Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Erken yada geç değil kız herkesin farklı ben hastanede hamişlerle konuşuyorum kimi 16 da hissetmiş kimi 24 yani değişiyor. Erken hissettiysek ne güzel
İşte internetten araştırdıklarım doktorumun dediği 20. hafta sonrası olunca kendimi endekslemişim aşkım Vallahi doğruymuş erken de olabilirmiş hahah

Burada kimse böyle bir talepte bulunmadı. O yüzden copy paste içeriklerinizi başka platformlar da kullanın, burası yeri değil.

İşte internetten araştırdıklarım doktorumun dediği 20. hafta sonrası olunca kendimi endekslemişim aşkım Vallahi doğruymuş erken de olabilirmiş hahah
Ahahah inşallah yakında tekme de yersin kuzum ne güzel beddua dimi

Burası sizin reklam yapacağınız yer değil. Dolandırıcı çok gördük burda. Gidin işinizi reklam yapılan yerde yapın. Dolandırıcı mısınız değil misiniz kimse bilemez.
siz sanırım yazımı okumadınız. bilgi veriyorum. yazımı okursanız eminim ki size de katkısı olacaktır. forumun mantığı zaten bilgi alışverişi içindir. iyi günler size.

siz sanırım yazımı okumadınız. bilgi veriyorum. yazımı okursanız eminim ki size de katkısı olacaktır. forumun mantığı zaten bilgi alışverişi içindir. iyi günler size.
Ya he he özelden yazanlara da kendi firmanızı önermiyorsunuz ya zaten bizde keriz insanlarız. Bu masum oyunlarını gidin başka yerde oynayın

Ya he he özelden yazanlara da kendi firmanızı önermiyorsunuz ya zaten bizde keriz insanlarız. Bu masum oyunlarını gidin başka yerde oynayın
ben size iyi forumlar diliyorum. okuduğunu anlayabilenler ve farklı firmaları kıyaslayabilmek adına oldukça şeffaf ve önemli bilgiler sundum. size iyi günler.

Kızlar ben 16 haftalık oldum ama henüz bir şey hissetmiyorum. Hissedenleri kaçıncı haftada hissetti? Elinizi koyunca elinizde mi hissediyorsunuz yoksa içinizde mi pıt pıt atıyor?

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu için geçen hafta cuma tahlil oldum, ilaç kullandım. Hala kaşığımda ağrı var tekrarlasam mı yarın idrarı tahlilini. Sizler nasıl yaptınız acaba

Kızlar ben 16 haftalık oldum ama henüz bir şey hissetmiyorum. Hissedenleri kaçıncı haftada hissetti? Elinizi koyunca elinizde mi hissediyorsunuz yoksa içinizde mi pıt pıt atıyor?
Ben de 17. Haftaya giriş yaptım hissetmiyorum canım. Bugün kontrolüm vardı. Doktorum daha küçük olduğu için hissetmezsin dedi. Bebeğimi de ultrasonda görünce içim rahatladı :)

evet biraz sordum danıştım çevreme 2 yıl sürer mahkeme süreci olursa dediler. Dedğin gibi kiracılı evi kimse almak istemiyor. Bakalım bizi nasıl bir süreç bekliyor. Taşınmak çok zor gerçekten Allah evi olmayan herkese ev nasip etsin inşallah

Kızlar birşey sorucam ben suan 18+4 haftalık oldum ama adet sancısı gibi sancılar hala yasıyorum. Böyle yasayan var mı?

kuşum bugün pıt pıt etti bugün hissetmeye başladım takipteyim hahah inşallah gün geçtikçe çok çok yapar
Aşkom hayırlı olsun çok güzel bir duygudur Ya ben hala hissedemiyorum cidden çok korkmaya başlıyorum . İlk kez randevuyuda 4 haftaya verdi 4 hafta bekle bekliye bilirsen

Aşkom hayırlı olsun çok güzel bir duygudur Ya ben hala hissedemiyorum cidden çok korkmaya başlıyorum . İlk kez randevuyuda 4 haftaya verdi 4 hafta bekle bekliye bilirsen
aşkımmmm bir kere hissettim daha öğlen saatlerinde minicik bir iki saniyelik bir şey bakalım bir daha olacak mı. Korkma, korkmayın herkesin aynı olmaz sakın kötü düşünme hemen.

aşkımmmm bir kere hissettim daha öğlen saatlerinde minicik bir iki saniyelik bir şey bakalım bir daha olacak mı. Korkma, korkmayın herkesin aynı olmaz sakın kötü düşünme hemen.
Yok aşko dediler zaten 20 ci haftada hissedilir diye de ne bilim insan bekliyor 15+5 bitiyor bu gün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…