Kızlar bugün doktor bana kırmızı et, domates, salça, süt, patlıcan, beyaz un ve meyveyi yasakladı çok zorlanıyorum nasıl onlarsız besleneceğim bilmiyorum
(Not bana yasak genel gebelere yasak değil benim kan değerlerimden ötürü yasakladı)
Benim 20 haftalık kaybım var kan pıhtılaşma testinde bir değer heterozigot bir değerim homozigot A pozitif kanım ve sürekli enfeksiyon oluyorum o yüzden bu besinleri yasakladı bunları yemezsen düzelir dedi
Kızlar bugün doktor bana kırmızı et, domates, salça, süt, patlıcan, beyaz un ve meyveyi yasakladı çok zorlanıyorum nasıl onlarsız besleneceğim bilmiyorum
(Not bana yasak genel gebelere yasak değil benim kan değerlerimden ötürü yasakladı)
Benim 20 haftalık kaybım var kan pıhtılaşma testinde bir değer heterozigot bir değerim homozigot A pozitif kanım ve sürekli enfeksiyon oluyorum o yüzden bu besinleri yasakladı bunları yemezsen düzelir dedi
Evett inşallah sağlıklı doğsunlarda yeter ki şöyle avutuyorum artık kendimi beyaz un yasak olduğunu göre çok karbonhidrat tüketmeyeceğim belki çok kilo almam
Kızlar lekelenmeniz olduğunda duş konusunu nasıl yapıyorsunuz? Ben normalde 2 hafta önce 2 kere lekelenme yaşadım, yarın kontrolüm var bugün duş alacaktım yine kırmızı lekelenme gördüm, duş almaya korktum ama doktora gideceğim için de almak istiyorum duş alsam sıkıntı olur mu acaba
Kızlar lekelenmeniz olduğunda duş konusunu nasıl yapıyorsunuz? Ben normalde 2 hafta önce 2 kere lekelenme yaşadım, yarın kontrolüm var bugün duş alacaktım yine kırmızı lekelenme gördüm, duş almaya korktum ama doktora gideceğim için de almak istiyorum duş alsam sıkıntı olur mu acaba
Evett inşallah sağlıklı doğsunlarda yeter ki şöyle avutuyorum artık kendimi beyaz un yasak olduğunu göre çok karbonhidrat tüketmeyeceğim belki çok kilo almam
Çok geçmiş olsun Sürekli enfeksiyon olduğun için mi yasakladı? Yoksa pıhtılaşmanın da bir önemi var mı? Benim de ciddi pıhtılaşmam var çünkü merak ettim
Kızlar lekelenmeniz olduğunda duş konusunu nasıl yapıyorsunuz? Ben normalde 2 hafta önce 2 kere lekelenme yaşadım, yarın kontrolüm var bugün duş alacaktım yine kırmızı lekelenme gördüm, duş almaya korktum ama doktora gideceğim için de almak istiyorum duş alsam sıkıntı
Merhaba kızlar. Midesi bulananlar ne yapıyo ne yiyip ne içiyo? Akşamları neredeyse hiçbir şey yiyemiyorum diyebilirim. Dün mesela çok aç uyumuştum doğru düzgün bir şey yemeden yattım sabah da yediğim iki lokma muzu direkt çıkardım doktora söyledim her ihtimale karşı prilam istedim verdi acaba içsem mi? Onun dışında akşamları ne yemeyi denesem biraz yiyebilirim sizce
Merhaba. 7+ 1 Ben de aynı dertten muzdaribim. Çok fazla kusma olunca yemek borusu tahriş oldu sırtım ağrıyo nefes alsam batıyo ben de gastroentolojiye gittim dr gaviscon başladı ama sanki faydası olmuyor yanlış mı kullanıyorm anlamadım bulantı kusma mahvetti beni su bile midemi bulandırıyor. Ne yesem kâr etmiyor çok yoruldum.