Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Ya aslında şekerim normal hareketler var ama nasıl anlatayım aşkım böyle bazı videolardaki gibi aşırı aşırı yok sakin sakin var..
Hareketleniyor aşkım düzelir bence minik minikte olsa bir anı bir anlarını tutmaz bence artık çok normal.

Hahah ciddi misinnnn oyyyy çok geçmiş olsun ya çok zor gözümde canlandı resmen benim travmalar

evet ya çok sabır gerektiriyor ama özlemle kavuşmak her zaman güzeldir hergün gidip görmek bile çok güzel bide evde olsalar of of
O da olacak Allahın izniyle

Krem ne kullanacaksiniz

Ya benimki şimdi 1 haftadır felan böyle .. anlamadım perşembe doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür belki yeri daraldı artık eski rahatlığı yok
Hareket ettğiği sürece sorun yok bence de ister yavaş ister hızlı huylarıda farklıdır mutlaka.. Bide benimmki yemek yerken hareketleniyor daha ilk lokmada nerdeyse sesten mi anlıyor tadını mı alıyor napıyor anlamadım.

En çok o iğneden korkuyorum ya

Hiç korkma ileri derecede panik atak hastasıyım ve ağrı esigim çok düşük olmasına rağmen asla korkuttuklari gibi olmadı ne ara yaptı anlamadım bile
Çok çok rahatlattın beni teşekkür ederim eşim benle gircek zaten kıpırdamamam gerekiyormuş
Ona yaslancam ve sıkcam dişimi

Perşembe günü sabah 7 de yatışım yapılcak doğumum gerçekleşcek, spinal sezeryan olarak nasipse kızlar. Dua bekliyorum hepinizden 3.700 şuan kilomuz
Canım bu perşembemi haftaya mı nerde olacak doğum Rabbim yardımcın olsuninşallah herşey güzel olur genel anestezi neden istemedin?

Perşembe günü sabah 7 de yatışım yapılcak doğumum gerçekleşcek, spinal sezeryan olarak nasipse kızlar. Dua bekliyorum hepinizden 3.700 şuan kilomuz
Maşallah kilosuda iyiymiş kaç haftadaydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah neden sezaryen olacaktı isteğe bağlı mı bir sebepten mi

Canım bu perşembemi haftaya mı nerde olacak doğum Rabbim yardımcın olsuninşallah herşey güzel olur genel anestezi neden istemedin?
Canım araştırdığım kadarıyla sezeryanın en zorlayıcı yönlerinden biri uyanma kendine gelme evresi ve çok şeyden mahrum kalıyorsun. Bebeğin doğum anından vs gibi. Spinalde hiç bayılmicam ve doktorumun dediğine göre ilk kalkış felan daha kolay oluyormuş 3.4 gün çok fazla ağrı hissetmiyormuşsun
Bu perşembe olucam iki gün sonra yani
Bağcılar Güneşli Erdem hastanesinde olucam

Hareketleniyor aşkım düzelir bence minik minikte olsa bir anı bir anlarını tutmaz bence artık çok normal.

Hahah ciddi misinnnn oyyyy çok geçmiş olsun ya çok zor gözümde canlandı resmen benim travmalar
Yok perşembe herşey normal dedi doktor zaten Salı tekrar kontrolüm var haftaya yinr sorarım bence yeri daraldı kızımın

Maşallah kilosuda iyiymiş kaç haftadaydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah neden sezaryen olacaktı isteğe bağlı mı bir sebepten mi
38+2 yim canım. Geç döllenmeydi haftasını yakaladı 35+5 dim şuan normalde ama sat düzeltildi kendi haftasını bulduk
Sezeryan sebebim çatımın dar ve sert olduğunu bebek için riskli olduğunu söyledi. Küçük minyon bir bebekde değil, çıkımı zor olur riske atmayalım dedi

Çok çok rahatlattın beni teşekkür ederim eşim benle gircek zaten kıpırdamamam gerekiyormuş
Ona yaslancam ve sıkcam dişimi
Benim esimi almamislardi sedyede ayaklarımı aşağı sarkıtıp eğil dedi ağlıyordum baya hiç unutmam o hocayı çok tatlı bı doktordu bitti bile dedi bende elimi tutarmisiniz fln demiştim tekniklere gerek kalmadı,ben günlerce ağladım korktum o iğneden ama bak diyeceksin acimiyormus diye hatta ben çocukluğumdan beri penadur vurulurum onun açısı daha kötü öyle diyim

Ah canım neden almadılar ya. İnsan destekçi arıyor gerçekten kendine eşim normalde aska bakamaz böyle şeylere çok hassas, inşallah bayılmaz diye dua ediyorum o ortamı nasıl kaldırcak bilmiyorum
Ben damar yolu açılırken bile panik oluyorum öyle bi hassaslık var iğneye karşı

Hastanenin prosedürüymus doktorum asla izin vermedi özel hastaneydi ama doktorum esimi almadı bencede destekçi olmalı olsaydı daha güvende hissederdim kendimi

Ayy sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah kolayca geçsin inşallah

Anladım canım tabi ikiniz içinde en sağlıklısı neyse o maşallah evet tosun birazcık

Doğumun kolaylıkla geçsin canım sağ salim sağlıklı bi şekilde kavuş bebeğine, dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…