- 8 Şubat 2025
- 264
- 281
- 18
cok tesekkur ederim cevabiniz icinYaklaşık 3 hafta önce yaşadım aynı şeyi. İki gün üst üste oldu. Başka hiç bir şey olmadı devamında. İki dr a gidiyorum ikisi de nişan değildir dedi.sizin de öyledir inşallah
ben de anlamadim hic ne oldugunu, ilk defa olunca bir anda ne dusunecegimi sasirdim. cok sukur evdeyim, yatacagim artik, cok sag ol canim.Eksi kan gibi bir şey her halde . Nişan o şekilde gelmiyor canm
Doktorunda dediği gibi artık sona geldinz kızlar bol bol dinlen . Kilosuda iyi cok şükür
Selam canım. Ben makinayı boş şekilde yünlü programında 90 derecede çalıştırdım. Deterjan kısmıma da beyaz sirke ve iki kaşık karbonat attım. Ama farkettim ki bence bu sürdürülebilir bişi değil. Çünkü bebek doğduktan sonra her yıkamada bunu yapmam imkansız. Kendi çamaşırlarımızı da yıkamam lazım. Her kendi çamaşırımızdan sonra kazanı temizlemek için bunu yapamam vallaKızlaaar??
Ya benim plasenta rahim ağzında miyomlar falan derken hep o sancıyı yaşadım. Her an regl olacak gibi diz ve karın ağrısı. Ama sonrasında artmadı öyle söyleyim. Hatta ondan sonra dr um rahim ağzından biraz ayrılmış dedi plasenta dedi.Belki o aralaşmayla olmuş bir şeydir. Ama hiç öyle bi akıntı görmedim ben yumurta akından daha sert kıvamda fakat kahverengi idi. İki dr da nişanın içinde muhakkak taze kan belirtisi olur dedi.cok tesekkur ederim cevabiniz icinpeki boyle o kahverengi akinti geldiginde adet sancisi gibi ama hani oyle agir sanci degil sanki boyle hafif agri gibi bir sey hissediyor muydunuz? agrim mi var psikolojik olarak agrim var gibi mi geliyor inanin hic anlayamiyorum da su an.
umarim benim de oyle olur, dedigim gibi benim doktorum da panik olma takip et dedi ama iste ilk gebelik, tecrubesizlik, bir de dogumun her an baslayabilecegi haftalara geldik malum, insan surekli acaba hissine giriyor.
Ha bir de ben kategorize ederek yıkadım. Biraz fazla alışveriş yapmışım farketmeden. Önce 0-1 ayları yıkadım etiket kestim ütüledim ayrı bir çekmeceye yerleştirdim. Ardından 0-3 ayları ardından da 0-6 ayları yaptım. Zaten bundan sonraki süreçte de zamanla sıra sıra kullanacağım için karışmazlar diye umuyorum. Şimdilik hepsi farklı dolapta nasılsaKızlaaar??
Çok şükür baya toparladım canmm kıza gidip geliyorumben de anlamadim hic ne oldugunu, ilk defa olunca bir anda ne dusunecegimi sasirdim. cok sukur evdeyim, yatacagim artik, cok sag ol canim.
sen nasilsin, kendini nasil hissediyorsun?
Oyy maşallah bir minik kuş daha doğmuşKızlar günaydınhepinize dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız teker teker geri dönemedim önceki gün yattığım yerde birden suyum gelmişti. Ama sancı yok diye doktor sezeryana almadı sancı gelmesini beklediler ama sancı da gelmedi gece boyu 2 saatte bir nst ye aldılar. En son sabaha karşı 5te aldılar bebeğin kalp atımı vardı ama hareketini hissedemedik baya bi müddet. Öyle olunca da dün sabah 8.30 gibi başladı sezeryanım 9.05 te yavrumu dünyaya getirdim çok şükür Teyzeleri birazcık küçük, 1.750 gr doğdu kızım Yenidoğan yoğun bakımda şu an. Ben henüz göremedim eşim gördü gidip bakınca foto video falan çekmek hiç aklına gelmemiş heyecandan bana da doğum anında kısacıııkk gösterdiler ama anestezi etkisi ile hiç hatırlayamıyorum sadece kara kara saçlıydı onu bilebiliyorum çok şükür şimdilik bir aksilik çıkmazsa ikimiz için de her şey yolunda sadece bebişim için biraz zamana ihtiyaç var. Ne zamana çıkarız bilmiyorum henüz doktorlar bi şey söylemedi. Bugün ayaklanıp yavrumu görmeye gidicem baya heyecanlıyım ağrım var ama yani bebişi görmek için ağrıyı falan unuttum sadece sütüm gelmedi şu an için. Biraz moralimi bozdu bu durum ama illa ki gelecektir diyerek kendimi avutuyorum.
Hadi bakalım biz erken gelen aceleci bebiş anneleri olarak sizlere bu uzun yolculukta zamanında gelecek sağlıklı bebişler sağlıklı anneler diliyoruz
ben de taze kan belirtisi gormedim, sadece dediginiz kivamda kahverengi bir anda gelen akinti, nisan degildir belki o halde. cok tesekkur ederim gercekten icimi rahatlattiniz.Ya benim plasenta rahim ağzında miyomlar falan derken hep o sancıyı yaşadım. Her an regl olacak gibi diz ve karın ağrısı. Ama sonrasında artmadı öyle söyleyim. Hatta ondan sonra dr um rahim ağzından biraz ayrılmış dedi plasenta dedi.Belki o aralaşmayla olmuş bir şeydir. Ama hiç öyle bi akıntı görmedim ben yumurta akından daha sert kıvamda fakat kahverengi idi. İki dr da nişanın içinde muhakkak taze kan belirtisi olur dedi.
ahh cok sevindimÇok şükür baya toparladım canmm kıza gidip geliyorum
Ben makineyi temizlemeyi düşünüyordum ama o an birden, sanki sonra hep bunu yapıcaksın diyip gözü karartıp attım hepsiniKızlar ben bugün kıyafetlerini hazırlamaya başlayacağım, etiketleri nasıl kestiniz ve öncesinde makinenizi nasıl temizlediniz
ben de hastane cantasi isini yavastan aliyordum da bugun itibariyle baslarim artik.Kızlaaar??
Canım öncelikleri geçmiş olsun. Hayırlı olsun bebişin. Sağlıkla inşallah çıkacak kuvezden kilosu çok iyi 2 kiloyu geçtikten sonra genel durumu iyiyse verirler. Hem o gelene kadr sende toparlanmiş olursun.Kızlar günaydınhepinize dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız teker teker geri dönemedim önceki gün yattığım yerde birden suyum gelmişti. Ama sancı yok diye doktor sezeryana almadı sancı gelmesini beklediler ama sancı da gelmedi gece boyu 2 saatte bir nst ye aldılar. En son sabaha karşı 5te aldılar bebeğin kalp atımı vardı ama hareketini hissedemedik baya bi müddet. Öyle olunca da dün sabah 8.30 gibi başladı sezeryanım 9.05 te yavrumu dünyaya getirdim çok şükür Teyzeleri birazcık küçük, 1.750 gr doğdu kızım Yenidoğan yoğun bakımda şu an. Ben henüz göremedim eşim gördü gidip bakınca foto video falan çekmek hiç aklına gelmemiş heyecandan bana da doğum anında kısacıııkk gösterdiler ama anestezi etkisi ile hiç hatırlayamıyorum sadece kara kara saçlıydı onu bilebiliyorum çok şükür şimdilik bir aksilik çıkmazsa ikimiz için de her şey yolunda sadece bebişim için biraz zamana ihtiyaç var. Ne zamana çıkarız bilmiyorum henüz doktorlar bi şey söylemedi. Bugün ayaklanıp yavrumu görmeye gidicem baya heyecanlıyım ağrım var ama yani bebişi görmek için ağrıyı falan unuttum sadece sütüm gelmedi şu an için. Biraz moralimi bozdu bu durum ama illa ki gelecektir diyerek kendimi avutuyorum.
Hadi bakalım biz erken gelen aceleci bebiş anneleri olarak sizlere bu uzun yolculukta zamanında gelecek sağlıklı bebişler sağlıklı anneler diliyoruz
Çok şükür baya toparladım canmm kıza gidip geliyorumben de anlamadim hic ne oldugunu, ilk defa olunca bir anda ne dusunecegimi sasirdim. cok sukur evdeyim, yatacagim artik, cok sag ol canim.
sen nasilsin, kendini nasil hissediyorsun?
Aminn canm inşallahahh cok sevindimanne iyi olunca minnoslar da iyi oluyor ben o bagin dogum sonrasinda da yakinen devam ettigini hissediyorum hep nedense. darisi saglikla basimiza artik.
Naptın canm ne dediKızlar hastaneye geldim inşallah güzel geçer kontrol dua edin benim için
Daha sıra bekliyorum canım özel ama hasta o kadar çok ki muayene saati geçti hala almadılarNaptın canm ne dedi
Sen nasılsın bebişin nasılNaptın canm ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?