- 7 Şubat 2022
- 3.689
- 2.582
- 83
- 28
Bazen bende de oluyor ama anlam veremedimBen bazen kasıktı kıpırtı hissediyorum ama çok çok erken diye düşünüyorum. Ama sonra da diyorum ki kasıkta gaz yada bağırsak hareketi de olamaz ne k iacaba
Tekrar konuşmalara baktı 2.4 cıkmış daha sonra 2 li test sonucu düşük risk cıkmışİnşallah öyle olur, Allah razı olsun
2li haftaya yapılacaktı. Ben biraz öncesinde gittim hem ikiliye randevu almak için hem de son günlerde artan bel ve kasık ağrılarımı sorarım diye düşünerek ama karşıma böyle bir şey çıktı bir anda. Test vs yaptırdı mı arkadaşınız?
Dahada gelmez inş kanama hersey yolunda gider canım benim de olduğun da çok stres yapmıştımMerhaba canım. Evet dün yatisim yapıldı çok şükür bu gun kanamam kesildi. Hastanenin içinde İnternet çekmiyor giremiyorum şuan da dışarı çıktım.
ben de sade içemediğim için diyetisyenimin de önerisiyle marketten hazır almak yerine evde içine meyve koyup bızlatıyorum. hatta birkaç tarif var smoothie gibi ara öğün olarak,istersen yazabilirimKızlar doktorum kefir iç demişti ama sade kefir benim midemi bulandırıyor
Meyveli içsem aynı yayarı görür müyüm
İçen varmıı
Bende çok şaşırdımEvet canım bebeğin burun yapisini ense kalinligini inceliyorlar kendi doktorun değil farklı bir birim yapıyor ayriyeten kan da aliniyor
Yaaaaa çok şaşkınım şuan kizzz burunları düşse eğilip Almaz normal de devlert doktorlarıne zaman gideceksin hadi hayırlısı sağlıklısı insallah Rabbim gonlunden geceni ömrüne versin
Olur yazarsan çok sevinirimmben de sade içemediğim için diyetisyenimin de önerisiyle marketten hazır almak yerine evde içine meyve koyup bızlatıyorum. hatta birkaç tarif var smoothie gibi ara öğün olarak,istersen yazabilirim
Meyve ile bıtzzz yap çok yakışıyor. İçine çilek az yulaf badem. Tek meyve de olur. En çok kivi çilek muzla uyumlu bence.Kızlar doktorum kefir iç demişti ama sade kefir benim midemi bulandırıyor
İçen varmıı
Ayyyy güzel hayırlı haberlerle gel insallah canim gitmişken cinsiyeti de gorur insallahBende çok şaşırdım
Pazartesi gidicem yazarım zaten burayaa
Gecmıs olsun emınım cok korkmussunuzdur Allahım korusunKızlar bugün bende doktora gitmiştim arastırmaya normalde doktorum özelde kaydım. Olsun diye gidiyorum arastırmaya asistan vardı baktı baktı kalp atışını duyamadı ay nasıl korktum çünkü pihlasma sorunum var kalp durması olabiliryanında daha üst vardı onu çağırdı kadın ultrasonu koydu anında kalp atışını duydu ay nasıl korktum anlatamam
10 hafta 5 günlük olmuş dedi Bi sorun yokmuş
Olur yazarsan çok sevinirimm
Teşekkür ederimMeyve ile bıtzzz yap çok yakışıyor. İçine çilek az yulaf badem. Tek meyve de olur. En çok kivi çilek muzla uyumlu bence.
Ay inşallahAyyyy güzel hayırlı haberlerle gel insallah canim gitmişken cinsiyeti de gorur insallah
Doktoruma yazdım ağızdan almaya gayret göster dediBende de oluyordu 3 kez kullandım zamanlarda
Merhaba, fitili ben de kullanıyorum fitilden mi enfeksiyondan mı bilemedim ama kırmızı benek benek kabarcıklar var bende canım sende de öyle miydiKızlar bu progestan fitili günde 3 4 defa kullanan arkadaşlar sizde de alerji yaptımı bu zıkkım ben çok kötü kabardım pişik gibi değil bu egzama gibi ama değil galiba fitilin akıntısı gelince kabarıyor hemen.
özel hastane ye gidiyorum ama bilgi verirlermi ki bilemedim özel numarasını bende istemedim dr da vermedi bilmiyorum ki sagolun bi yarın kan vermeye gidicemAile hekimine gidip kan verebilirsin çok mantıklı olur. Bende 2-3 ayda bir kan verip değerlerin kontrol edilmesinden yanayım. Peki doktorunla özelden konuşup sorsan öyle bir imkan tanımıştır umarım
Yok canım ben daha önce dvt gecirdim bacagım pıhtı attıgi için iğne kullanıyorumGecmıs olsun emınım cok korkmussunuzdur Allahım korusundoktor banada aspırın yazdı bazıdegerın dusuk plesantadakı bır kımyasalmıs galıba bebegın gelısımını engellermıs hatta gebelık zehırlenmesıne bıle yol acabılırmıs.sıze acıklama yaptılar mı?
Evde smoothie yap kefirle o zaman aynı yararı görürsün ama markette satılan meyveli kefirleri bence tüketmeyin canımKızlar doktorum kefir iç demişti ama sade kefir benim midemi bulandırıyor
İçen varmıı
Hiç iğneyi vurduğun yer dışında vücutta morarma vs gördün mü? Kan sulandırıcı fazla geldiği zaman da kılcal damarlarda kanama oluyor pıt pıt morarıyor kol bacak. Şaşırdım bu şekilde kanamalı gelmesineKızlar bugün altıma kaçırdım sandım çok miktarda kan geldi benden doktoruma gittik bebekte sorun yok kanama alanı da yoktu sanırım kan sulandırıcı iğne fazla geliyor kalp. Damara da randovi aldım iğneye tekrar ara verdim göbekten progestan dex başladım tekrar hayırlısı bakalım
Olmadı ya bende ama bu kanlarda nerden geliyor bilmiyorum doktorum hipor 750 çok etkili dedi kalp damar belki değişir oksapar verirHiç iğneyi vurduğun yer dışında vücutta morarma vs gördün mü? Kan sulandırıcı fazla geldiği zaman da kılcal damarlarda kanama oluyor pıt pıt morarıyor kol bacak. Şaşırdım bu şekilde kanamalı gelmesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?