Şöyleki randevumda sultangazi haseki ek binası parantez içinde fatih yazıyordu
Bende fatihde sandım Haseki olamaz ek binası dediğine göre dedim öyle bi karışıklık oldu ama bu gün gittim çok şükür
Evet kuzum yazdim görmedin galiba dün çıktım. O gelen kan kanama alanıymis o çıkmış. Dün ultrasona girdim kanama alanı yok dedi çok şükür hastanadeyken de ara ara kanama geldi koyu renkli. Sen nasılsın 12. Haftayi geçmişsindir
Kızlar çıktım ikili testten kan verdim şimdii. Doktor herşeyi çok güzel ve sağlıklı görünüyor dedi Allahıma şükürler olsun vede cinsiyet tahmininde bulundu kız dedi Ama kesin değil çok göremedim dedi göremediğinden söylemicekti sonra yaptı öylesine bir tahmin
Doktor iyiydi bu arada
Bu arada canım sen Mehmet Bozamı gittin ultrason resminde inova yazıyor benim sosyal medyadan takip ettiğim bayıldığım bi doktor var o hastanede Mehmet boz çok kibar ve bilgili bir doktor
Bizim haziran topikte de arkadaşa öyle dediler ama öyle olmadı. Gayette sağlıklı ilerliyordu en son riskleri her zaman söylerler ama bu olacak diye bişey yok. İkizlerde hep risk vardır ama hepsinde yoktur. Arkadaşa dediler ki yapışıklar ve tek plesentadan dolayı ölebilirler. 12. Haftada detaylıda baktılar hiçte yapışık değillerdi arada perde gibi bişey varmış. Tek plesentadan beslenseler bile sorun değil sen sağlıklı beslen kilona dikkat et onlar kilo alırlar