- 8 Ağustos 2024
- 904
- En iyi cevaplar
- 1
- 747
- 23
- 28
Teşekkür ederim bebeğimFly bebeğim geçmiş olsun şimdi gördüm, benim şimdi olmadı da öncekinde olmuştu. Doktorum c vitamini vermişti sadece. Sen de c vitamini takviyesi ve c vitamini yüksek barındıran meyveler ye iç kuzum.ben 4-5 gün kullanmıştım vitamini geçmişti.
Teşekkür ederimTeşekkür ederimdoktor öyle dediyse suyla atarsınız inşallah bol su çok önemli bi de bana vişne kompostosunun iyi geldiği yazılmıştı doktorunuza danışıp onu da içebilirsiniz
Valla ne buluyorsan yazdırHangi birini söylecegimi sasircam doktora bacagim uyuşuyor yatarken magnezyummu yazdrym prilammi bilemedim şastim kaldim
Benim adet gecikmemin 1.gününden itibaren belki akıntım var. Bazen normal renksiz,beyaz gibi oluyor birkaç gün,sonra birkaç gün açık kahverengi lekelenme tarzında oluyor. Bu düzen böyle devam edip gidiyor. Progestan kullanıyorum ama hap olanını. Doktorum başından beri kanama gibi ve kokulu olmadığı sürece sıkıntı yapmamamı söylüyor. Ben de deniyorum takmamayıKızlar benim akıntım çok ya. Bazen su gibi akıntı geliyor bazen sarı sizde de akıntı var mı?
Hormonlardan dolayı akıntı artması normal tabi de insan endişe ediyor yine deBenim adet gecikmemin 1.gününden itibaren belki akıntım var. Bazen normal renksiz,beyaz gibi oluyor birkaç gün,sonra birkaç gün açık kahverengi lekelenme tarzında oluyor. Bu düzen böyle devam edip gidiyor. Progestan kullanıyorum ama hap olanını. Doktorum başından beri kanama gibi ve kokulu olmadığı sürece sıkıntı yapmamamı söylüyor. Ben de deniyorum takmamayı
Maalesef. 12.haftaya kadar devam eder diye de ekliyor bu arada doktorum. Hepimize stressiz bir hamilelik de diliyorum sağlığın yanında çünkü bebişler hissediyorHormonlardan dolayı akıntı artması normal tabi de insan endişe ediyor yine de
İstediğiniz gibi geze bilirsiniz sizin sorununuz ama ben sizin için söylemiştim ağda rahmi kasıyor diye . Yani size verilen normal bir cevabaşekilde tiye almanız ne kadar güzelE napalım maymun gibi mi gezelim canım djdjdjd
EvettMaalesef. 12.haftaya kadar devam eder diye de ekliyor bu arada doktorum. Hepimize stressiz bir hamilelik de diliyorum sağlığın yanında çünkü bebişler hissediyor
Philips erkek vucut tras makineleri var ben mavi siyah olanı kullanıyorum hiç kesmiyor kanatmiyor ve jilet gibi sıfır alıyor tüyleri, haftalarca da uzamiyorYani tüyler uzadıkça da enfeksiyon yapabilir. Banyo türü olan jiletler var tek kullanımlık, onlarla alınabilir aslında. Çok iyice bastırmadan üstünden alarak kısaltma şeklinde. Benim sormak istediğim enfeksiyon olduğu nasıl anlaşılıyor yani belirtileriniz neydi
Oyy maşallahh,allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsinEvettbende yapay zekaya sordum 8/10 hafta arası östrojen hormonu çok salgılandığı için akıntı pik yapar diyor. Ama insan korkuyor yine de bugün gördüm miniğimi iyiymiş bir tık için rahatladı ama işte annelik
Evet öyle oluyor gerçektenOyy maşallahh,allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsinkorkmaz mı ya,hele kaybı olan kişiler için daha zor ama inanıyorum her şey yolunda gidecek
Kabul eder bence niye etmesinHanımlar selam. Biliyorum fazla evhamlıyım ama bir şey sormak istiyorum. Perinatoljiye randevu alamıyorum. Doktorum kayıt açmasına rağmen görünmüyor. Randevu olsa bile aylar sonrasına var. Özele gitsem doktorum bunun sonucunu kabul eder mi acaba? Kendi doktorum da izinde sanırım devlet hastanesi olduğu için de ulaşamıyorum. Kararsız kaldım iki haftam var gitmek için zaman da yok napcam bilmiyorum
Ben sizi çok iyi anlıyorum,ama şunu da düşünüyorum hamilelik hem uzun hem de kısa bir süreç. Her anının tadını çıkartmak gerekiyor. Benim de kayıp dolayısıyla bastırmaya çalıştığım endişelerim ve korkularım var ama bir yandan da kendime bunu yaptığım için üzülüyorum. Belki birkaç hafta daha,sonra bambaşka heyecanlar dolayısıyla bugünleri unuturuz belki :)Evet öyle oluyor gerçektenbirde ben kaybetme korkusundan tam bağlanamadım da bebeğe sonra birde ona üzülüyorum öf analık delilik. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
İnşallah kuzum bence içimizde hareketlerini hissettiğimiz zaman tam olarak sürece odaklanacağız biraz daha rahatlayacağız bana öyle geliyorBen sizi çok iyi anlıyorum,ama şunu da düşünüyorum hamilelik hem uzun hem de kısa bir süreç. Her anının tadını çıkartmak gerekiyor. Benim de kayıp dolayısıyla bastırmaya çalıştığım endişelerim ve korkularım var ama bir yandan da kendime bunu yaptığım için üzülüyorum. Belki birkaç hafta daha,sonra bambaşka heyecanlar dolayısıyla bugünleri unuturuz belki :)
Sağlıkla gelsinler inşallahHahah olsun bak maşallah ne güzel anne ben geliyorum demiş bebişin size
Bende de su gibi oluyorKızlar benim akıntım çok ya. Bazen su gibi akıntı geliyor bazen sarı sizde de akıntı var mı?
Ya ben de öyle düşünüyorum, nolacak ki diyorum ama işte benim panik durumuKabul eder bence niye etmesin
Ben böyle önemli bir konuda zararlı olacağını düşünmüyorum. Ama doktoruna sor istersenKizlar Yarin Dr da izin verirse eve gidicem. Kalanını evde vurdururum. Dün ultrasona girdim yarında çıkmadan girsem bir sorun olur mu 2 gün arayla ultrason zararlı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?