- 10 Haziran 2016
- 883
- 387
- 103
- 27
Tiye aldığımdan değil samimi gördüğümden öyle söyledim burda kadınlar olarak biz bizeyiz diye yanlış anladınız :)İstediğiniz gibi geze bilirsiniz sizin sorununuz ama ben sizin için söylemiştim ağda rahmi kasıyor diye . Yani size verilen normal bir cevabaşekilde tiye almanız ne kadar güzel
O benim hep aklımda ya. Mevcut göbeğimden yapamıyorum zateb bebiş büyüyünce iyice elenirrimPhilips erkek vucut tras makineleri var ben mavi siyah olanı kullanıyorum hiç kesmiyor kanatmiyor ve jilet gibi sıfır alıyor tüyleri, haftalarca da uzamiyor
Sirke kürü nasılmışBen bugün gittim ilaç vermedi. Bebek iyiydi şükür. Beslenme düzenledi ve sirke kürü verdi o seni rahatlatacak ekstra ilaç kullanma dedi. Artarsa geleyim mi dedim dediklerimi yaparsan artmaz geçer dedi ama insna endişeleniyor
Vajinayı sirkeyle temizliyorsun. 1 litre kaynamış soğumuş suya 1 çay bardağı elma sirkesi koyuyorsun. Temiz eline bu suda ıslattığın sargı bezini sarıyorsun. İlk olarak saat yönünde temizliyorsun sonra ikinci sargı beziyle saat yönünün tersiyle en son parçayıda yanakları temizliyorsun. Akıntı kesilene kadar sabah akşam sonra hafta 1 dedi doktorum. Bakalım bu hafta deneyeceğim. Bir sonuç alamazsam tekrar giderim doktoraSirke kürü nasılmış
Yaralar varsa yakmaz mı yaVajinayı sirkeyle temizliyorsun. 1 litre kaynamış soğumuş suya 1 çay bardağı elma sirkesi koyuyorsun. Temiz eline bu suda ıslattığın sargı bezini sarıyorsun. İlk olarak saat yönünde temizliyorsun sonra ikinci sargı beziyle saat yönünün tersiyle en son parçayıda yanakları temizliyorsun. Akıntı kesilene kadar sabah akşam sonra hafta 1 dedi doktorum. Bakalım bu hafta deneyeceğim. Bir sonuç alamazsam tekrar giderim doktora
Seyreltilmiş olacak ya bilemiyorum denemedim henüzYaralar varsa yakmaz mı ya
Hmm umarım hemen geçer, hiçbir şeye gerek kalmazSeyreltilmiş olacak ya bilemiyorum denemedim henüz1 paket antibiyotik 1 paket fitil bitirdim ekstra ilaç vermek istemedi doktorum. Sirkeyle temizleyeceğiz birde beslenme tabi ki. Bilmiyorum geçemez artarsa tekrar geleyim mi dedim dediğimi yaparsan geçer dedi kendinden emindi bilemedim
Aa bende deniyim bunu şifa olur inşallahVajinayı sirkeyle temizliyorsun. 1 litre kaynamış soğumuş suya 1 çay bardağı elma sirkesi koyuyorsun. Temiz eline bu suda ıslattığın sargı bezini sarıyorsun. İlk olarak saat yönünde temizliyorsun sonra ikinci sargı beziyle saat yönünün tersiyle en son parçayıda yanakları temizliyorsun. Akıntı kesilene kadar sabah akşam sonra hafta 1 dedi doktorum. Bakalım bu hafta deneyeceğim. Bir sonuç alamazsam tekrar giderim doktora
Beslenmede nelere dikkat edilecekSeyreltilmiş olacak ya bilemiyorum denemedim henüz1 paket antibiyotik 1 paket fitil bitirdim ekstra ilaç vermek istemedi doktorum. Sirkeyle temizleyeceğiz birde beslenme tabi ki. Bilmiyorum geçemez artarsa tekrar geleyim mi dedim dediğimi yaparsan geçer dedi kendinden emindi bilemedim
İnşallahHmm umarım hemen geçer, hiçbir şeye gerek kalmaz
İnşallah yavrum bakalım ben bu hafta deneyeceğim şifa bulursam yine güncellerimAa bende deniyim bunu şifa olur inşallah
Kuzum o beslenme benim kan değerlerime göre. Sende aynı şekilde mi olur emin değilim. Bana meyve bal patlıcan kırmızı et süt beyaz un domates ve salça yasak. Bunlar enfeksiyon üretimini arttırıyormuş bendeBeslenmede nelere dikkat edilecek
Anladm canm bol bol kefir tüket oda enfeksiyona iyi geliyorKuzum o beslenme benim kan değerlerime göre. Sende aynı şekilde mi olur emin değilim. Bana meyve bal patlıcan kırmızı et süt beyaz un domates ve salça yasak. Bunlar enfeksiyon üretimini arttırıyormuş bende
Evet evet içiyorum probiyotikli yoğurt yiyorum. Hamilelikte akıntı ve enfeksiyonu artıyor malesef bakalım bir şekilde geçireceğiz bu günleriAnladm canm bol bol kefir tüket oda enfeksiyona iyi geliyor
Yok kuzum bebeğin sagligina bakiliuor neden zararlı olsun evinde daha rahat edersinKizlar Yarin Dr da izin verirse eve gidicem. Kalanını evde vurdururum. Dün ultrasona girdim yarında çıkmadan girsem bir sorun olur mu 2 gün arayla ultrason zararlı mı
Neyse bu sıra ben her hele alınıyorum galiba tiye almış gibi okudum ya aşırı emojisiz felan olunca kusura bakma lütfenTiye aldığımdan değil samimi gördüğümden öyle söyledim burda kadınlar olarak biz bizeyiz diye yanlış anladınız :)
Yok kız niye zararlı olsun o eskidendi cihazlar kötüydü. Ben bir haftada kanamadan dolayı 4 defa gittim. Ve bir çok doktora sordum zararlı değil dediler. Sadece kalp atışını bi kaç saniyeden fazla dinlemek üst üste rahmi ısıtır. Yoksa zararı yokKizlar Yarin Dr da izin verirse eve gidicem. Kalanını evde vurdururum. Dün ultrasona girdim yarında çıkmadan girsem bir sorun olur mu 2 gün arayla ultrason zararlı mı
Yok yok sorun yokNeyse bu sıra ben her hele alınıyorum galiba tiye almış gibi okudum ya aşırı emojisiz felan olunca kusura bakma lütfenhormonel anlarsın beni şuan ağda ile ilgili konu açılmış bak kız ağda yapmış bebek içeride kasılmış korkuyor ne olucak diye . Ağda çok kasıyormuş jilet yada tüy dökme kremi kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?