Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
İstediğiniz gibi geze bilirsiniz sizin sorununuz ama ben sizin için söylemiştim ağda rahmi kasıyor diye . Yani size verilen normal bir cevabaşekilde tiye almanız ne kadar güzel
Tiye aldığımdan değil samimi gördüğümden öyle söyledim burda kadınlar olarak biz bizeyiz diye yanlış anladınız :)

Philips erkek vucut tras makineleri var ben mavi siyah olanı kullanıyorum hiç kesmiyor kanatmiyor ve jilet gibi sıfır alıyor tüyleri, haftalarca da uzamiyor
O benim hep aklımda ya. Mevcut göbeğimden yapamıyorum zateb bebiş büyüyünce iyice elenirrim genitale ve iç dudak etrafına rahatlıkla yapabiliyor musunuz? Öyle ise yarınngidip alcem valla

Sirke kürü nasılmış

Sirke kürü nasılmış
Vajinayı sirkeyle temizliyorsun. 1 litre kaynamış soğumuş suya 1 çay bardağı elma sirkesi koyuyorsun. Temiz eline bu suda ıslattığın sargı bezini sarıyorsun. İlk olarak saat yönünde temizliyorsun sonra ikinci sargı beziyle saat yönünün tersiyle en son parçayıda yanakları temizliyorsun. Akıntı kesilene kadar sabah akşam sonra hafta 1 dedi doktorum. Bakalım bu hafta deneyeceğim. Bir sonuç alamazsam tekrar giderim doktora

Yaralar varsa yakmaz mı ya

Yaralar varsa yakmaz mı ya
Seyreltilmiş olacak ya bilemiyorum denemedim henüz 1 paket antibiyotik 1 paket fitil bitirdim ekstra ilaç vermek istemedi doktorum. Sirkeyle temizleyeceğiz birde beslenme tabi ki. Bilmiyorum geçemez artarsa tekrar geleyim mi dedim dediğimi yaparsan geçer dedi kendinden emindi bilemedim

Hmm umarım hemen geçer, hiçbir şeye gerek kalmaz

Aa bende deniyim bunu şifa olur inşallah

Beslenmede nelere dikkat edilecek

Beslenmede nelere dikkat edilecek
Kuzum o beslenme benim kan değerlerime göre. Sende aynı şekilde mi olur emin değilim. Bana meyve bal patlıcan kırmızı et süt beyaz un domates ve salça yasak. Bunlar enfeksiyon üretimini arttırıyormuş bende

Kuzum o beslenme benim kan değerlerime göre. Sende aynı şekilde mi olur emin değilim. Bana meyve bal patlıcan kırmızı et süt beyaz un domates ve salça yasak. Bunlar enfeksiyon üretimini arttırıyormuş bende
Anladm canm bol bol kefir tüket oda enfeksiyona iyi geliyor

Kizlar Yarin Dr da izin verirse eve gidicem. Kalanını evde vurdururum. Dün ultrasona girdim yarında çıkmadan girsem bir sorun olur mu 2 gün arayla ultrason zararlı mı
Yok kuzum bebeğin sagligina bakiliuor neden zararlı olsun evinde daha rahat edersin

Kızlar birşey sorucam doğum yaptıktan sonra hastaneden çıkmadan normal doğum için soruyorum bunu el ile vajinadan diğer el ile de rahme bastırarak muayene yapılması rutin birşey mi ? Benim arkadaşım o şekilde doğum yaptıktan sonra muayene edildi ve doğum sancılarımdan daha zordu dedi zaten epiduralli doğurdu ve ben de o hastanede doğum düşünüyorum zaten o hastanede çalışıyorum anestezi teknikeriyim uzmanları falan tanıyorum ama sırf bu uygulamadan dolayı tedirginim…

Tiye aldığımdan değil samimi gördüğümden öyle söyledim burda kadınlar olarak biz bizeyiz diye yanlış anladınız :)
Neyse bu sıra ben her hele alınıyorum galiba tiye almış gibi okudum ya aşırı emojisiz felan olunca kusura bakma lütfen hormonel anlarsın beni şuan ağda ile ilgili konu açılmış bak kız ağda yapmış bebek içeride kasılmış korkuyor ne olucak diye . Ağda çok kasıyormuş jilet yada tüy dökme kremi kullan

Kizlar Yarin Dr da izin verirse eve gidicem. Kalanını evde vurdururum. Dün ultrasona girdim yarında çıkmadan girsem bir sorun olur mu 2 gün arayla ultrason zararlı mı
Yok kız niye zararlı olsun o eskidendi cihazlar kötüydü. Ben bir haftada kanamadan dolayı 4 defa gittim. Ve bir çok doktora sordum zararlı değil dediler. Sadece kalp atışını bi kaç saniyeden fazla dinlemek üst üste rahmi ısıtır. Yoksa zararı yok

Yok yok sorun yok bende de acayip bi sinir var, ağda koluma yaptım sadece bugün ama çok uzamıştı artık, gerisini ellemiyorum şuan

Kızlar eğer ağdada kendinizi kasmıyorsanız doktorlar sakınca görmüyor. Ama lazere ben kaç doktora gittiysem de hepsi yasak hiç bir bölgeye kabul etmiyoruz ısınlardan dolayı dedi tabi tercih sizlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…