Çok şükür baya toparladım canmm kıza gidip geliyorumben de anlamadim hic ne oldugunu, ilk defa olunca bir anda ne dusunecegimi sasirdim. cok sukur evdeyim, yatacagim artik, cok sag ol canim.
sen nasilsin, kendini nasil hissediyorsun?
Aminn canm inşallahahh cok sevindimanne iyi olunca minnoslar da iyi oluyor ben o bagin dogum sonrasinda da yakinen devam ettigini hissediyorum hep nedense. darisi saglikla basimiza artik.
Naptın canm ne dediKızlar hastaneye geldim inşallah güzel geçer kontrol dua edin benim için
Daha sıra bekliyorum canım özel ama hasta o kadar çok ki muayene saati geçti hala almadılarNaptın canm ne dedi
Sen nasılsın bebişin nasılNaptın canm ne dedi
Difrize atılacaklari atıp başlayacağım inşallah biraz ağırlaştım, normalde bı abla cagircaktim ama taşınalı 2 ay oldu 2 ay önce her şeyi yıkayıp yerleştirmiştim bunda da sadece perde cam var ona da eşim yardım eder perde takmaya o yüzden bu hafta başlarım gibiEv temizliği başladınız mı kızlar
Pazartesi günü büyük temizlik için yardımcı abla gelecek sonrada bir aksilik olmazsa doğuma gitmeden bi süpürürüm evi eşimde yerleri silerEv temizliği başladınız mı kızlar
Doğuma yakın temizlik yaptıracağım canım. Şimdi yaptırsam bile cam perde toz pis olacak yine.Ev temizliği başladınız mı kızlar
Ben halılarımı verdim hafta sonu da temizlik için bi abla gelecekEv temizliği başladınız mı kızlar
Ben bütün evi komple temizlemiştim 35. hafta gibi tekrar biraz üstünden geçerim o kadar. Evi zaten her gün temizliyorum her şey çalışıyor evde o yüzden çok yapılacak bir şey yok.Ev temizliği başladınız mı kızlar
Canım naptınKızlar hastaneye geldim inşallah güzel geçer kontrol dua edin benim için
Biz bebiş doğduktan sonra yapamayız diye yıllardır ertelediğimiz ne tadilat varsa yapalım diye dahiyane bir karar almıştık eşimleEv temizliği başladınız mı kızlar
Ben şu an akşam yicek yemek bulduğuma şükrediyorum vallahi bi de bırak buzluk hazırlığı yapayımHiçbir şeye başlamadım.Sadece 3 halim yıkandı ,doğuma yakın serrcegim.Daha bir odanın tadilatı var olacağına bıraktım herşeyi.Derin dondurucum yok,dolabın buzlugunda da pek yer yok o yüzden birşeyler de yapmayı dusunmuyorum.tek temennim 39. haftamda doğurmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?