- 5 Şubat 2025
- 328
- 392
- 18
- 36
hadi yaa zararlı mı peki? Ben pek önemsemiyodum ya bunu. Yürürken bide alt tarafım sanki düşecek gibi oluyo:) nasıl tarif edilir bilmemde böyle işte18+1 adet sancısı gibi değilde kasılma şekilde oluyor bazen. Karnım içerden kasiliyor. Bu yalanci sanci.
Teşekkür ederim canım benim düşündüğün için ama ne yapsam geçmedi hiçbir şekilde artık en son 3 gün olmuştu kendi kendine geçti yoksa delirecektim artık Allah bir daha yaşatmasınNasıl oldun canım ? Ben baya soğuk kompres ,ılık duş eşime iyice baya kafamda masajdı saç çekmeydi derken bir tık şimdi gözümdeki zonklama azalmış .
Çok teşekkür ederim bir araştırayım onu. Hamile bir arkadaşım detaylı ultrason yaptırma ben de yaptırmadım dedi kafam karıştı yaMerhaba canım sultangazi de haseki araştırma hastanesi var orda Ali Çetin diye bi doktor vardı hala duruyor mu bilmiyorum ama ikinci gebeliğim de oraya gitmiştim gayette güzel ilgileniyor inceliyor
Canım ben de her şeyi denedim geçmedi en son doktorum gynolomexin ovül 600 mg yazdı. Bir kutuda 2 tane var 3 gün arayla kullanıyorsun fitilleri. İlkini birkaç gün önce kullandım o yeşil akıntıyı kesti şu an sadece beyaz akıntı var, bu sabah da 2.fitili aldım bakalım nasıl olacak. Eğer hala geçmezse söyle bana kültür alalım dedi doktorum. Sen de sağlık ocağına gidip durumu anlatırsan bu ilacı yazarlar belki reçetesiz satılıyor mu bilmiyorum çünkü ama bunu kullanmadan önce inanılmaz azmıştı baş edemiyordum yeşil akıntılar ve mantarlaMerhaba kizlar benm enfeksiyonm var die gittm mantarmis. Ne kullandysam gecmedi . Donaxly fitil travazol krem gyno fitil. Sirke. Kasintm cok siddetli. Ilk bebegi de bu sekilde belirtilerle sobra enfeksiyondan kaybettm. Baska bir onerisi olan var mi
Ayrıntılı zamanınız geçer o zaman sankiKızlarrrBen şimdi 16.haftanın başında kontrole gidip cinsiyeti öğrendim. Her şey yolunda görünüyor çok şükür. Bir sonrakine bir ay sonra gitmeme gerek var mı bilemedim, sanki 2 ay sonra gitsem daha mantıklıymış gibi geliyor bir de doktor değiştirmeyi düşünüyorum zaten o arada onu araştırır karar veririm dedim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Aynen canım Rabbim bize bize bizim gibi derdi olan bizden dertli olan herkese kolaylık versin. Dertlere derman versin.Aynen öyle Allah vicdan merhamet versin...
İşte ayrıntılı yaptırmayı da düşünmüyorum zaten emin değilim o konuda da :)Ayrıntılı zamanınız geçer o zaman sanki
16da gittiğimde 4-5 hafta sonra detaylı için perinatologa gidebilirsin dedi bana. Ondan sonra da her şey yolundaysa 4 hafta sonra bana gelirsin yine dediKızlarrrBen şimdi 16.haftanın başında kontrole gidip cinsiyeti öğrendim. Her şey yolunda görünüyor çok şükür. Bir sonrakine bir ay sonra gitmeme gerek var mı bilemedim, sanki 2 ay sonra gitsem daha mantıklıymış gibi geliyor bir de doktor değiştirmeyi düşünüyorum zaten o arada onu araştırır karar veririm dedim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Valla beni şuan pek rahatsız etmiyor. O yüzden saldım.hadi yaa zararlı mı peki? Ben pek önemsemiyodum ya bunu. Yürürken bide alt tarafım sanki düşecek gibi oluyo:) nasıl tarif edilir bilmemde böyle işteben pek canının kıymetını bilen biri değilim ama dikkat etmek lazım galiba
Ben ayrıntılı yaptırma taraftarıyım. Çünkü normal ultrason gibi değil. Bebeğin bütün kemiklerine her şeyine kadar inceliyorlar. Bir sorun varsa önceden tedavi edilir.İşte ayrıntılı yaptırmayı da düşünmüyorum zaten emin değilim o konuda da :)
Valla dinlemiyom ama insan ister istemez etkileniyo cuval degil ki ağzını buzesin20. Haftadan sonra kilo almaya başlarsın. İnsanları dinleme. 20. Haftadan sonra iştahın açılacak gece bile yemek için kalkacaksıntombik tombik olucaz. Zaten şimdi bebek ne kadar olabilirki 6. Aydan sonra kilo almaya başlıyorlar. Benimde karnım çok küçük bütün gebeliklerimde öyle. İç karnım geniş. İlk bebeğim malum daha küçük karnım. Çogu kişi işte karnın küçük olsun dogurmak daha kolay olur bebek küçük olunca diyorlardı. 4 kilo doğdu o karnımdan. Karınla kiloyla alakalı değil
İşte ayrıntılı yaptırmayı da düşünmüyorum zaten emin değilim o konuda da :)
Geçmiş olsun bu fitili bende kullandım yeni kullanırken kesti. En son çarşamba akşamı yaptım, bugün bir baktım yine yeşil yeşil akıntı gördüm yarın tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum.Canım ben de her şeyi denedim geçmedi en son doktorum gynolomexin ovül 600 mg yazdı. Bir kutuda 2 tane var 3 gün arayla kullanıyorsun fitilleri. İlkini birkaç gün önce kullandım o yeşil akıntıyı kesti şu an sadece beyaz akıntı var, bu sabah da 2.fitili aldım bakalım nasıl olacak. Eğer hala geçmezse söyle bana kültür alalım dedi doktorum. Sen de sağlık ocağına gidip durumu anlatırsan bu ilacı yazarlar belki reçetesiz satılıyor mu bilmiyorum çünkü ama bunu kullanmadan önce inanılmaz azmıştı baş edemiyordum yeşil akıntılar ve mantarla
Detaylı ultrason için geç kalınmış olur randevularımızı almamız gerekiyor tam bu zamanlarda. Bebek için de şiddetle öneririm detaylı ultrasonu 45 dakika 1 saat boyunca bebeğin organ gelişimine vs bakacaklar o yüzden bence yaptırmalısınKızlarrrBen şimdi 16.haftanın başında kontrole gidip cinsiyeti öğrendim. Her şey yolunda görünüyor çok şükür. Bir sonrakine bir ay sonra gitmeme gerek var mı bilemedim, sanki 2 ay sonra gitsem daha mantıklıymış gibi geliyor bir de doktor değiştirmeyi düşünüyorum zaten o arada onu araştırır karar veririm dedim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ay niye böyle olduKız galiba bi sen bi ben kaldık cinsiyet öğrenmeyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?