Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Teşekkür ederim bebeğim . Buna dikkat edeyim

Hangi birini söylecegimi sasircam doktora bacagim uyuşuyor yatarken magnezyummu yazdrym prilammi bilemedim şastim kaldim
Valla ne buluyorsan yazdır Benim dişlerim problemli, annemin de doğumlardan sonra hep diş sıkıntısı olmuş. Korkumdan kalsiyum başladım İnşallah işe yarar

Kızlar benim akıntım çok ya. Bazen su gibi akıntı geliyor bazen sarı sizde de akıntı var mı?
Benim adet gecikmemin 1.gününden itibaren belki akıntım var. Bazen normal renksiz,beyaz gibi oluyor birkaç gün,sonra birkaç gün açık kahverengi lekelenme tarzında oluyor. Bu düzen böyle devam edip gidiyor. Progestan kullanıyorum ama hap olanını. Doktorum başından beri kanama gibi ve kokulu olmadığı sürece sıkıntı yapmamamı söylüyor. Ben de deniyorum takmamayı

Hormonlardan dolayı akıntı artması normal tabi de insan endişe ediyor yine de

Hormonlardan dolayı akıntı artması normal tabi de insan endişe ediyor yine de
Maalesef. 12.haftaya kadar devam eder diye de ekliyor bu arada doktorum. Hepimize stressiz bir hamilelik de diliyorum sağlığın yanında çünkü bebişler hissediyor

Maalesef. 12.haftaya kadar devam eder diye de ekliyor bu arada doktorum. Hepimize stressiz bir hamilelik de diliyorum sağlığın yanında çünkü bebişler hissediyor
Evett bende yapay zekaya sordum 8/10 hafta arası östrojen hormonu çok salgılandığı için akıntı pik yapar diyor. Ama insan korkuyor yine de bugün gördüm miniğimi iyiymiş bir tık için rahatladı ama işte annelik

Philips erkek vucut tras makineleri var ben mavi siyah olanı kullanıyorum hiç kesmiyor kanatmiyor ve jilet gibi sıfır alıyor tüyleri, haftalarca da uzamiyor

Oyy maşallahh,allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin korkmaz mı ya,hele kaybı olan kişiler için daha zor ama inanıyorum her şey yolunda gidecek

Oyy maşallahh,allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin korkmaz mı ya,hele kaybı olan kişiler için daha zor ama inanıyorum her şey yolunda gidecek
Evet öyle oluyor gerçekten birde ben kaybetme korkusundan tam bağlanamadım da bebeğe sonra birde ona üzülüyorum öf analık delilik. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım

Kabul eder bence niye etmesin

Evet öyle oluyor gerçekten birde ben kaybetme korkusundan tam bağlanamadım da bebeğe sonra birde ona üzülüyorum öf analık delilik. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
Ben sizi çok iyi anlıyorum,ama şunu da düşünüyorum hamilelik hem uzun hem de kısa bir süreç. Her anının tadını çıkartmak gerekiyor. Benim de kayıp dolayısıyla bastırmaya çalıştığım endişelerim ve korkularım var ama bir yandan da kendime bunu yaptığım için üzülüyorum. Belki birkaç hafta daha,sonra bambaşka heyecanlar dolayısıyla bugünleri unuturuz belki :)

Kizlar Yarin Dr da izin verirse eve gidicem. Kalanını evde vurdururum. Dün ultrasona girdim yarında çıkmadan girsem bir sorun olur mu 2 gün arayla ultrason zararlı mı

İnşallah kuzum bence içimizde hareketlerini hissettiğimiz zaman tam olarak sürece odaklanacağız biraz daha rahatlayacağız bana öyle geliyor

Kizlar Yarin Dr da izin verirse eve gidicem. Kalanını evde vurdururum. Dün ultrasona girdim yarında çıkmadan girsem bir sorun olur mu 2 gün arayla ultrason zararlı mı
Ben böyle önemli bir konuda zararlı olacağını düşünmüyorum. Ama doktoruna sor istersen

Ultrason ses dalgasıyla çalışıyor bir zararı yok ki. Ben hastanede yatarken her gün sabah akşam ultrason bakıyorlardı Lioo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…