Ya aslında şekerim normal hareketler var ama nasıl anlatayım aşkım böyle bazı videolardaki gibi aşırı aşırı yok sakin sakin var..
Hareketleniyor aşkım düzelir bence minik minikte olsa bir anı bir anlarını tutmaz bence artık çok normal.Ayy kız nasıl korktumannemle konuşuyorduk dedi ben iki sene önce uyuz olmuşum ama sen takıntılısın diye söylemedim ilaç va kullandım tüm evi yıkadım vs ben şok.. aile hekimi anladı git hemen bekleme dedi gittim adamda yok bu uyuz değil dedi . Ya hormonel ya şuan sıcaklardan dedi ama bilemedim bakalım aşkım perşembede cildiyeye gidim çift dikiş olsun ben çok takıntılıyım
O da olacak Allahın izniyleevet ya çok sabır gerektiriyor ama özlemle kavuşmak her zaman güzeldir hergün gidip görmek bile çok güzel bide evde olsalar of of
Krem ne kullanacaksinizBen de 32 bitsin öyle başlayacağım, sadece göğüs ucuna değil kahverengi kısma da sürmemiz gerekiyormuş.
Canım benim eşyalarım şöyle;
• 5 adet depend
• 3 adet külot
• 2 adet emzirme sütyeni (siyah ve krem)
• 2 adet emzirme atleti (siyah ve beyaz)
• 2 adet çorap
• yatak koruyucu (hastane istedi)
• 1 adet uzun sabahlık / 1 adet gecelik (bu ikisi beyaz ve takım + fotoğraf çekiminde kullanacağım)
• 1 adet alt üst önü düğmeli pijama takımı (koyu renk)
Yedek kıyafetlere de 1 adet daha önü düğmeli pijama takımı koydum o da koyu renk. Gayet makul bir çanta oldu benimkiler. Bebemin de hemen hemen böyle. Biraz battaniye fazla oldu onu da ayarlayacağım.
Hareket ettğiği sürece sorun yok bence de ister yavaş ister hızlı huylarıda farklıdır mutlaka.. Bide benimmki yemek yerken hareketleniyor daha ilk lokmada nerdeyse sesten mi anlıyor tadını mı alıyor napıyor anlamadım.Ya benimki şimdi 1 haftadır felan böyle .. anlamadım perşembe doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür belki yeri daraldı artık eski rahatlığı yok
En çok o iğneden korkuyorum yayok normal oluyorsun monitörden tansiyon düşmeye başlayınca sakinleştirici vuruyor yada miden bulanirsa onun harici normal oluyorsun sadece belden altı hissiz oluyor korkma kuzum gerçekten hiç korkulacak bişey değil bana iğneyi çok farklı anlattılar ben bir hafta uyuyamamıştım o iğne korkusundan ben ne belime yapılan iğneyi hissettim ne de acı
İnşallah benimde öyle olurben epidural sezaryen oldum, herkesin tecrübesi farklıdır tabii, benim harika geçmişti elhamdülillah, hiçbir sorun olmadı öncesi sonrası
Hiç korkma ileri derecede panik atak hastasıyım ve ağrı esigim çok düşük olmasına rağmen asla korkuttuklari gibi olmadı ne ara yaptı anlamadım bileEn çok o iğneden korkuyorum ya
Çok çok rahatlattın beni teşekkür ederim eşim benle gircek zaten kıpırdamamam gerekiyormuşHiç korkma ileri derecede panik atak hastasıyım ve ağrı esigim çok düşük olmasına rağmen asla korkuttuklari gibi olmadı ne ara yaptı anlamadım bile
Canım bu perşembemi haftaya mı nerde olacak doğum Rabbim yardımcın olsunPerşembe günü sabah 7 de yatışım yapılcak doğumum gerçekleşcek, spinal sezeryan olarak nasipse kızlar. Dua bekliyorum hepinizden3.700 şuan kilomuz
Maşallah kilosuda iyiymiş kaç haftadaydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahPerşembe günü sabah 7 de yatışım yapılcak doğumum gerçekleşcek, spinal sezeryan olarak nasipse kızlar. Dua bekliyorum hepinizden3.700 şuan kilomuz
Canım araştırdığım kadarıyla sezeryanın en zorlayıcı yönlerinden biri uyanma kendine gelme evresi ve çok şeyden mahrum kalıyorsun. Bebeğin doğum anından vs gibi. Spinalde hiç bayılmicam ve doktorumun dediğine göre ilk kalkış felan daha kolay oluyormuş 3.4 gün çok fazla ağrı hissetmiyormuşsunCanım bu perşembemi haftaya mı nerde olacak doğum Rabbim yardımcın olsuninşallah herşey güzel olur genel anestezi neden istemedin?
Yok perşembe herşey normal dedi doktor zaten Salı tekrar kontrolüm var haftaya yinr sorarım bence yeri daraldı kızımınHareketleniyor aşkım düzelir bence minik minikte olsa bir anı bir anlarını tutmaz bence artık çok normal.
Hahah ciddi misinnnn oyyyy çok geçmiş olsun ya çok zor gözümde canlandı resmen benim travmalar
38+2 yim canım. Geç döllenmeydi haftasını yakaladı 35+5 dim şuan normalde ama sat düzeltildi kendi haftasını buldukMaşallah kilosuda iyiymiş kaç haftadaydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahneden sezaryen olacaktı isteğe bağlı mı bir sebepten mi
Benim esimi almamislardi sedyede ayaklarımı aşağı sarkıtıp eğil dedi ağlıyordum baya hiç unutmam o hocayı çok tatlı bı doktordu bitti bile dediÇok çok rahatlattın beni teşekkür ederim eşim benle gircek zaten kıpırdamamam gerekiyormuş
Ona yaslancam ve sıkcam dişimi
Ah canım neden almadılar ya. İnsan destekçi arıyor gerçekten kendine eşim normalde aska bakamaz böyle şeylere çok hassas, inşallah bayılmaz diye dua ediyorumBenim esimi almamislardi sedyede ayaklarımı aşağı sarkıtıp eğil dedi ağlıyordum baya hiç unutmam o hocayı çok tatlı bı doktordu bitti bile dedibende elimi tutarmisiniz fln demiştim tekniklere gerek kalmadı,ben günlerce ağladım korktum o iğneden ama bak diyeceksin acimiyormus diye hatta ben çocukluğumdan beri penadur vurulurum onun açısı daha kötü öyle diyim
Hastanenin prosedürüymus doktorum asla izin vermedi özel hastaneydi ama doktorum esimi almadı bencede destekçi olmalı olsaydı daha güvende hissederdim kendimiAh canım neden almadılar ya. İnsan destekçi arıyor gerçekten kendine eşim normalde aska bakamaz böyle şeylere çok hassas, inşallah bayılmaz diye dua ediyorumo ortamı nasıl kaldırcak bilmiyorum
Ben damar yolu açılırken bile panik oluyorum öyle bi hassaslık var iğneye karşı
AyyPerşembe günü sabah 7 de yatışım yapılcak doğumum gerçekleşcek, spinal sezeryan olarak nasipse kızlar. Dua bekliyorum hepinizden3.700 şuan kilomuz
Anladım canım tabi ikiniz içinde en sağlıklısı neyse o maşallah evet tosun birazcık38+2 yim canım. Geç döllenmeydi haftasını yakaladı 35+5 dim şuan normalde ama sat düzeltildi kendi haftasını bulduk
Sezeryan sebebim çatımın dar ve sert olduğunu bebek için riskli olduğunu söyledi. Küçük minyon bir bebekde değil, çıkımı zor olur riske atmayalım dedi
Perşembe günü sabah 7 de yatışım yapılcak doğumum gerçekleşcek, spinal sezeryan olarak nasipse kızlar. Dua bekliyorum hepinizden3.700 şuan kilomuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?