Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Geçmiş olsun bu fitili bende kullandım yeni kullanırken kesti. En son çarşamba akşamı yaptım, bugün bir baktım yine yeşil yeşil akıntı gördüm yarın tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum.
bende 15. haftAdayım yeşil akıntı geliyo diye bugün gittiğim randevumda söyledim donaxyl verdi. ama bu akşam başlayacağım inşallah geçer...

bende 15. haftAdayım yeşil akıntı geliyo diye bugün gittiğim randevumda söyledim donaxyl verdi. ama bu akşam başlayacağım inşallah geçer...
Geçmiş olsun, baştan beri var mıydı yeni mi oldu ? İdrar tahlili veya başka bişey yaptı mı acaba

Kaçıncı haftada cisiyet öğrendiniz ben 15. haftadayım daha küçük göremeyiz dediler bugün, detaylı için 23 hazirana gün verdiler. 2 aya yakın..

Geçmiş olsun, baştan beri var mıydı yeni mi oldu ? İdrar tahlili veya başka bişey yaptı mı acaba
idrar tahliller her gidişimde yapılıyor bişey çıkmadı şidmiye kadar. bu seferde yine idrar ve kan tahlili verdim.Akıntı bu ay iki hafta önce başladı. kaşıntı yanma falan yok sadece yeşilimsi bir renkte akıntı geliyo.

İdrarı benim doktorum hiç önemsemedi ya 3 ay önce yaptı, benim ara ara oluyordu. Söylediğimde önemli değil dedi.. En sonra idrarda enfeksiyon çıktı.. geçen hafta ilaç kullandım fitil. Bugün tekrar başladı.

Merhaba kizlar benm enfeksiyonm var die gittm mantarmis. Ne kullandysam gecmedi . Donaxly fitil travazol krem gyno fitil. Sirke. Kasintm cok siddetli. Ilk bebegi de bu sekilde belirtilerle sobra enfeksiyondan kaybettm. Baska bir onerisi olan var mi
Beyaz dut kurusunu bşr yemek kaşığı sabah akşam bir buçuk fincan su ile kaynatıp için bir fincan kalıyor kaynadıktan sonra bende bebeğimi enfeksiyon kanama su bitmesi ile kaybettim sonra ki oğlumda düzenli içtim dut kurusunu ve hafif enfeksiyonla atlattım hep ayları

Son düzenleme:
Ay niye böyle oldu
Valla ben hiç merak etmiyorum daha doğrusu edecek durumda değilim her hafta bi sıkıntım çıkıyor ağrılar geçsin sağlıklı doğsunlar diyorum ama bu hafta bi hafif merak sardı gibi 21 de detaylıya giricem

18+5 deyim kızlar, tansiyonum aşırı düşüyo size tavsiye bi limon falan damlatın suyunuza ya da yanınızda bişi bulundurun. 20. haftada gitcem doktoruma, 10 gün var oglumu da göresim var bi bahane uydurup devlete mi gitsem acaba diyorum, sizde durumlar nası

Tansiyonum normal çikiyor ama surekli uykum geliyor Birde çok halsizlik var elimi kaldircak halim yok acaba kanim mi duştu

Kızlar bugün şehir dışına çıkıp yarın ultrasona giricem acaba şehir dışına çıkmama engel bi durum var mı diye bugün bulunduğum yerdeki doktoruma gitsem üst üste 2 gün ultrason zararlı olur mu

Tansiyonum normal çikiyor ama surekli uykum geliyor Birde çok halsizlik var elimi kaldircak halim yok acaba kanim mi duştu
demir vermişti doktor bana sonra halsizlik geçti bende ama tansiyonum cok sık ve ani düşüyor, acıkıyorum. normalmiş zaten bu olması gereken de buymus az yemeye dikkat edin diyolar

Zararı yok canım. Ben bi arada kanamadan hergün gidiyordum ama asla zarar vermez dedi doktorum. Ama şehir dışına çıkmadan doktoruna sorman daha iyi

Kuzum benimde tansiyonum düşüyor gibi oluyordu ama normaldi doktorum fazla hareketsiz olduğumda depresyonda olduğu gibi hamilelikte de baş dönmesi bişey yapmak istememek bunlar olur dedi. Bana suan hergün çık yavaş yavaş 15-20 dakika yürüyüş yap dedi

ofiste oturarak calısıyorum ama arada yürüyüse cıkıyrum. zaten o da içimde yara, bi sonraki kontrolde doktor onay verirse bi platese yüzmeye falan gitmek istiyorum

Daha akşam baktım yazılı bir zararı yok, ki riskli durumlarda sık sık kontrol ediliyor. Ayrıca hemen bir kaç dakika bakılır diye tahmin ediyorum yeni bakıldığı için canım

Tansiyonunuzu sürekli ölçüyor mu doktor her gittiğinde. O şekilde mi ortaya çıktı.

Zararı yok canım. Ben bi arada kanamadan hergün gidiyordum ama asla zarar vermez dedi doktorum. Ama şehir dışına çıkmadan doktoruna sorman daha iyi

Daha akşam baktım yazılı bir zararı yok, ki riskli durumlarda sık sık kontrol ediliyor. Ayrıca hemen bir kaç dakika bakılır diye tahmin ediyorum yeni bakıldığı için canım

3 saatlik yol aslında yol kısa olduğu için kafam karıştı doktora görünüp görünmemek konusunda

Cnm en son onu kullandm zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…