2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Ayyy takipteyim başka olcak mı bakalım
Hissetmeye başladın mı. Zaten yeni başladıysa az az dan olur. Bazen 1 gün hissedip ertesi hissetmiyorsun bile. Gün geçtikçe siklasiyor. Benimki şimdi her gun kıpır kıpır.

kızlar bu bebelerin hareketleri vs ilk baş pıt pıt bir şey atıyormuş gibi mi oluyor? 2 dakika önce pıt pıt bir şey hissettim minicik
Ay çok heyecanlı inşallah daha da güçlü hissedersin darısı bana dün doktorum dedi ki kıpırtı hissedebilirsin artık dedim yok tık yok

Ay çok heyecanlı inşallah daha da güçlü hissedersin darısı bana dün doktorum dedi ki kıpırtı hissedebilirsin artık dedim yok tık yok
Ya geçen gün annem kızım hiç kıpırtı hissettin mi demişti yok anne demiştim erken falan hatta buraya da yazmıştım ben 20. haftadan sonra hareket hissedeceğimi düşünüyorum şu an erken diye ve bugün koltukta uzanırken oğlum pıt pıt yaptı şoka girdim hahaha allahım hep hissedelim şu mucizevi şeyleri inşallah sen de hissedersin tam da şu sıralar

Erken yada geç değil kız herkesin farklı ben hastanede hamişlerle konuşuyorum kimi 16 da hissetmiş kimi 24 yani değişiyor. Erken hissettiysek ne güzel

Hissetmeye başladın mı. Zaten yeni başladıysa az az dan olur. Bazen 1 gün hissedip ertesi hissetmiyorsun bile. Gün geçtikçe siklasiyor. Benimki şimdi her gun kıpır kıpır.
kuşum bugün pıt pıt etti bugün hissetmeye başladım takipteyim hahah inşallah gün geçtikçe çok çok yapar

Erken yada geç değil kız herkesin farklı ben hastanede hamişlerle konuşuyorum kimi 16 da hissetmiş kimi 24 yani değişiyor. Erken hissettiysek ne güzel
İşte internetten araştırdıklarım doktorumun dediği 20. hafta sonrası olunca kendimi endekslemişim aşkım Vallahi doğruymuş erken de olabilirmiş hahah

İşte internetten araştırdıklarım doktorumun dediği 20. hafta sonrası olunca kendimi endekslemişim aşkım Vallahi doğruymuş erken de olabilirmiş hahah
Ahahah inşallah yakında tekme de yersin kuzum ne güzel beddua dimi

Kızlar ben 16 haftalık oldum ama henüz bir şey hissetmiyorum. Hissedenleri kaçıncı haftada hissetti? Elinizi koyunca elinizde mi hissediyorsunuz yoksa içinizde mi pıt pıt atıyor?

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu için geçen hafta cuma tahlil oldum, ilaç kullandım. Hala kaşığımda ağrı var tekrarlasam mı yarın idrarı tahlilini. Sizler nasıl yaptınız acaba

Kızlar ben 16 haftalık oldum ama henüz bir şey hissetmiyorum. Hissedenleri kaçıncı haftada hissetti? Elinizi koyunca elinizde mi hissediyorsunuz yoksa içinizde mi pıt pıt atıyor?
Ben de 17. Haftaya giriş yaptım hissetmiyorum canım. Bugün kontrolüm vardı. Doktorum daha küçük olduğu için hissetmezsin dedi. Bebeğimi de ultrasonda görünce içim rahatladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…