hamilelik bulantısı böyle mi oluyor kusma yok. Yemek yedikten sonra oluyor
Ya evet gerçekten ben de anlayamadım doktor herhangi bir kanama alanı vs görmedi. Progestan vermiyorlar burada eğer senaryo onu gerektirmiyorsa. Progesteronun her durumda kullanılmasını uygun bulmuyorlarmış.
Arkadaşlar birçok yerde hamilelikte yükseğe uzanmak tehlike yazıyor, eskiler özellikle bu konuda çok uyarıyorlar
Az önce mutfakta yüksekte ve arka taraftaki bi tabağa uzandım ve deli pişmanım
İçime kurt düşürdüm sanki bi tuhaf oldu karnım gibi belki tamamen psikolojik
Bir daha asla yapmıycam
Göz enfeksiyonu degil de benim sanki alerji gibi iki gözumde surekli kaşınıyor kaşımaktan kıpkırmızı oldularbide surekli hapsurmak,burun tıkanıklığı var
İyi akşamlar bugün doktora gittim tekrar bebeğin kalp atışı için ilk gittiğimde iyi duyamamistim ama bugün çok güzel duydum bir ay sonra ikili tarama için çağırdı sen nasılsın peki
Kızlar bugün doktor bana kırmızı et, domates, salça, süt, patlıcan, beyaz un ve meyveyi yasakladı çok zorlanıyorum nasıl onlarsız besleneceğim bilmiyorum
(Not bana yasak genel gebelere yasak değil benim kan değerlerimden ötürü yasakladı)