Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
18+1 adet sancısı gibi değilde kasılma şekilde oluyor bazen. Karnım içerden kasiliyor. Bu yalanci sanci.
hadi yaa zararlı mı peki? Ben pek önemsemiyodum ya bunu. Yürürken bide alt tarafım sanki düşecek gibi oluyo:) nasıl tarif edilir bilmemde böyle işte ben pek canının kıymetını bilen biri değilim ama dikkat etmek lazım galiba

Merhaba kizlar benm enfeksiyonm var die gittm mantarmis. Ne kullandysam gecmedi . Donaxly fitil travazol krem gyno fitil. Sirke. Kasintm cok siddetli. Ilk bebegi de bu sekilde belirtilerle sobra enfeksiyondan kaybettm. Baska bir onerisi olan var mi

Nasıl oldun canım ? Ben baya soğuk kompres ,ılık duş eşime iyice baya kafamda masajdı saç çekmeydi derken bir tık şimdi gözümdeki zonklama azalmış .
Teşekkür ederim canım benim düşündüğün için ama ne yapsam geçmedi hiçbir şekilde artık en son 3 gün olmuştu kendi kendine geçti yoksa delirecektim artık Allah bir daha yaşatmasın
Merhaba canım sultangazi de haseki araştırma hastanesi var orda Ali Çetin diye bi doktor vardı hala duruyor mu bilmiyorum ama ikinci gebeliğim de oraya gitmiştim gayette güzel ilgileniyor inceliyor
Çok teşekkür ederim bir araştırayım onu. Hamile bir arkadaşım detaylı ultrason yaptırma ben de yaptırmadım dedi kafam karıştı ya

Merhaba kizlar benm enfeksiyonm var die gittm mantarmis. Ne kullandysam gecmedi . Donaxly fitil travazol krem gyno fitil. Sirke. Kasintm cok siddetli. Ilk bebegi de bu sekilde belirtilerle sobra enfeksiyondan kaybettm. Baska bir onerisi olan var mi
Canım ben de her şeyi denedim geçmedi en son doktorum gynolomexin ovül 600 mg yazdı. Bir kutuda 2 tane var 3 gün arayla kullanıyorsun fitilleri. İlkini birkaç gün önce kullandım o yeşil akıntıyı kesti şu an sadece beyaz akıntı var, bu sabah da 2.fitili aldım bakalım nasıl olacak. Eğer hala geçmezse söyle bana kültür alalım dedi doktorum. Sen de sağlık ocağına gidip durumu anlatırsan bu ilacı yazarlar belki reçetesiz satılıyor mu bilmiyorum çünkü ama bunu kullanmadan önce inanılmaz azmıştı baş edemiyordum yeşil akıntılar ve mantarla

Kızlarrr Ben şimdi 16.haftanın başında kontrole gidip cinsiyeti öğrendim. Her şey yolunda görünüyor çok şükür. Bir sonrakine bir ay sonra gitmeme gerek var mı bilemedim, sanki 2 ay sonra gitsem daha mantıklıymış gibi geliyor bir de doktor değiştirmeyi düşünüyorum zaten o arada onu araştırır karar veririm dedim. Siz ne düşünüyorsunuz?

Ayrıntılı zamanınız geçer o zaman sanki

16da gittiğimde 4-5 hafta sonra detaylı için perinatologa gidebilirsin dedi bana. Ondan sonra da her şey yolundaysa 4 hafta sonra bana gelirsin yine dedi

Valla beni şuan pek rahatsız etmiyor. O yüzden saldım.

İşte ayrıntılı yaptırmayı da düşünmüyorum zaten emin değilim o konuda da :)
Ben ayrıntılı yaptırma taraftarıyım. Çünkü normal ultrason gibi değil. Bebeğin bütün kemiklerine her şeyine kadar inceliyorlar. Bir sorun varsa önceden tedavi edilir.

Valla dinlemiyom ama insan ister istemez etkileniyo cuval degil ki ağzını buzesin haklisin minacık onlar daha sonra kilo aldık diye ağlarız sağlıkla dogsunlar da almışık vermişim gerisi boş

Kızlar kızlar gittim doktor yokmuş Salı günü gideceğim cinsiyeti bu gidişle doğumda öğreneceğiz

İşte ayrıntılı yaptırmayı da düşünmüyorum zaten emin değilim o konuda da :)

Bence yaptırsan daha iyi olur ikili tarama testi gibi bir şey değil, bazen mesela bebeğin Allah korusun kalbinde bir şey fark ediliyor doğum sırasında çocuk kardiyoloğunun bulunması gerekiyor gibi şeyler görmüştüm ya da erken müdahale edilebilir bir şey de görülebilir ama tabiki karar senin doktorunla konuşup karar verirsin

Geçmiş olsun bu fitili bende kullandım yeni kullanırken kesti. En son çarşamba akşamı yaptım, bugün bir baktım yine yeşil yeşil akıntı gördüm yarın tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum.

Detaylı ultrason için geç kalınmış olur randevularımızı almamız gerekiyor tam bu zamanlarda. Bebek için de şiddetle öneririm detaylı ultrasonu 45 dakika 1 saat boyunca bebeğin organ gelişimine vs bakacaklar o yüzden bence yaptırmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…