Bekleyelim bana hâlâ erken geliyorYok aşko dediler zaten 20 ci haftada hissedilir diye de ne bilim insan bekliyor 15+5 bitiyor bu gün .
Ayyy çok sevindimGörüştüm canım malesef kum döküyormuşum bu ağrılarım ondanmış hamilelikte kum oluşmuş. Günde 4 litre su içmeme rağmen yeterli gelmemiş çünkü aşırı tuz tüketiyorum hep ödem tutmuşum tuzu doğuma kadar yasakladı. Bebeklerin durumu iyi çok şükür
Ben bende oluyorsada bence anlamıyorum yani bağırskmı seyirmemi bazen oluyor seyirme oluyor ama bence normal vucüt seyirmesi bende çok olur stresten felanBekleyelim bana hâlâ erken geliyorbakalım bir daha olacak mı bana da gözlemliyorum
Olabilir balım stres zaten vurur karın, mide bölgesine. Yani belki oluyor bağırsak zannediyorsundur belki benim de bağırsak bilemiyorum ama daha önce hiç böyle bir şey gelmedi başıma. Tekrarlamasını bekliyorum aynı şeyin ancak öyle anlarım gibiBen bende oluyorsada bence anlamıyorum yani bağırskmı seyirmemi bazen oluyor seyirme oluyor ama bence normal vucüt seyirmesi bende çok olur stresten felan
Ne aldınız acabaSelam canım, ben bugün aldım
Ben kullanmaya başladım yaBana da feramat verdi çok fazla olumsuz yorum okudum kullanmadım dahadecavit pronatal ve devit 3 verdi. Ben de decaviti kullanıyorum iki gündür. D3 içeriği temiz değilmiş sanırım evde erbatab d3+k2 var onu kullanacağım inşallah midem alırsa
Ben de decavit kullandım bir ay. Yutmakta zorlandığım için bıraktım . Prognal max diye bi omega kullanıyorum. Doktorum yeterli dedi. Bunun yanında ocean d3 K2 d vitamini kullanıyorum .Bana da feramat verdi çok fazla olumsuz yorum okudum kullanmadım dahadecavit pronatal ve devit 3 verdi. Ben de decaviti kullanıyorum iki gündür. D3 içeriği temiz değilmiş sanırım evde erbatab d3+k2 var onu kullanacağım inşallah midem alırsa
abur cubur yemıyorsan zararlı ıcecekler gereksız seker tüketmıyorsan proteın agırlıklı beslenıyorsan cok normal canım. Endıse etme. Istemsız hamıleyken saglıklı beslenelim kafasına girdigimiz ıcın cogu zararlı seyı cıkarıyoruz hayatımızdan. Oda kılo aldırmıyor. Nasıl beslenıyorsun bılmıyorumda benım kı sadece öngörüSelam kızlar nasılsınız hamilelik nası gidiyorbiz 18+3 olduk size bisey sorcam ben normalde de yemeyi cok seven biriyim hamilelikte daha da çok yiyorum ama niyeyse kilo almıyorum hatta bu sabah tartıldım. 1kilo duşmuşum son kontrolum 3 hafta onceydi bebeğin kilosu falan hersey iyidi şukur ama bu kilo almamam normal mi bebeğe bi zararı varmı canım sıkılıyo
Herseyi yiyorum valla canim yediğime pek dikkat etmiyorum,dikkat etmiyorum derken canım ne isterse yiyorum ama cok yoruyus yapiyorum her gun en az 1 saat acaba ondan olabilir mi diye dusunuyorumabur cubur yemıyorsan zararlı ıcecekler gereksız seker tüketmıyorsan proteın agırlıklı beslenıyorsan cok normal canım. Endıse etme. Istemsız hamıleyken saglıklı beslenelim kafasına girdigimiz ıcın cogu zararlı seyı cıkarıyoruz hayatımızdan. Oda kılo aldırmıyor. Nasıl beslenıyorsun bılmıyorumda benım kı sadece öngörü
Chicco bellagio bebek arabası ve chicco korry essential oto koltuk/pusetNe aldınız acaba
Günaydın canım bebeğin gelişimi yerindeyse sorun yok bende almadım aynıyımSelam kızlar nasılsınız hamilelik nası gidiyorbiz 18+3 olduk size bisey sorcam ben normalde de yemeyi cok seven biriyim hamilelikte daha da çok yiyorum ama niyeyse kilo almıyorum hatta bu sabah tartıldım. 1kilo duşmuşum son kontrolum 3 hafta onceydi bebeğin kilosu falan hersey iyidi şukur ama bu kilo almamam normal mi bebeğe bi zararı varmı canım sıkılıyo
Sukur bebek cok iyi herşey yolundaGünaydın canım bebeğin gelişimi yerindeyse sorun yok bende almadım aynıyım
Sağlıkla gelsinler canım kilo almamak da iyi sonrası için kilo vermeyle ugrasmayizSukur bebek cok iyi herşey yolunda
Amin ecmain insallah kuzum valla kilo almamak cok guzel ama cevremde bir suru cok bilmis insanlar olunca korkutuyolar beniSağlıkla gelsinler canım kilo almamak da iyi sonrası için kilo vermeyle ugrasmayizben diğer gebeliğimde de hiç almadım çevreden hep emzirirken alırsın falan dediler emzirirken de almadım
Onlar hiç susmuyor ki boşver sen sağlıklı besleniyorsan bebeğinde sağlığı yerindeyse boşver takma canım sonucta bir sorun olsa doktor söylerAmin ecmain insallah kuzum valla kilo almamak cok guzel ama cevremde bir suru cok bilmis insanlar olunca korkutuyolar beniyok iste alman lazim bebege zararli zayif dogar falan gibi seyler
Cok haklisin valla sağol Allah razi olsun valla rahatladım herkez kotu konuşunca senin boyle guzel konusman bana iyi geldiOnlar hiç susmuyor ki boşver sen sağlıklı besleniyorsan bebeğinde sağlığı yerindeyse boşver takma canım sonucta bir sorun olsa doktor söyler
İlk bebeğimi 17+2 de hissettim. Onda bile insanlar erken hissetmişsin diye inanmadılar. Çogu arkadaşım 22 haftalarda hissettiler. O yüzden korkma. Vücut yapısına göre bebeğe göre değişiyor.Aşkom hayırlı olsun çok güzel bir duygudurYa ben hala hissedemiyorum cidden çok korkmaya başlıyorum . İlk kez randevuyuda 4 haftaya verdi 4 hafta bekle bekliye bilirsen
18+1 adet sancısı gibi değilde kasılma şekilde oluyor bazen. Karnım içerden kasiliyor. Bu yalanci sanci.Kızlar birşey sorucam ben suan 18+4 haftalık oldum ama adet sancısı gibi sancılar hala yasıyorum. Böyle yasayan var mı?
20. Haftadan sonra kilo almaya başlarsın. İnsanları dinleme. 20. Haftadan sonra iştahın açılacak gece bile yemek için kalkacaksınCok haklisin valla sağol Allah razi olsun valla rahatladım herkez kotu konuşunca senin boyle guzel konusman bana iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?